Змагаймось в нашій команді Folding@Home!

Обсуждение программ
Відповісти
Автор
Повідомлення
-stan-
Member

Повідомлення

StreetFIGHTER2000
Бывает )

Artistus
Вдалося запустити вм варю? Без проблем? Чи є приріст порівняно з вікнами?

В мене після встановлення vmware та перезавантаження комп'ютера, процес vmware-authd.exe з періодичністю в кілька секунд завантажує одне з ядер на 60%. Пошукав в неті, така проблема не лише в мене, але як її вирішити ніхто не знає. Є підозра що з таким розкладом ніякого приросту під лінухом я не отримаю.
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

-stan-
Та сам VMware Player 3.0.1 запустив і навіть убунту поставив на нього, однак цей процес в мене інколи 1% проца завантажує на долю секунди...
Як поставлю на нього фолдинг - відпишусь. ;)

P.S. Вінда в мене свіжа - недавно перевстановлена.. :D
StreetFIGHTER2000
Member

Повідомлення

у меня время в смп отстает на 2 часа, это так и должно быть? я при его настройке настройку времени намеренно пропустил, у меня ведь правильно было выставленно системное время.
malTTa
Member

Повідомлення

StreetFIGHTER2000 всё ок, так и должно быть.
-stan-
Member

Повідомлення

Artistus
ну як там справи з лінухом?
у мене на нього не встав... кліент) точніше встав але не запускається, пише що знайдене одне ядро, а клієнт для багатоядерних проців і закриваеться.
Шаженла
Member

Повідомлення

ура_родня_бабло_дала_осталось_ток_400_гривян. :jump:
фух_скоро_я_смогу_нормально_щитать :kbd: :popcorn:
народ_подскажите_чо_за_хрень_у_меня_ток_на_этом_форуме_пробел_не_работает :help: :horror: :banghead:
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Денис97
Може браузер йок?
Або якась ще кнопка на клаві заїла...
Або пробіл йок...
Шаженла
Member

Повідомлення

да_и_стем_и_стем_всё_ок ;)
тока_на_этом_форуме_везде_всё_ок_ :weep:
di2di
Member

Повідомлення

Денис97
вирус???
Шаженла
Member

Повідомлення

самое_интересное_что_нет :weep:
пробел_работает_но_с_10_секундной_задержкой :weep: :mad: пацаны_дайте_400_грн_ :)
Vlad_Chudo
Member

Повідомлення

Роздаю бабос :rotate:

Питання : "Чому на ATI 5850 так повільно рахує?"
Шаженла
Member

Повідомлення

Vlad_Chudo
давай_я_с_радостью_прийму_ B)

компания_амд_просто_прекратила_развитие_своево_языка_ращётов___ну_а_NVIDIA_дальше_розвивает_своё_CUDA_которое_можно_назвать_самым_эфективным_языком_ращётов :super:
Alexsandr
Member

Повідомлення

Денис97:Vlad_Chudo
давай_я_с_радостью_прийму_ B)

компания_амд_просто_прекратила_развитие_своево_языка_ращётов___ну_а_NVIDIA_дальше_розвивает_своё_CUDA_которое_можно_назвать_самым_эфективным_языком_ращётов :super:
АМД решила перейти на OpenCL, но что-то там не срастается похоже ни у кого, а свой язык практически не развивает по бедности. К нвидиа не захотела присоединиться.
Шаженла
Member

Повідомлення

кому_не_жалко_скинтесь_пожалуста :weep:
урааа убрал эту проблему это оказалась прога от асус мешала фух :popcorn: :rotate:
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

-stan-:кліент) точніше встав але не запускається, пише що знайдене одне ядро, а клієнт для багатоядерних проців і закриваеться.
Зайди в настройки віртуальної машини при вимкненому лінуху і збільш кількість ядер проца в розділі "Система" чи як там його... потім запусти лінух.
Vlad_Chudo:Питання : "Чому на ATI 5850 так повільно рахує?"
Тому що дійсно припинили розвиток своєї мови програмування Brook+, а перейшли на OpenCL, але з ним проблеми у програмістів F@H. Не знаю, які саме, але здається, вони поки що не можуть добитись від цієї мови повної віддачі - короче, теж трабли з продуктивністю... :-/
-stan-
Member

Повідомлення

Artistus:Зайди в настройки віртуальної машини при вимкненому лінуху і збільш кількість ядер проца в розділі "Система" чи як там його... потім запусти лінух.
Не все так просто, віконечко для вибору неактивне.

Зображення

Що за :censoured:

Ой блін, вибрати кількість ядер та об'єм пам'яті можна лише перед установкою осі, перевстановлюю лінух ;)

P.S. Порахував 10 жаб, тепер справи підуть веселіше :)
Vlad_Chudo
Member

Повідомлення

Vlad_Chudo:Питання : "Чому на ATI 5850 так повільно рахує?"
Тому що дійсно припинили розвиток своєї мови програмування Brook+, а перейшли на OpenCL, але з ним проблеми у програмістів F@H. Не знаю, які саме, але здається, вони поки що не можуть добитись від цієї мови повної віддачі - короче, теж трабли з продуктивністю... :-/
[/quote]

А жаль. Хочеться якоїсь фічі типу "CUDA" і від АМД.

До речі, коли там вийде новий ГПУ клієнт? Можливо він краще з Радеонами працюватиме.
ShaggY
Member

Повідомлення

Та пофиг как оно называеться или какой язык использует, главное как - эфективность.
-stan-
Member

Повідомлення

Значит так: поюзал линух под варей, прирост действительно есть. Среднее время на шаг под виндой 6 минут, под виртуальным линухом 5 минут (500к). Но система при этом порядочно тупит, к тому же под линуксом все как-то сложно, возможно с непривычки. Посчитал полторы жабы, решил побегать в КС и по привычке закрыл СМП клиент сочетанием ctrl+c, линух матюкнулся, и все клиент теперь не запускается, вобщем плюнул я пока на это дело, буду считать под виндой :-/
di2di
Member

Повідомлення

Andrey235 :up:
Відповісти