Новини
Останні статті і огляди
NBA - Where Amazing Happens
-
Vincenzo
Advanced Member
well Ну как сказать... вспомни Профессора
Четыре титула тому доказательство
Хотя он скорее просто уникален в этом...
-
well
Member
Vincenzo
ну я Люсика за то и люблю что он оторви и выбрось
нравится мне его стиль, каждая гонка "на все деньги", не люблю таких как Баттон, да стабильно, но искры нет
имхо
ну я Люсика за то и люблю что он оторви и выбрось
-
localpirat
Advanced Member
может, вам тему переименовать
а то я ничего не понимаю, о чем вы тут

-
well
Member
localpirat
сорри что не по теме
мы о королеве автоспорта 
сорри что не по теме
-
localpirat
Advanced Member
королева автоспорта? это кто?
знаю только "Королеву бензоколонки"
знаю только "Королеву бензоколонки"
-
well
Member
localpirat
формула 1
формула 1
-
Vincenzo
Advanced Member
The Official F1localpirat:а то я ничего не понимаю, о чем вы тут![]()
![]()
Но ты прав, заканчиваем оффтопить в флейме
Просто в НБА настолько всё грустно, что даже говорить не хоцца - обе тимы, которым я симпатизирую, обделались в первых матчах, при чем по делу, при чем одна из команд обделалась на своем паркете
-
Vincenzo
Advanced Member
Если есть скрытые поклонники лучшего баскетбола на планете, то хочу посоветовать им, да и вообще всем небезразличным, посмотреть четвертый матч полуфинала западной конференции пары Оклахома - Мемфис. Без преувеличения лучший матч всей нынешней серии плейофф, по состоянию на сегодня, да и вообще матч из разряда лучших матчей в истории, маст хэв в коллекцию и как там ещё говорят в таких случаях
Рубка получилась знатная 
-
axotnik
Member
Я теж баскет люблю і дуже давно граю,займатися почав через ріст,габарити і високий стрибок
улюблена команда- шпори,тренер Грег Поповіч і гравець Тімі Ді
улюблена команда- шпори,тренер Грег Поповіч і гравець Тімі Ді
-
Vincenzo
Advanced Member
axotnik А НБА дивишся? Як тобі пара Тандерс - Грізліс?
-
localpirat
Advanced Member
сейчас смотрю Булс - Хоукс (позавчерашний), Роуз конечно молодчага 
-
axotnik
Member
Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи або коли грає маямі чи сас)Vincenzo:axotnik А НБА дивишся? Як тобі пара Тандерс - Грізліс?
п.с. Роуза просто ненавиджу-адідас його розпіарив ппц просто,хай він набере очок багато(і то Леброн,Вейд і Дюранк більше забивають за гру+вони роблять куди більше підборів і передач+вони не одні в команді грають...),він один на команду ,тому і забиває багато,Леброн теж мав минулого сезону 35за гру в клівленді!
це там де він дістав 6 блоків?localpirat:сейчас смотрю Булс - Хоукс (позавчерашний), Роуз конечно молодчага
а,ні це в позаминулому
Добавлено через 19 минут 20 секунд:
axotnik:Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи або коли грає маямі чи сас)Vincenzo:axotnik А НБА дивишся? Як тобі пара Тандерс - Грізліс?
п.с. Роуза просто ненавиджу-адідас його розпіарив ппц просто,хай він набере очок багато(і то Леброн,Вейд і Дюранк більше забивають за гру+вони роблять куди більше підборів і передач+вони не одні в команді грають...),він один на команду ,тому і забиває багато,Леброн теж мав минулого сезону 35за гру в клівленді!
Думаю мемфісу світить 4-2,я досі дивуюся як лідера регулярки вони вибили![]()
це там де він дістав 6 блоків?localpirat:сейчас смотрю Булс - Хоукс (позавчерашний), Роуз конечно молодчага
а,ні це в позаминулому
-
localpirat
Advanced Member
Ненавидеть Роуза это личное... но парень стал самым молодым обладателем приза MVP сезона, и это не из-за кросс Адидас. По очкам за сезон он опередил того же ЛеБрона, Брайанта и Дюранта. Проводя третий сезон, человек тащит команду к финалу. Это не мой кумир, но результат на лицо.
Я качаю матчи с сети и смотрю в свободное время.axotnik:Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи або коли грає маямі чи сас)
-
PeterTheGreat
Member
Маями Хиииит 
-
Vincenzo
Advanced Member
Ну я матчі не дивлюсь наживо, у мене на це здоров'я не вистачитьaxotnik:Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топи
Що до Роуза, то мені він теж не дуже. Мені Вестбрук набагато більше подобається, а взагалі вони варті одне одного. Вважаю обох найкращими розігруючими нового покоління (Рондо не рахується, він зовсім інакший гравець). Проте саме Роузу дали МВП сезону, і це досягнення варте поваги
Та й взагалі Тандерс рулять
-
axotnik
Member
Вестбрук кул,але щось забагато кидати почав непідготованих кидків в останніх іграх...Vincenzo:Ну я матчі не дивлюсь наживо, у мене на це здоров'я не вистачитьaxotnik:Я не маю стільки часу(то спорт,то навчання,а матчі йдуть всі десь о 4-5ранку,не встигну відновитися якщо їх подивлюсь,тому дивлюсь лише топиРутрекер назавжди
![]()
Що до Роуза, то мені він теж не дуже. Мені Вестбрук набагато більше подобається, а взагалі вони варті одне одного. Вважаю обох найкращими розігруючими нового покоління (Рондо не рахується, він зовсім інакший гравець). Проте саме Роузу дали МВП сезону, і це досягнення варте поваги![]()
Та й взагалі Тандерс рулятьВестбрук та Дюрантул мега таланти, Ібака в монстра потихеньку перетворюється, скоро буде новий Дікембе Мутомбо
Якщо Перк в слідуючому сезоні знайде своє місце поміж цих трьох, буде команда контендер (їм би D12 в команду, я б з розуму зійшов від радості)
Де це роуз леброна і дюранта обігнав по очках?
в регулярці у Леброна 26.7+6+6,у дюранта 28+3+4,у роуза 25+4+2!!!!
-
localpirat
Advanced Member
axotnik сорри, не правильно выразился. Набрал больше очков в голосовании
В итоге Роуз набрал 1182 очка, намного опередив ближайших конкурентов – Дуайта Ховарда (643 очка), ЛеБрона Джеймса (522), Кобе Брайанта (428) и Кевина Дюрэнта (190)
-
ice-x
Member
Я тоже люблю баскет. До армии часто играл, сейчас на что меня хватает это кроссы и вообще все друзья носят Team Signature!
- Вкладення
-
-
-
localpirat
Advanced Member
-
ice-x
Member
localpirat
Ну так мои уже больше двух месяцев в коробке лежат.
Ну так мои уже больше двух месяцев в коробке лежат.