Програми для конвертації відео,підкажіть!

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Автор
Повідомлення
viperest1
Member

Повідомлення

Всім привіт!Сьогодні приніс додому ось такий телефон
http://rozetka.com.ua/nokia_c5_03_white ... k/p140861/" target="_blank
і пробував закачати фільм на нього,а тут пише що потрібно змінити роздільну здатність 640* ... (забув на скільки :shuffle: ) .Я жодної програми не знаю такої,якщо хтось користується якоюсь простою(бажано безплатною),зручною у використанні-порадьте дайте ссилку або назву.Наперед дякую!
Strikerr
Member

Повідомлення

Format factory есть готовые настройки для телефонов.
viperest1
Member

Повідомлення

Strikerr пробував зробити конвертацію 640*480 в формат RAW MPEG-4 video format,а воно не йде не запускається.Там крім роздільної здатності також потрібно і звук міняти і fps я не знаю просто ніколи такого не робив.підкажіть :weep:
StalkerAnarhist
Member

Повідомлення

viperest1
Спробуйте Magic Video Converter.
viperest1
Member

Повідомлення

StalkerAnarhist :beer: качаю, потім напишу що і як ;) :super:
nochnik89
Member

Повідомлення

вообщем слушай ...
Тебе нужно скачать и установить Core player или аналогичный с поддержкой avi/divx ..все вот эти mpeg это туфта .и тел с ними тупит .
Потом качаеш
AVS Video Converter (перебрал очень много конвертеров для мобилок ... поверь ..этот норм .)
Выбираеш нужное видео ..выставляеш разрешение свое ..в опциях видео можеш подогнать картинку как тебе удобно
В настройках кодирования ставиш Divx/xvid/divx-mpeg-4 ...по битрейту будет самый оптимальный 400 кб/с ..звук урезай как хочеш ...
коре плеер самый лутший вариант для твоего телефона .Видео корректировать во время просмотра как хочеш ..+ куча настроек яркости и прочей лобуды ..можна настроить все под себя ..вплоть до горячих клавиш
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

DVDVideoSoft Free Studio бесплатный безгемморойный пак программ. В составе есть почти все для кодирования "чайнику".
Например нужно перекодировать видео для ПСП выбераем и кодируем указав качество, так и для Андройда, Нокий, иПодов и других девайсов.
Но можно и настраивать битрейд\размеры\аудио качество(если надо)...
Мне очень нравится.

п.с.-а для остального ВиртуалДап ;)
well
Member

Повідомлення

MediaShow Espresso еще можешь попробовать, тоже есть готовые настройки для телефонов и cuda прилично ускоряет процесс кодирования... да и просто приятная и удобная программка без особых заморочек ;)
viperest1
Member

Повідомлення

Klon well гляну і на них .дякую :beer:
nochnik89
Member

Повідомлення

viperest1 :beer:
Dr.Graf
Member

Повідомлення

viperest1

Из многих испробованных понравились:
Freemake Video Converter
Tipard MKV Video Converter
WinAVI All in One Converter
CyberLink MediaEspresso

Хорошая скорость, простота, широкий выбор настроек, готовые профили под мобильные устройства
viperest1
Member

Повідомлення

Клас тепер хоч поняття буду мати про ці програми.
Всім дійсно дякую. Зараз закачав фільм на тел досить таки не погано показує, так що задоволений :jump: .Дякую хлопці виручили :beer: :super:
YumaX
Member

Повідомлення

TMPGEnc 4.0 XPress - преимущество данной проги в том, что она автоматом вырезает чёрные полосы в видео файле и позволяет задать сотношение сторон (удобно мутить видео на полный экран), плюс многопоточность и куда :up:
Востаннє редагувалось 09.09.2011 08:55 користувачем YumaX, всього редагувалось 1 раз.
Admiral
Member

Повідомлення

viperest1
Новий апарат собі цепанув? ;)
viperest1
Member

Повідомлення

Admiral:viperest1
Новий апарат собі цепанув? ;)
не собі а жінці ;) :super:
Admiral
Member

Повідомлення

viperest1
:)

Hamster Free Video Converter
Дуже легка в користуванні :super:
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Все фигня, кроме VirtualDub.
Voodoo89
Member

Повідомлення

VideoConverterPortable

Есть готовые профили (для телов, плееров, айфонов). Только не дружит он с многоядерностью.
tw-r
Advanced Member

Повідомлення

Користуюсь Movavi Video Converter 10. Російськомовний, є готові профілі (під твій телефон також), підтримує багатоядерні процесори і CUDA.
Місяць тому почав відео для своєї мобілки конвертувати, за порадою свого друга веб-дизайнера скачав цю прогу. Вона мене не дратує і безплатна*
Відповісти