Останні статті і огляди
Новини
Выбор, обсуждение девайсов и КПК на Android
-
Klon
CG graphikos fan
ice-x еще что-то было, не могу вспомнить... Но смысл один, адобе заплатили на "забив" старых моделей...
Добавлено через 2 минуты 18 секунд:
кстати на о вашем 500, напиши как ты видишь страницу http://adultmult.ru/html/simpsons_2220.html" target="_blank ? можно ли глянуть видео?
Добавлено через 2 минуты 18 секунд:
кстати на о вашем 500, напиши как ты видишь страницу http://adultmult.ru/html/simpsons_2220.html" target="_blank ? можно ли глянуть видео?
-
ice-x
Member
Klon
Я сейчас с N78 сижу свой дома забыл так что ничем пока помочь не могу.
-
sashok-1982
Member
- Звідки: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки
я бы с ним и сиделice-x:Klon
-
Klon
CG graphikos fan
sashok-1982 а ты вообще продаешь свой
скайфаер понял видео со ссылки выше, качество правда полный шлак, но норм, еще поствил прогу VK Video пашет нормально, но триал на 3-дня, думаю куда пишет данные о установке...
скайфаер понял видео со ссылки выше, качество правда полный шлак, но норм, еще поствил прогу VK Video пашет нормально, но триал на 3-дня, думаю куда пишет данные о установке...
-
sashok-1982
Member
Klon
если ты про N78 то я его больше полугода назад продал
если ты про N78 то я его больше полугода назад продал
-
Klon
CG graphikos fan
sashok-1982 не я про 540 ))), чем он тебя допек?
-
sashok-1982
Member
да это жены , у меня Афоня 3ГС
-
Klon
CG graphikos fan
sashok-1982 розовый? Если да, то у нас не продашь
Кстати не знаете как усилить прием вай-фая на тело? Будут рассматриваться самые извращенные мысли...
Кстати не знаете как усилить прием вай-фая на тело? Будут рассматриваться самые извращенные мысли...
-
localpirat
Advanced Member
Klon ну, во-первых усилить вафлю может смена прошивки. Ты, кстати, прошился на 20е? Там новое ядро, говорят, энергосбережение выросло. Но я буду шиться уже на 2.3.4
во-вторых, попробуй эту прогу, нужен рут
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=220775" target="_blank
во-вторых, попробуй эту прогу, нужен рут
http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=220775" target="_blank
-
sashok-1982
Member
БелыйKlon:sashok-1982 розовый? Если да, то у нас не продашь
-
Klon
CG graphikos fan
localpirat не прошивался пока, понял что без кнопок гарнитуры нафиг надо...
-
localpirat
Advanced Member
Klon так я говорю об официальной проше от ЛыЖы V20E от 04.2011, там все работает. Можно оф.прошивальщиком загнать
http://lg-optimus.ru/optimus/novaya-ver ... t540-v20e/" target="_blank
http://lg-optimus.ru/optimus/novaya-ver ... t540-v20e/" target="_blank
-
Vasyl
Member
Привіт всім. Що можете сказати про Samsung Galaxy Gio: http://hotline.ua/tx/samsung_s5660_galaxy_gio
Ще питання: скільки інтернет-трафіку на добу(місяць) з'їдає андроїд для синхронізації даних (оновлення погоди і т. ін.) якщо інтернетом з телефона не користуватись. Скільки трафіку потрібно щоб ставити проги з маркета (приблизно). Думаю над тим який тарифний план якого оператора вибрати щоб були включені якісь мегабайти, і скільки тих мегабайтів потрібно (хотілось-би зберегти номер (київстар), але не принципово).
І ще: на сайті МТС ось таке написано:
"Увага! GPRS-Інтернет трафік за рахунок щоденних мегабайт використовується до 23:59. Для того, щоб продовжити безкоштовне (в межах 30 Мб) користування послугою наступної доби, потрібно перервати інтернет-сесію та відновити вже після 00:01."
Получається якщо я забуду "перервати інтернет-сесію" то наступного дня буде нараховуватись 6 грн/мб? Чи можна в смартфоні налаштувати графік роботи цих "інтернет-сесій" тобто щоб вони в потрібний час самі переривались а помім знову вмикались. Буду вдячний за допомогу. Не судіть строго - перший раз купую подібний телефон, до цього користувався звичайними "звонилками", але зараз хочу взяти смартфон на ОС андроїд.
Яку карту пам'яті порадите для GIO?
Ще питання: скільки інтернет-трафіку на добу(місяць) з'їдає андроїд для синхронізації даних (оновлення погоди і т. ін.) якщо інтернетом з телефона не користуватись. Скільки трафіку потрібно щоб ставити проги з маркета (приблизно). Думаю над тим який тарифний план якого оператора вибрати щоб були включені якісь мегабайти, і скільки тих мегабайтів потрібно (хотілось-би зберегти номер (київстар), але не принципово).
І ще: на сайті МТС ось таке написано:
"Увага! GPRS-Інтернет трафік за рахунок щоденних мегабайт використовується до 23:59. Для того, щоб продовжити безкоштовне (в межах 30 Мб) користування послугою наступної доби, потрібно перервати інтернет-сесію та відновити вже після 00:01."
Получається якщо я забуду "перервати інтернет-сесію" то наступного дня буде нараховуватись 6 грн/мб? Чи можна в смартфоні налаштувати графік роботи цих "інтернет-сесій" тобто щоб вони в потрібний час самі переривались а помім знову вмикались. Буду вдячний за допомогу. Не судіть строго - перший раз купую подібний телефон, до цього користувався звичайними "звонилками", але зараз хочу взяти смартфон на ОС андроїд.
Яку карту пам'яті порадите для GIO?
-
localpirat
Advanced Member
Vasyl по поводу интернет трафика трудно сказать, потому что каждая программа рвется в сеть, но у пользователя есть возможность их блокировать, выставлять лимит как по времени, так и то килобайтам. Все зависит от тебя, можешь и 100 кБ потратить и 10 мБ. Также есть проги для автоматического (по времени) вкл\откл GPRS-Интернета.
Телефон не плох, получше моего Оптимуса, но тебе будет иногда не хватать озу
Телефон не плох, получше моего Оптимуса, но тебе будет иногда не хватать озу
-
Vasyl
Member
localpirat
Дякую.
Почитавши гілку зробив собі висновок що андрїд - дуже гнучка ОС, можна встановити багато чого і налаштувати як завгодно, потібен тільки час і бажання розбиратися в тому всьому.
Ще питання - з маркета андроїда проги можна ставити через комп? (ну щоб витрачати "компютерний інтернет"). І про які такі "пташечки" всі пишуть, гра якась?
Дякую
Дякую.
Це для кожної програми можна так ліміт налаштувати? Якщо так, то це гуд. І це робиться "стандартними" прогами "з коробки" чи потрібно щось спеціально встановлювати?localpirat:каждая программа рвется в сеть, но у пользователя есть возможность их блокировать, выставлять лимит как по времени, так и то килобайтам
Питання те ж саме - ці проги потрібно окремо ставити?localpirat:Также есть проги для автоматического (по времени) вкл\откл GPRS-Интернета.
Питання: чи можна простежити завантаження озу і відключити непотрібні в даний момент програми?localpirat:Телефон не плох, получше моего Оптимуса, но тебе будет иногда не хватать оз
За 1900 грн + (в києві в інет-магазинах) кращого мабуть не знайду, є ще оптимус ван, але в джіо мені зовн. вигляд (дизайн) більше до вподоби, і досвід користування самсунгами позитивний, ну і розгін проца до 800 мгц "з коробки".localpirat:Телефон не плох, получше моего Оптимуса, но тебе будет иногда не хватать озу
Почитавши гілку зробив собі висновок що андрїд - дуже гнучка ОС, можна встановити багато чого і налаштувати як завгодно, потібен тільки час і бажання розбиратися в тому всьому.
Ще питання - з маркета андроїда проги можна ставити через комп? (ну щоб витрачати "компютерний інтернет"). І про які такі "пташечки" всі пишуть, гра якась?
Дякую
-
localpirat
Advanced Member
Vasyl не, с коробки мало что можно сделать Нужны сторонние проги, у меня штук 60 установлено.
Для гибкой настройки скорее всего нужен будет root, проги для настройки droidwall и tasker.
При нехватке озу можно сделать своп на флешке, проги можно на пк с маркета устанавливать в телефон также через GPRS-Інтернет или вафлю или просто качать с других сайтов инсталяторы и кидать на флешку.
Для гибкой настройки скорее всего нужен будет root, проги для настройки droidwall и tasker.
При нехватке озу можно сделать своп на флешке, проги можно на пк с маркета устанавливать в телефон также через GPRS-Інтернет или вафлю или просто качать с других сайтов инсталяторы и кидать на флешку.
http://ru.wikipedia.org/wiki/Angry_Birds" target="_blankVasyl:І про які такі "пташечки" всі пишуть, гра якась?
-
Vasyl
Member
localpirat
Дякую. Ну з телефоном визначився. Буду брати джіо. З прогамами розбиритимусь по ходу. Буду вдячний якщо підкажете де можна про все це почитити і добе щоб "для чайників". І скажіть будь ласка скільки у вас в місяць в середньому витрачається трафіку на андроїд і що туди входить, хоча-б орієнтовно.
В київстарівському ді джус є тарифний план "бомба" там надається 5 мб джпрс трафіку на добу, то думаю чи хватить, є інший тар. план де 100 мб/місяць, то що краще? Ну або на МТС чи лайф переходити (30мб/добу і 40 мб/добу відповідно) от і вибираю - чи залишити номер чи більше жпрс-інтернету
Дякую. Ну з телефоном визначився. Буду брати джіо. З прогамами розбиритимусь по ходу. Буду вдячний якщо підкажете де можна про все це почитити і добе щоб "для чайників". І скажіть будь ласка скільки у вас в місяць в середньому витрачається трафіку на андроїд і що туди входить, хоча-б орієнтовно.
В київстарівському ді джус є тарифний план "бомба" там надається 5 мб джпрс трафіку на добу, то думаю чи хватить, є інший тар. план де 100 мб/місяць, то що краще? Ну або на МТС чи лайф переходити (30мб/добу і 40 мб/добу відповідно) от і вибираю - чи залишити номер чи більше жпрс-інтернету
-
localpirat
Advanced Member
Vasyl по жпрсу не подскажу, так как я в основном пользуюсь вай-фай. Зашел проверил почту, обновил программы, почитал новости.
По Андроиду я всю информацию беру с 4pda
По Андроиду я всю информацию беру с 4pda
-
YumaX
Member
Vasyl
У меня сейчас 150 Мб от КС в месяц, для синхры (мыло, виджеты, проги), серфинга в инете (опера мини), маркет с головой хватает. "Жирные" проги, кэш и т.д. ставлю через вафлю или пк.
У меня сейчас 150 Мб от КС в месяц, для синхры (мыло, виджеты, проги), серфинга в инете (опера мини), маркет с головой хватает. "Жирные" проги, кэш и т.д. ставлю через вафлю или пк.
-
Vasyl
Member
localpirat Спасибі
Yumax Користуєтесь GPRS ?
Yumax Користуєтесь GPRS ?