Почалось все з того, що при накатуванні моїм братом тисячного круга в ЛФС, різко пропав фідбек, з"явився специфічний запах паленого. Після чого руль був ним виключений з живлення. Коли я взявся провіряти руль, то замітив досить тугий і нерівномірний хід руля в непідключеному стані, а коли я його підключив, під час калібровки він рухався вяло і нерівномірно.. Фідбек значно впав в "силі".
Руль був розібраний, проблема знайдена (так скоро Оо). Один з електромоторів мав специфічний запах. З електромоторами в мене досвіду ніякого нема (як жаль), хоча (теоретично) з їх будовою я знайомий. Розібрав, побачив багато чорного порошку від щіток. Почистив, заодно змастив декількома краплями масла підшибник. Після цього з легкістю на душі я підлючив його до руля і запустив калібровку. Тут і почалось саме цікаве =) Руль почав хаотично дьоргатись, після чого взагалі зупинився, не закінчивши калібровки (ВТФ). Відключення мотора не помогло..
Після деякого гугління виявив що проблема може бути в польовиках, які подають живлення на мотори. Випаяв, провірив - справа була в них (але чого б вони вигоріли?) Замовив, запаяв нові, після чого руль, з одном робочим мотором вернувся до життя.
Але ненадовго =))) Під час тестів вмер з тиж симптомами що і попередній.. Проблема в платі?
При підлючці до молекса +5 мотор (№1) працює нормально, при цьому не видаючи вібрацій і дає достатнє зусилля. Саме цікаве, що якщо йому дати +12В то через щелину в ньому (вентиляційну?) видно оранжево-жовті іскри з-під щіток, через 5сек починає йти білий дим.
Фух, вроді все =) Тепер питання. Потрібно найти нові мотори, все що я знаю - їх розміри (фото нижче), і що вони живились від +24В. Або ж відремонтувати ці що в мене є. Після довгого гугління я не знайшов ні моторів, ні людей які вирішили подібну проблему.
Буду радий любій допомозі. Дякую.