World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрито
Автор
Повідомлення
Wonderboy
Member

Повідомлення

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Востаннє редагувалось 29.08.2013 18:52 користувачем Wonderboy, всього редагувалось 165 разів.
Graveworm
Member

Повідомлення

я расстроен. на лео завалил 9, и у последнего м3ли осталось 13%, так наши :censoured: базу взяли

Добавлено через 43 секунды:
:weep: :weep: :weep:
EvGaS
Member

Повідомлення

Graveworm
Я давно перестал расстраиваться тупизму людей. :)
yanadmin
Member

Повідомлення

doCENTik85:Обычное дело это бодание с 3-4 врагами, реально напрягают только стаи Т-54.
Мы с корешом во взводе из 2-х Т54 разбирали Мышку на ура обычными бб :-) Маус хорош тока для дефа базы.
Graveworm
Member

Повідомлення

Зображення
Зображення

Добавлено через 2 минуты 4 секунды:
тот а 20 я поджег, но его на 8 или 9% добил кто-то, м3 выжил. пц3 я с 65% сваншотил :spy:
klepalov
Member

Повідомлення

вчера ис4 12 килов сделал, красава!!
Андрій
Member

Повідомлення

Чомусь завжди вважав себе фрагодрочером, але дивлячись на дії деяких криворуких, зрозумів, що до фрагодрочера мені ,як до місяця пішки. :D Вже маю кучу ігор, злитих через таких істот. При чому в боях вищих рівнів, таких більше.
zep
Member

Повідомлення

Решил вот вечерком на Тапке выехать, даже подумывал продать его и Федю купить. Но после первого же боя передумал :) До этого я не помню подобных боев на нем, все либо в минус, либо не более 10к денег(чистыми 38к заработал в этом бою).То ли он почувствовал,что продавать собираюсь :gigi: , то ли идиотов в игре поболее появилось(это недавно начал замечать) :) Остальные бои попроще были,но тоже по 20к где-то(один раз всётаки ушел в минус на 2к)
Вкладення
001.jpg
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Нервують олені :mad:
Вроді ніч, неадеквати сплять, а так зливатися..краби.
Енкс. Я на ис3 в топі, разом з 2 ис3. Проти нас - 3 Т 44, і решта ст, майже вся команда ст проти команди тяжів (у нас були кв, м6 ,кв3, тигри)

Розумію, що 44 будуть рашити полем ,йду думаю заткну своєю тушкою їм дорогу, хоч якось затримаю. Встаю бортом до дому, щоб менше прилітало, і тут зустрічаю раш - всі 44 + декілька 34-85 + вк 3001н, весь набір.(до цього часу рахунок вже 8*1 :insane: ) Починаю методично їх розкладати, спочатку - 44 ,потім решта противників. Розібрав 2 Т 44, 3тя втекла, шермана, розбираю вк 3001 вже з поламаною боеукладкою,одночасно думаючи - у нас море тт, місто взяли, прорвали фланг і вже мають брати базу - як дивлюсь - я залишився 1 :spy:

ПІдсумок - в мене 4 фраги, в ще одного ис3 - також 4, декілька людей по 1 фрагу, всі решта по нулях.
Питання - Як ТТ злили місто СТшкам, ще і при чисельній перевазі? Збити захоплення базу не встиг - накрила арта.
15 вистрелів, 13 по цілі, 30 попадань в мене, 700 досвіду і 25к, за поразку.
Який би гравець не був - всім керує рандом ,попадеться команда унікалів - і нічого не вдієш :banghead:
EvgA
Member

Повідомлення

zep
А мне топ тапок очень даже понравился :up:
На преме уйти в минуса - надо сразу слиться. 30-40к заработать - запросто. Лобик практически непробиваем.
EvGaS
Member

Повідомлення

Вондер, добавь, пожалуйста, на заглавную:
http://wiki.worldoftanks.ru/" target="_blank
Ато что-то с оф. сайта я не могу зайти - реконструкцию пишет. А штука полезная. :up:
Reaver
Member

Повідомлення

CooLeR*OK
И не говори, аж выводит как на таких танках такие нубы ездят, сам не раз попадал в команду когда все рынулись по разным сторонам и пол команды нету, или просишь базу не брать когда у нас 7-8 танков в строю а у них 2-3, школоты много
MaJ0r
Advanced Member

Повідомлення

Несколько раз было когда просили не брать базу в ситуации когда кончалось время или шел захват нашей базы. Кроме того оно конечно интересно за фрагом гонятся, но иногда бывает много времени нужно что-бы к нему доехать. Поэтому иногда игнорирую просьбы. Впрочем, если одного противника давят и ему осталось жить чуток, конечно не возьму базу и дам добить фрага.
Wonderboy
Member

Повідомлення

И я тоже игнорирую "небральщиков" вплоть до посыла по известному адресу. Почему я должен останавливать захват только из-за того, что какому-то фрагодрочеру обязательно добить всех надо? Достала эта кровожадность.
LiSiCin
Member

Повідомлення

брать нужно по обстоятельсвам. а "кровожадность", это чаще всего, возможность заработать больше танкам, которые чаще всего решают исход сражения. как правило "кровожадны" хайлевелы с весьма дорогим ремонтом :-P
lyngsat
Member

Повідомлення

Wonderboy:Достала эта кровожадность.
думаю, что дело не во фрагах, а в уроне, который трансформируется в монеты (которые особенно ценятся на высоких уровнях)
upd. опередил :beer:
Wonderboy
Member

Повідомлення

LiSiCin , lyngsat

"Як не наївся, то вже не налижешся"...
Андрій
Member

Повідомлення

LiSiCin:брать нужно по обстоятельсвам. а "кровожадность", это чаще всего, возможность заработать больше танкам, которые чаще всего решают исход сражения. как правило "кровожадны" хайлевелы с весьма дорогим ремонтом :-P
Ну от через таких ремонтників і зливаються, коли тіло на ІС-7, при одночасному захопленню баз, рулює до арти противника, щоб взяти фраг, ще й не попадає з першого разу. В результаті злив і фрагодрочер за знищення арти отримає менше, ніж витратив срібла на снаряди.
З.І Неберунів постійно ігнорую B-)
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

Ну от через таких ремонтників і зливаються, коли тіло на ІС-7, при одночасному захопленню баз, рулює до арти противника, щоб взяти фраг, ще й не попадає з першого разу. В результаті злив і фрагодрочер за знищення арти отримає менше, ніж витратив срібла на снаряди.
Залежно від ситуації. При рівному рахунку, чи при захваті власної бази - дурість гнатися через цілу карту, звичайно якщо це не хімки :lol:

Ситуація - рахунок 11*2 в нашу користь, у ворогів - 3 топи і 1 середняк, у нас - всі топи, 2-3 арти. Брати базу? Дурниця. Бо знищення топів дає немало профіту усій команді, а не лише "фрагодрочерам".
Скільки разів супер папки на комарині чи будь якій іншій карті просто брали базу зі старту, при рахунку 4*2 чи подібному, перемагали на 2й хвилині бою. Але чи потрібна така перемога? Досвіду і грошей дають в рази менше, ніж при зливі з хорошим настрілом.

Чи може взагалі не будемо воювати, зі старту поміняємося базами і все? Бази практично ніколи не беру, особливо при перевазі 3+ танки. Хоча і виключення - якщо у них живі 3 топи, у нас - 5-6 середнячків - в такому випадку базу беру. Потрібно оцінювати ситуацію а не просто керуватися якимись принципами у вакуумі - "ніколи не берe" чи навпаки, "завжди беру" :-/
Eurofighter
Member

Повідомлення

А я навпаки, що в цьому поганого наприклад коли на Пантері ІІ зробив скажімо 8 пострілів всі рекошети + знесли мені 1700хп і в кінці коли команда перемагає залишається тільки ворожа арта, мені ж потрібно хоть щось набити щоб в мінус не піти......... і що в цьому поганого??? я навпаки якщо мене просять зійти з захвату то я це зроблю і так само якщо мені потрібний фраг я попрошу зійти з бази це нормальне явище, а не опускатися до банальних образ і ігнору.
П.С. не всі в цій грі купують преміум акаунт!
Agent3333
Member

Повідомлення

Тигра с топ пушкой кроссафчег - совсем другой танк!
Набил 2870 экспы - удвоенно за победу+премиум
Закрито