Останні статті і огляди
Новини
Львів !
-
Admiral
Member
viperest1
-
axotnik
Member
нову в БОБО візьму,мені здається,що за 600грн куди не найгірший вибірviperest1:axotnik на середніх ігри повинні йти ,в мене на 64 біт тягнула на мін.налаштуваннях.То буде нова чи б/у тут на форумі?
все що мені від карти потрібно-щоб нічого не глючило на фулхд,графіка не має значення,але бажано середня і ММО на максі
-
viperest1
Member
axotnik думаю піде як має бути ,Олег фігню не підсуне
-
Черный жнец
Member
stean22
Ти використав хвою якщо я не помиляюсь, в мене теж колись була ідея зробити корпус з дерева на мет. основі але я хотів використати липову дошку але запал згодом згас і я так і не довів ідею в життя.
Ти використав хвою якщо я не помиляюсь, в мене теж колись була ідея зробити корпус з дерева на мет. основі але я хотів використати липову дошку але запал згодом згас і я так і не довів ідею в життя.
-
stean22
Member
та я толком і не знаю шо це за дерево)просто відміряв розміри,і поїхав на села)) там в дєда нарив якусь дошку і зварганив таку штуку)згодом теж планую зробити цілий деревянийЧерный жнец:stean22
-
Черный жнец
Member
Надіюсь ти доведеш все до кінця успіхів
-
mixail21
Junior
Народ, де у Львові можна відремонтувати старий струменевий принтер НР3940? Перестав розпізнватися компом, пише "устройство ЮСБ неизвестно". Якщо його просто втикнути в розетку-швидко мигає лампочка вкл. А може хтось підкаже в чому проблема?
-
stean22
Member
я тоже надіюсь)Черный жнец:Надіюсь ти доведеш все до кінця успіхів
-
viperest1
Member
mixail21 на вул.Коперніка в "Комплексі"можна запитати там колись звертався ну і купляв,запитайте там.А порадити за рахунок принтера не можу нічого,бо за 6років і досі не купив собі просто потреби немає.
Добавлено через 2 минуты 27 секунд:
І ще таке,не простіше купити якийсь новий,бо ремонт може бути також не з дешевих.
Добавлено через 2 минуты 27 секунд:
І ще таке,не простіше купити якийсь новий,бо ремонт може бути також не з дешевих.
-
TJey
Member
не знав де написати ...
друг приніс ноут просив перестановити віндовс..але навіщо туда ставити любий інший ( якщо на ньому є пароль)
то всьо вродіби нічого але де можна дістати windows vista home russic
і треба просто найти версію хом , чи може підійти хом преміум ? записати і тд. потім напросто вести той пароль що на звороті
друг приніс ноут просив перестановити віндовс..але навіщо туда ставити любий інший ( якщо на ньому є пароль)
то всьо вродіби нічого але де можна дістати windows vista home russic
і треба просто найти версію хом , чи може підійти хом преміум ? записати і тд. потім напросто вести той пароль що на звороті
-
Admiral
Member
TJey
Скачати з нету ліцухи образ без всякої всячини і всьо, діло піде
-
stean22
Member
а хіба всі образи не затерли??? наскільки я памятаю їх нема в неті!Admiral:TJey
-
Admiral
Member
stean22
Є....Шукати треба ліпше
Є....Шукати треба ліпше
-
stean22
Member
скажи в лс де?не проти і собі скинути)Admiral:stean22
Є....Шукати треба ліпше
-
viperest1
Member
В тему про ліцензійний Wіndоws.В мене на роботі чоловік має 5дітей і хата валиться,а він купив ноутбук за 7тисяч в кредит +ліцензійну 7-ку за 1500грн. от так
-
TJey
Member
viperest1
голови в нього 200% нема
пс на рахунок вінди скачав якусь на 2,64 буду пробувати ... раніше було на кожному трекері Уйма образів зара полишались одні УГ аля зверь і тд... бяка
Admiral
ясно дякую
голови в нього 200% нема
пс на рахунок вінди скачав якусь на 2,64 буду пробувати ... раніше було на кожному трекері Уйма образів зара полишались одні УГ аля зверь і тд... бяка
Admiral
ясно дякую
-
axotnik
Member
Народ,потрібна допомога чи може хтось на день позичити дисковод іде?
-
Admiral
Member
axotnik
xD якби у Стрию
xD якби у Стрию
-
axotnik
Member
Невезуха,просто маю в пк старий вінду вбити завтраAdmiral:axotnik
xD якби у Стрию