підтримую повністюЧерный жнец:stean22
Не бери близько до серця головне що тобі сподобалась, тай для твого пк на мою думку карта нормальна.
Останні статті і огляди
Новини
Львів !
-
viperest1
Member
-
stean22
Member
спасибі)))вова))viperest1:підтримую повністюЧерный жнец:stean22
Не бери близько до серця головне що тобі сподобалась, тай для твого пк на мою думку карта нормальна.
-
viperest1
Member
stean22
-
pharmaceut
Junior
чуваки продаю комп viewtopic.php?f=29&t=45603" target="_blank давайте дерибнем Ціни пропонуйте в темі <---------
-
Admiral
Member
pharmaceut
Чого продаєм таке добро?))
Чого продаєм таке добро?))
-
viperest1
Member
Ну так комп супер,коли б не мав свого то купив би 100 %,вінт також шустряк .Дійсно шкода таке добро продавати
-
pharmaceut
Junior
друг сисадмін попросив продати , бо сам не в "темі" - каже все переграв,незнае що зним робити.
-
Черный жнец
Member
Питання знято.
-
axotnik
Member
Привіт,дуже потрібна допомога:
Потрібно протестити відеокарту 6850,бо в мене вибиває синій екран
Дякую
Потрібно протестити відеокарту 6850,бо в мене вибиває синій екран
Дякую
-
mertvei
Member
axotnik случайно не гигабайтовская проскакивала у них бракованая партия попробуй 11 марком там сразу они выбивали
-
axotnik
Member
asus direct cu v2,врубив в свій новий пк - все нормально,450 ват просто їй мало і всеmertvei:axotnik случайно не гигабайтовская проскакивала у них бракованая партия попробуй 11 марком там сразу они выбивали
-
mertvei
Member
axotnik 6850 у амд много глюкавых было, а то что ей 450 ват мало странно вообще у меня в свое время 5870 на 460 ват прекрасно работала с 945 феном в разгоне, попробуй погоняй ее на разных игрушках, у меня например 6850 также в синий экран уходила, поменял вторую по гарантии, на ней играешь в некоторые игрушки и тут черный экран и все, при чем только под игрой два мира, кризис1, и вульф ин штейн наблюдал такое, под 11 директом работала хорошо.
-
axotnik
Member
з картою все добреmertvei:axotnik 6850 у амд много глюкавых было, а то что ей 450 ват мало странно вообще у меня в свое время 5870 на 460 ват прекрасно работала с 945 феном в разгоне, попробуй погоняй ее на разных игрушках, у меня например 6850 также в синий экран уходила, поменял вторую по гарантии, на ней играешь в некоторые игрушки и тут черный экран и все, при чем только под игрой два мира, кризис1, и вульф ин штейн наблюдал такое, под 11 директом работала хорошо.
на антеку 450 ват на тому самому конфігу синій екран
-
_TR1LLIAN_
Member
ого нас багато зі Львова
-
axotnik
Member
Подивись на темку Запоріжжя,ось там багато
-
axotnik
Member