Zalman Z9+ реобас на 3 вентилятора?

Все связанное с охлаждением и шумопонижением
Відповісти
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

Всім привіт, маю залман з9+ і в ньому реобас на 2 канала а вентиляторів з синьою підсвіткою там 3 от і хочу 3тій підключити до реобаса чи можливо це зробити? За допомогою може якихось перехідників чи просто дротиками підєднати, прохання знающих людей допомогти))) подякував :up:
Strikerr
Member

Повідомлення

Можно
http://ncix.com/products/?sku=31668" target="_blank
andrey.nk
Member

Повідомлення

меня, как обладателя аналогичного корпуса, тоже самое волнует, товарищ говорит надо смотреть на элементы реобаса, мол если там фуфло стоит - то будет грется и со временем крякнет, если большую нагрузку туда давать.
Martix
Member

Повідомлення

andrey.nk Я так понял что он там импульсный, поэтому там греться и ломаться нечему.
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

надо узнать сколько ватт на канал выдает тот реобас... и сколько потребляют вентиляторы...
YumaX
Member

Повідомлення

Filabatya Зачем геморрой, в биосе отрегулируй обороты.
Filabatya
Member

Повідомлення

А підсвітка теж буде регулюватися? дякую за 3 пін на 3 пін перехідник Страйкер ))) напевного його і куплю :rotate:
YumaX
Member

Повідомлення

Filabatya:А підсвітка теж буде регулюватися?
В смысле отключатся или ярче-темнее?
Filabatya
Member

Повідомлення

Ну я так розумію, якщо поставлю сайлент то вона як і обороти не буде регулюватися((( а я б хотів щоб ці 3 вентиля сині від реобаса регулювалися поки що поки новий реобас від шінте на 4 канала не візьму весною)
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

когда будеш крутить обороты больше-меньше, то подсветка тоже будет светить ярче-тусклее...
Filabatya
Member

Повідомлення

дякую КЕП ))) в тому і прікол хочу 3 кулер повісити шоб так само як 2 вдув і видув регулювалися) на скільки я поняв то просто можна підключити червоний і чорний дротики до 2 кулера на лінії жовтий тікі до 1 і буде працювати? жовтий для зняття інформаціїї про швидкість обертів?)???
Prey2006
Member

Повідомлення

да правильно вы поняли, черный и красный соединяете вместе, жёлтый 1 отрезаете, оставляете только 1 не важно от какого вертухая. главное потом через время проверьте температуру элементов реобаса, чтобы не перегревалось и не расплавилось.
Filabatya
Member

Повідомлення

Дякую чоний земля червоний 12 вольт і жовтий обороти))) начитався вдосталь і взяв на форумі ще 1 реобас хе хе дякую тему можна закрити :super:
gsus
Member

Повідомлення

я кинул на переходник от D14 с 2-х в один, и все дела...
хочу реобас, чтоб можно было полностью останавливать вертушки, и на 4-6 разъемов... может подскажите такой
Відповісти