Новини
Останні статті і огляди
zalman Z9+ vs cooler master cm-690 II advanced
-
maphia
Member
выбираю для покупки! кто что скажет? уж очень сложно их сравнивать))))
-
YumaX
Member
maphia Функционал один и тот же, я бы выбирал ценой + у залмана есть реобас и окно, но у КМ по идее лучше сталь/сборка, решать тебе 
-
MW124
Member
z9 plus. буду собі брати. в знайомого зараз в ньому зібрана ситема корпус бомба!
-
Gagarin-ace
Member
странное сравнение сравни ещё с космос с
если денег не жалко на корпус, то СМ
если денег не жалко на корпус, то СМ
-
maphia
Member
Gagarin-ace ценник у них одинаковый да и класс тоже различаются только в применении собственных фич!
Добавлено через 1 минуту 17 секунд:
Yumax после прощупывания мне показалось что у залмана сталь получше)))
Добавлено через 1 минуту 17 секунд:
Yumax после прощупывания мне показалось что у залмана сталь получше)))
-
Ray2000gt
Advanced Member
690-й, конечно, классом выше. Но в Z9 Plus постарались воплотить все наработки в плане удобства, компоновки и охлаждения на данный момент. Выжали все, что можно. Считаю, что в таком размере как у Z9 тяжело найти что-то лучше. Ну а 690-й - это уже другой уровень, тем не менее, нельзя сказать, что 690-й на голову выше по всем параметрам. По качеству шасси - однозначно лучше, но по компоновке - не факт.
Сам себе взял Z9 Plus, пока систему в нем не собрал, но корпус мне нравится очень.
Сам себе взял Z9 Plus, пока систему в нем не собрал, но корпус мне нравится очень.
-
Gagarin-ace
Member
maphia а где это посчастливилось найти СМ по цене залмана ?
или может в названии модели ошибка 
-
Ray2000gt
Advanced Member
Как это одинаковый?maphia:ценник у них одинаковый
Z9 Plus - стоит 600грн
690 !! - 800грн как минимум.
-
maphia
Member
Gagarin-ace http://krasprice.ru/" target="_blank
Добавлено через 1 минуту 6 секунд:
Z9 Plus стоит 3000р
690 II advanced стоит 3300р
Добавлено через 1 минуту 6 секунд:
Z9 Plus стоит 3000р
690 II advanced стоит 3300р
-
Rostyslav777
Member
Судячи по тестам http://www.easycom.com.ua/cases/cooler_ ... 8#graphics" target="_blank та і на досвіді власного використання Залман в плані охолодження покраще буде. Крім того ціна у нього менша,шасі не значно гірше,просто більше перфорацій.
-
Ray2000gt
Advanced Member
maphia, что-то загнули у вас за Z9...
-
archibalt
Member
cm-690 II advanced однозначно, якщо постало питання вибору між цими двома корпусами, значить є гроші на будь-який з них. 690 ІІ має кращий кабель менеджмент, краще шасі, солідний вигляд, корзини для вінчестера знімаються (при цьому тоді можна встановити відеокарту будь-якої довжини!!!), хороші вентилятори в комплекті. якщо є можливість то краще не економити, корпус береться на довго, хоча якщо є можливість хоть кожного року міняти можна
-
Gatya
Member
maphia
Нам всем резко взять калькуляторы? В у.е. трудно написать?
Rostyslav777
Чем решето может быть лучше решета в охлаждении?
Пользовался СМ и щупал зальман - у СМ качество исполнения лучше, да и вентили в комплекте в вполне сносные.
Нам всем резко взять калькуляторы? В у.е. трудно написать?
Rostyslav777
Чем решето может быть лучше решета в охлаждении?
Пользовался СМ и щупал зальман - у СМ качество исполнения лучше, да и вентили в комплекте в вполне сносные.
-
archibalt
Member
Rostyslav777 чим же залман краще в охолодженні, якщо розташування вентиляторів в обох майже ідентичне?
-
Ray2000gt
Advanced Member
Да, при равной(или почти) стоимости, 690-й явно предпочтительнее. Я брал свой Z9 Plus за 570грн, когда 690-е меньше 850 не стоили.
-
maphia
Member
Gatya
Z9 Plus стоит 100уе
690 II advanced стоит 110уе
Z9 Plus стоит 100уе
690 II advanced стоит 110уе
-
Rostyslav777
Member
Gatya archibalt Я ж для прикладу навів ссилку. Решета різні бувають. Єдиний мінус Залмана,це малі щілини для забору повітря блоком живлення. Ясно що при рівній вартості Залман менш солідніше виглядає.
-
maphia
Member
Ray2000gt такие наши барыги цены ставят исходя исключительно за бренд хотя залман у нас очень хорошо распространён.
-
archibalt
Member
Rostyslav777 і дійсно віриш що така ну просто величезна різниця в температурі? навіть в мене після заміни чіфтека на HAF 912 температура відеокарти не впала так катастрофічно як в порівнянні залмана з 690, а от процесор і мамка отримали покращення в плані температур.
п.с. ніколи не вірив даним easycom.com, та кривенькі ручки в тих хто збирав в них систему в 690, такий жмут кабелів біля відеокарти, не дивно що повітря погано циркулювало
ТС бери 690 і не парся
п.с. ніколи не вірив даним easycom.com, та кривенькі ручки в тих хто збирав в них систему в 690, такий жмут кабелів біля відеокарти, не дивно що повітря погано циркулювало
ТС бери 690 і не парся
-
Rostyslav777
Member
archibalt Може й так. Напевно хочу виправдати свій економний вибір!
) Але перфорація в Залмана майже на пів стінки,а в CoolerMaster боковуха більше закрита. В мене після заміни корпуса,хоч стояла 120 на боку,а зараз її нема,температура відеокарти впала на 5 градусів в порівняні з CoolerMaster Elite і на 10 градусів в порівнянні з старим Колорсітом.
Востаннє редагувалось 26.11.2011 19:38 користувачем Rostyslav777, всього редагувалось 1 раз.