World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрито
Автор
Повідомлення
Wonderboy
Member

Повідомлення

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Востаннє редагувалось 29.08.2013 18:52 користувачем Wonderboy, всього редагувалось 165 разів.
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Гарно тільки-що поганяв на бурі ;)
Карта Утес, зливаємся з рахунком типу 8*3, супер рашери злились, залишились нормальні люди. Починаємо помалу витягувати бій, за 5 хвилин до кінця раунду рахунок 12*9 не в нашу користь, залишився я з 5 фрагами, 704 та афк вк3601, грамотно розташувались, використовуючи вк 3601 як пасивне світло і витягнули на нічию. Мій 3ій воїн на арті, це при тому, що одна гвпантера мене цілий бій пробувала накрити по трасеру. 10 разів, після кожного мого пострілу він посилав снаряд у відповідь. Навіть не зачіпив, мені його жаль :laugh: Дивно що противники побоялися йти в атаку

Цікаво, для прокачки КТ і ИС3 відповідно на Тигрі і ИС мені знадобилась практично однакова кількість боїв. ИС - 257, Тигр - 254. Статистика - Перемог на 1% більше у Тигра, Поразок - також на 1 % більше ,виживаємість - однакова, процент попадань - різниця 1-2%, фрагів більше у ИСа. Значить або танки рівні, або я не використовував всіх переваг ИСа. :learn:
zep
Member

Повідомлення

Надо ещё шкури скачать для ИСов...Буду нОгебать и восстанавливать справедливость...а то меня только ИСы нОгебали до Тапка...
Gatya
Member

Повідомлення

Дайте свет темному человеку, что за тапок?
З.Ы. Их форум не читаю, читаю только наш.
LiSiCin
Member

Повідомлення

VK4502
Gatya
Member

Повідомлення

LiSiCin
Так и думал, сенкс.
LiSiCin
Member

Повідомлення

zep: А тапок меня всё больше радует :)
я столько на феде никогда не получал, в конце боя осталось 50хп :laugh:
Вкладення
shot_211.jpg
shot_212.jpg
EvGaS
Member

Повідомлення

LiSiCin
40 тыщ как-то смешно за такое геройство - я на 4-5 уровне до 32 тысяч доходил без премиума. :(
LiSiCin
Member

Повідомлення

и это без према, федю обижают ппц (
есть скрины с кучей жирных фрагов и еще в минус
EvGaS
Member

Повідомлення

LiSiCin
Вот именно поэтому играю на СУ-26 - нагибает не по детски и в минус не заходит. (катки+досылатель+наводка)
Выше пятого-шестого уровня игра превращается больше в самобичевание, чем в саму игру - все запуганы, сидят за камнями и трясутся за ремонт. :rolleyes:
zep
Member

Повідомлення

EvGaS
Не все сидят за камнями и трясутся за ремонт :shuffle: Мне всёравно на итоговый выиграш по деньгам,я получаю удовольствие от игры(а для меня это не посиделки за кустамикамнями).А так как лез впереди - так и лезу(на Тапке только не получается, медленный он :) ,хотя тоже бывали случаи)
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

Феде мало денег дают, очень обижают его.LiSiCin очень мало опыта, учитывая что у меня премиум, а значит надо на 1.5 умножить, но убить 8, причем 2 танка выше классом, дали мало еще и при 100% меткости. На мой взгляд тут 1500 опыта как минимум должно быть.
ЗЫ: максимальный опыт за игру на Т32 -2079(еще и совпал с удвоенным, вообще 41хх получилось), на феде 1690 всего. Но не нем же и максимальный опыт за слив, почти 1200 разок дали.
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Сьогодні взяв КТ.
Навіть у стоці досить непогана машинка, бракує тільки нормальної пушки. Пушка від Тигра - це несерйозно для 8 лвл. Приємно просто керувати цим котиком... Моєю мрією було прокачати КТ :shuffle:
Лякають ціни на топові снаряди, при настрілі 10+ буде туго. Машина - снайпер, за 5 боїв вже 11 фрагів, Думаю поставити в нього трубу, прибуток має збільшитися :rotate:
EvGaS
Member

Повідомлення

https://lh5.googleusercontent.com/_rjL5 ... -23-23.jpg" target="_blank
А французы понемногу приближаются...

Добавлено через 15 минут 8 секунд:
http://img694.imageshack.us/img694/8766/amx131.jpg" target="_blank
Graveworm
Member

Повідомлення

EvGaS
:puke: а не танки
Андрій
Member

Повідомлення

Після появи французів, Миша взагалі може стати убермашиною, почнуть різати нещадно.
zep
Member

Повідомлення

Хочу попробовать их легкие танки
Graveworm
Member

Повідомлення

zep
7лвл все таки :rotate:

Добавлено через 2 минуты 39 секунд:
КТ таки иногда хорошо держит удар
Зображення

причем все попадания были от КВ-2, Т1 и выше

Добавлено через 55 секунд:
еще и Бийота получил
EvgA
Member

Повідомлення

сейчас на тесте мышак и есть убер машина - сильнейший из ногебаторов. Топ тапок разочаровывает.

п.с. по непровереным слухам францы появятся к 9 мая
zep
Member

Повідомлення

Graveworm
Буду на работе - скину скрин боя на пц3 :) Отвёл душу в песочнице :)
Андрій
Member

Повідомлення

EvgA:сейчас на тесте мышак и есть убер машина - сильнейший из ногебаторов. Топ тапок разочаровывает.
п.с. по непровереным слухам францы появятся к 9 мая
Після французів йому обіцяли включити 2-гу пуху, а вони мають бути не раніше липня.
Закрито