Найшов 2 корпуса цікавих Eurocase ML Viper3, Eurocase ML Dragon (без БП)

Корпуса и источники питания
Автор
Повідомлення
Scream
Member

Повідомлення

StreetFIGHTER2000
Это удлинитель 4-пин скорее всего
-stan-
Member

Повідомлення

удлинитель 4 пин

нифига се я торможу :gigi:
vavan222
Member

Повідомлення

нема блоку живленя в комплекті ямаю свій power master 460 20+4+6 6 я розумію дял ввідухи додаткове живлення а на проц тільки 4?
За корпус заплатив 474 гр.
Scream
Member

Повідомлення

6-видео
20-АТХ на материнке
4-проц
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

да, скорее всего,так...
Это хорошо, что в корпусах с нижним расположением бп стали в комплект ложить удленители питания... Только где же еще удленитель штанги на 20 пин и на 6?
Есть предположение, что их могли деребнуть на складе при отправке...
vavan222
Member

Повідомлення

так на саме важєливе питання ніхто не відповів піде материнська http://www.asus.ua/product.aspx?P_ID=qW ... templete=2" target="_blank чи я зтупив з корпусом http://s008.radikal.ru/i306/1104/a2/fd4f82d11927.jpg" target="_blank?
Тобто uATX Form Factor материнської, на корпусі вроді атх чи вчипити можна.
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

посмотри внимательно на его заднюю стенку, там должно быть дырок насверлено под разные факторы материнок...
vavan222
Member

Повідомлення

StreetFIGHTER2000:посмотри внимательно на его заднюю стенку, там должно быть дырок насверлено под разные факторы материнок...
Тобто ти хочиш сказати що на цьому корпусі піде і uATX і Аtx і mAtx тоді дуже добре дякую за допомогу.
Востаннє редагувалось 09.04.2011 12:57 користувачем vavan222, всього редагувалось 1 раз.
Scream
Member

Повідомлення

Станет, будет крепится в обведеные отверстия
Но! Один винт который внизу моста на плате некуда вкрутить (место, обведенное оранжевым) - будет часть платы болтаться - только высверливать
Вкладення
fd4f82d11927.jpg
vavan222
Member

Повідомлення

Scream
Ясно коли приїде материнська висверлю, дякую за допомогу.
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

да можно и не сверлить... накрайняк если так уж будет болтаться, то подложить кусочек ластика...
Liquidator
Member

Повідомлення

Лучше бы чуть-чуть добавил и взял нормальный корпус http://fotos.ua/zalman/z9-black-no-psu.html, http://hard.rozetka.com.ua/zalman_z9_plus/p136203/, а не китайское народное искусство с драконами и всякими канифольными рюшками :rotate:
vavan222
Member

Повідомлення

186 гривень різниця, а де ще його найти а цей мені додому бесплатно достваили.
Vincenzo
Advanced Member

Повідомлення

vavan222
На корпусі, як і на БЖ економити не варто! Де який піпл вважає, що корпус це як раз той комплектуючий, на якому можна зекономити. Це помилкова думка! Ті, для кого системний блок та й компьютер загалом не лише можливість полазити в інтернеті та пограти в ігри погодяться зі мною.
vavan222
Member

Повідомлення

Ну які недоліки цього корпуса? За свою ціну як намене кращий варіант для тих хто хоче великий щоб небуло загону вентилтор на проц не влазе, відуха задовга. Блок живлення внизу як я хотів. Ну і є 3 вентилятори, який ще варіант був до 78 доларів, в продажі небуло.
vavan222
Member

Повідомлення

Зображення
Зображення
На моїй материнській яку я замовив uATX Form Factor
9.6 inch x 9.6 inch ( 24.5 cm x 24.5 cm )
То на малюнку чорний трикутник це для 24.5 cm x 24.5 cm, зелений miniatx, голубий atx отже мені не прийдеться серлити для моєї плати лише для miniatx?
vavan222
Member

Повідомлення

помилка не трикутник, а прямокутник
axotnik
Member

Повідомлення

Як вентилі комплектні? Тихі,чи дуже шумні?
Scream
Member

Повідомлення

vavan222
1. Посмотри на рисунок - как 244*244 вместо квадрата получился прямоугольником? Если следовать твоему рисунку, то слотов раширения у материнки нет.
2. Посмотри внимательно на фото материнки и увидишь монтажные отверстия - а потом сопоставь их с отверстиями в корпусе. И получишь то, что я рисовал раньше
Yorcfild
Member

Повідомлення

туда шо даже инструкцию не положили? :eek:
Відповісти