Последние статьи и обзоры
Новости
Температура HDD
-
viperest1
Member
Не розумію з чим це зв'язано но температура мого вінта впала з 40 до 30-33градусів тоді коли викл. всі вентилятори і при пасивному охолодженні такою і залишається.Може це бути зв'язано з тим,що він пройшов так би мовити "обкатку",бо майже 10градусів це таки багато.Цікаво ніхто такого не замічав в себе?
-
Voodoo89
Member
Я брал отцу ВДшку юсб. http://hotline.ua/tx/wd_wdbaau0010hbk" target="_blank Внутри корпуса стоит обыкновенный винт. И грелся он до 50+. А FALS в системе греется до 40ка. Так что не паникуйте)
-
mithun
Junior
кста непривишайте температуру +55 С токо мерять не по проге а точным термометром на основе DS18B20 ! неверьте прогам что меряют программно и воть вариант автаматики http://hardlock.org.ua/mc/tiny/fan_pwm/index.html" target="_blank
-
EvGaS
Member
viperest1
То разные времена года.
То разные времена года.
-
viperest1
Member
mithun за рахунок такого термометра мені вже радили таке купити.Ну і ніби 50градусів ще не було ,надіюся і не буде
-
mithun
Junior
viperest1 друже а ты померяй поточней температуру у меня тоже по прогам винт имел температуру 43С ну вродь норм а потом чото екнуло а дай померяю цифровым и нате выдало 52С терь я неверю неодной проге
-
viperest1
Member
mithun я скажу чесно не маю такого термометра нажаль.А температуру перевіряв на різних програмах:НWіnfо32,НDDSсаn і ще одна назву забув коли включу комп.напишу точно.Факт той що всі вони показують однакову температуру і якщо брешуть,то також одинаково.Зараз з підвищенням температури в кімнаті і його зросла до 37-39градусів.На багатьох форумах пишуть,що це і є нормальна температура для вінчестера,тому я і не переживаю .
-
gehka3
Катярко
viperest1
Проги снимают показания датчика - и естественно показывают одинаковую температуру (это не вариант с процессорами и интерпретацией показаний датчиков каждой прожкой на свой вкус).
Меряй аппаратно (термометром) либо хоть приблизительно пальцем
Проги снимают показания датчика - и естественно показывают одинаковую температуру (это не вариант с процессорами и интерпретацией показаний датчиков каждой прожкой на свой вкус).
Меряй аппаратно (термометром) либо хоть приблизительно пальцем
-
viperest1
Member
gehka3 ану я нині також заради спортивного інтересу візьму свій звичайний кімнатний термометр і виміряю дійсно його температуру так.Просто цікаво яка буде похибка,а результат потім напишу .
-
viperest1
Member
Як і обіцяв .Заміри проводив 3рази і одночасно була включена програма НWіnfо32 , яка показувала 35градусів,а градусник 37,39,37градусів.Що головне,що це не смертельно
-
Voodoo89
Member
У меня в комнате 30+ градусов (солнечная сторона, конченная хрущевка). В системнике около 35 гр. Винты под 40. Я спокоен
-
такоэ
Member
Voodoo89
+30 это практически Канары даром, что намного приятнее чем -30 за деньги. Радоваться надо.
+30 это практически Канары даром, что намного приятнее чем -30 за деньги. Радоваться надо.
-
Graveworm
Member
EvgA
ага, а при 55 головки начинают снимать стружку с пластин
ага, а при 55 головки начинают снимать стружку с пластин