NBA - Where Amazing Happens

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Vincenzo
Advanced Member

Повідомлення

well Ну как сказать... вспомни Профессора ;) Четыре титула тому доказательство :up: Хотя он скорее просто уникален в этом...
well
Member

Повідомлення

Vincenzo
ну я Люсика за то и люблю что он оторви и выбрось :D нравится мне его стиль, каждая гонка "на все деньги", не люблю таких как Баттон, да стабильно, но искры нет :D имхо
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

может, вам тему переименовать :shuffle: а то я ничего не понимаю, о чем вы тут :weep: :gigi: :lamer:
well
Member

Повідомлення

localpirat
сорри что не по теме :shuffle: мы о королеве автоспорта :shuffle:
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

королева автоспорта? это кто?
знаю только "Королеву бензоколонки" :popcorn:
well
Member

Повідомлення

localpirat
формула 1 :gigi:
Vincenzo
Advanced Member

Повідомлення

localpirat:а то я ничего не понимаю, о чем вы тут :weep: :gigi: :lamer:
The Official F1 ;) :up:

Но ты прав, заканчиваем оффтопить в флейме :gigi:
Просто в НБА настолько всё грустно, что даже говорить не хоцца - обе тимы, которым я симпатизирую, обделались в первых матчах, при чем по делу, при чем одна из команд обделалась на своем паркете :facepalm: :weep:
Vincenzo
Advanced Member

Повідомлення

Если есть скрытые поклонники лучшего баскетбола на планете, то хочу посоветовать им, да и вообще всем небезразличным, посмотреть четвертый матч полуфинала западной конференции пары Оклахома - Мемфис. Без преувеличения лучший матч всей нынешней серии плейофф, по состоянию на сегодня, да и вообще матч из разряда лучших матчей в истории, маст хэв в коллекцию и как там ещё говорят в таких случаях :rotate: Рубка получилась знатная :up:
axotnik
Member

Повідомлення

Я теж баскет люблю і дуже давно граю,займатися почав через ріст,габарити і високий стрибок
улюблена команда- шпори,тренер Грег Поповіч і гравець Тімі Ді :super:
Vincenzo
Advanced Member

Повідомлення

axotnik А НБА дивишся? Як тобі пара Тандерс - Грізліс?
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

сейчас смотрю Булс - Хоукс (позавчерашний), Роуз конечно молодчага :super:
axotnik
Member

Повідомлення

Vincenzo:axotnik А НБА дивишся? Як тобі пара Тандерс - Грізліс?
Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи або коли грає маямі чи сас)
п.с. Роуза просто ненавиджу-адідас його розпіарив ппц просто,хай він набере очок багато(і то Леброн,Вейд і Дюранк більше забивають за гру+вони роблять куди більше підборів і передач+вони не одні в команді грають...),він один на команду ,тому і забиває багато,Леброн теж мав минулого сезону 35за гру в клівленді!

localpirat:сейчас смотрю Булс - Хоукс (позавчерашний), Роуз конечно молодчага :super:
це там де він дістав 6 блоків? :lol:
а,ні це в позаминулому

Добавлено через 19 минут 20 секунд:
axotnik:
Vincenzo:axotnik А НБА дивишся? Як тобі пара Тандерс - Грізліс?
Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи або коли грає маямі чи сас)
п.с. Роуза просто ненавиджу-адідас його розпіарив ппц просто,хай він набере очок багато(і то Леброн,Вейд і Дюранк більше забивають за гру+вони роблять куди більше підборів і передач+вони не одні в команді грають...),він один на команду ,тому і забиває багато,Леброн теж мав минулого сезону 35за гру в клівленді!

Думаю мемфісу світить 4-2,я досі дивуюся як лідера регулярки вони вибили :weep:
localpirat:сейчас смотрю Булс - Хоукс (позавчерашний), Роуз конечно молодчага :super:
це там де він дістав 6 блоків? :lol:
а,ні це в позаминулому
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

Ненавидеть Роуза это личное... но парень стал самым молодым обладателем приза MVP сезона, и это не из-за кросс Адидас. По очкам за сезон он опередил того же ЛеБрона, Брайанта и Дюранта. Проводя третий сезон, человек тащит команду к финалу. Это не мой кумир, но результат на лицо.
axotnik:Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи або коли грає маямі чи сас)
Я качаю матчи с сети и смотрю в свободное время.
PeterTheGreat
Member

Повідомлення

Маями Хиииит :super:
Vincenzo
Advanced Member

Повідомлення

axotnik:Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи
Ну я матчі не дивлюсь наживо, у мене на це здоров'я не вистачить :gigi: Рутрекер назавжди :super:

Що до Роуза, то мені він теж не дуже. Мені Вестбрук набагато більше подобається, а взагалі вони варті одне одного. Вважаю обох найкращими розігруючими нового покоління (Рондо не рахується, він зовсім інакший гравець). Проте саме Роузу дали МВП сезону, і це досягнення варте поваги :pray:

Та й взагалі Тандерс рулять :rotate: Вестбрук та Дюрантул мега таланти, Ібака в монстра потихеньку перетворюється, скоро буде новий Дікембе Мутомбо :up: Якщо Перк в слідуючому сезоні знайде своє місце поміж цих трьох, буде команда контендер (їм би D12 в команду, я б з розуму зійшов від радості) :jump:
axotnik
Member

Повідомлення

Vincenzo:
axotnik:Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи
Ну я матчі не дивлюсь наживо, у мене на це здоров'я не вистачить :gigi: Рутрекер назавжди :super:

Що до Роуза, то мені він теж не дуже. Мені Вестбрук набагато більше подобається, а взагалі вони варті одне одного. Вважаю обох найкращими розігруючими нового покоління (Рондо не рахується, він зовсім інакший гравець). Проте саме Роузу дали МВП сезону, і це досягнення варте поваги :pray:

Та й взагалі Тандерс рулять :rotate: Вестбрук та Дюрантул мега таланти, Ібака в монстра потихеньку перетворюється, скоро буде новий Дікембе Мутомбо :up: Якщо Перк в слідуючому сезоні знайде своє місце поміж цих трьох, буде команда контендер (їм би D12 в команду, я б з розуму зійшов від радості) :jump:
Вестбрук кул,але щось забагато кидати почав непідготованих кидків в останніх іграх...
Де це роуз леброна і дюранта обігнав по очках?
в регулярці у Леброна 26.7+6+6,у дюранта 28+3+4,у роуза 25+4+2!!!!
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

axotnik сорри, не правильно выразился. Набрал больше очков в голосовании :rolleyes:
В итоге Роуз набрал 1182 очка, намного опередив ближайших конкурентов – Дуайта Ховарда (643 очка), ЛеБрона Джеймса (522), Кобе Брайанта (428) и Кевина Дюрэнта (190)
ice-x
Member

Повідомлення

Я тоже люблю баскет. До армии часто играл, сейчас на что меня хватает это кроссы и вообще все друзья носят Team Signature!
Вкладення
T-MAC 1.jpg
T-MAC 2.jpg
localpirat
Advanced Member

Повідомлення

ice-x в Крыму нужно в шлепанцах и вьетнамках ходить :gigi:
Я зимой хожу в T-MAC 5, на лето прячу в коробку B-)
ice-x
Member

Повідомлення

localpirat
Ну так мои уже больше двух месяцев в коробке лежат. :)
Відповісти