zalman Z9+ vs cooler master cm-690 II advanced

Корпуса и источники питания
Автор
Повідомлення
maphia
Member

Повідомлення

выбираю для покупки! кто что скажет? уж очень сложно их сравнивать))))
YumaX
Member

Повідомлення

maphia Функционал один и тот же, я бы выбирал ценой + у залмана есть реобас и окно, но у КМ по идее лучше сталь/сборка, решать тебе :)
MW124
Member

Повідомлення

z9 plus. буду собі брати. в знайомого зараз в ньому зібрана ситема корпус бомба!
Gagarin-ace
Member

Повідомлення

странное сравнение сравни ещё с космос с :idea:

если денег не жалко на корпус, то СМ
maphia
Member

Повідомлення

Gagarin-ace ценник у них одинаковый да и класс тоже различаются только в применении собственных фич!

Добавлено через 1 минуту 17 секунд:
Yumax после прощупывания мне показалось что у залмана сталь получше)))
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

690-й, конечно, классом выше. Но в Z9 Plus постарались воплотить все наработки в плане удобства, компоновки и охлаждения на данный момент. Выжали все, что можно. Считаю, что в таком размере как у Z9 тяжело найти что-то лучше. Ну а 690-й - это уже другой уровень, тем не менее, нельзя сказать, что 690-й на голову выше по всем параметрам. По качеству шасси - однозначно лучше, но по компоновке - не факт.
Сам себе взял Z9 Plus, пока систему в нем не собрал, но корпус мне нравится очень.
Gagarin-ace
Member

Повідомлення

maphia а где это посчастливилось найти СМ по цене залмана ? :eek: или может в названии модели ошибка :shuffle:
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

maphia:ценник у них одинаковый
Как это одинаковый? :insane:
Z9 Plus - стоит 600грн
690 !! - 800грн как минимум.
maphia
Member

Повідомлення

Gagarin-ace http://krasprice.ru/" target="_blank

Добавлено через 1 минуту 6 секунд:
Z9 Plus стоит 3000р
690 II advanced стоит 3300р
Rostyslav777
Member

Повідомлення

Судячи по тестам http://www.easycom.com.ua/cases/cooler_ ... 8#graphics" target="_blank та і на досвіді власного використання Залман в плані охолодження покраще буде. Крім того ціна у нього менша,шасі не значно гірше,просто більше перфорацій.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

maphia, что-то загнули у вас за Z9...
archibalt
Member

Повідомлення

cm-690 II advanced однозначно, якщо постало питання вибору між цими двома корпусами, значить є гроші на будь-який з них. 690 ІІ має кращий кабель менеджмент, краще шасі, солідний вигляд, корзини для вінчестера знімаються (при цьому тоді можна встановити відеокарту будь-якої довжини!!!), хороші вентилятори в комплекті. якщо є можливість то краще не економити, корпус береться на довго, хоча якщо є можливість хоть кожного року міняти можна
Gatya
Member

Повідомлення

maphia
Нам всем резко взять калькуляторы? В у.е. трудно написать?

Rostyslav777
Чем решето может быть лучше решета в охлаждении?

Пользовался СМ и щупал зальман - у СМ качество исполнения лучше, да и вентили в комплекте в вполне сносные.
archibalt
Member

Повідомлення

Rostyslav777 чим же залман краще в охолодженні, якщо розташування вентиляторів в обох майже ідентичне?
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Да, при равной(или почти) стоимости, 690-й явно предпочтительнее. Я брал свой Z9 Plus за 570грн, когда 690-е меньше 850 не стоили.
maphia
Member

Повідомлення

Gatya
Z9 Plus стоит 100уе
690 II advanced стоит 110уе :gigi:
Rostyslav777
Member

Повідомлення

Gatya archibalt Я ж для прикладу навів ссилку. Решета різні бувають. Єдиний мінус Залмана,це малі щілини для забору повітря блоком живлення. Ясно що при рівній вартості Залман менш солідніше виглядає.
maphia
Member

Повідомлення

Ray2000gt такие наши барыги цены ставят исходя исключительно за бренд хотя залман у нас очень хорошо распространён.
archibalt
Member

Повідомлення

Rostyslav777 і дійсно віриш що така ну просто величезна різниця в температурі? навіть в мене після заміни чіфтека на HAF 912 температура відеокарти не впала так катастрофічно як в порівнянні залмана з 690, а от процесор і мамка отримали покращення в плані температур.
п.с. ніколи не вірив даним easycom.com, та кривенькі ручки в тих хто збирав в них систему в 690, такий жмут кабелів біля відеокарти, не дивно що повітря погано циркулювало

ТС бери 690 і не парся :beer:
Rostyslav777
Member

Повідомлення

archibalt Може й так. Напевно хочу виправдати свій економний вибір! :)) Але перфорація в Залмана майже на пів стінки,а в CoolerMaster боковуха більше закрита. В мене після заміни корпуса,хоч стояла 120 на боку,а зараз її нема,температура відеокарти впала на 5 градусів в порівняні з CoolerMaster Elite і на 10 градусів в порівнянні з старим Колорсітом.
Востаннє редагувалось 26.11.2011 19:38 користувачем Rostyslav777, всього редагувалось 1 раз.
Відповісти