Nvidia GTX 460 (GF104) + FAQ

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Відповісти
Автор
Повідомлення
Eurofighter
Member

Повідомлення

Ray2000gt
:up: :gigi: , а можеш скинути біос будь ласка?
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Eurofighter:можеш скинути біос будь ласка?
Могу конечно. Только он злой, 1.1в - дефолт! Макс вольтаж - 1.2в. Частоты 800/1000. Это не оригинальный БИОС, а анлокнутый по напругам и скорости кулера. У меня зашит он, только я себе обороты чуть подправил в большую сторону. Подойти должен к любому референсу. Я карточку юзаю при напруге 1035мв, на 850/1150.
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Решил выложить фотки своей карточки, Leadtek GTX460. Карта - референс, только охла чуть-чуть другой, и есть радик на мосфетах. Охлад я немного переделал.
Вот карта без кожуха:
Зображення Зображення
И сеть у меня консоль из двух вентиляторов 92мм, довольно быстрых. Я ее смастерил в свое время для обдува х1950хт, которая стояла под водой. И так она кочевала от карты к карте. Живучая оказалась. Вот она:
ЗображенняЗображення
Ну вот что получилось:
Зображення
Так, мне кажется, намного лучше и равномернее обдувается вся PCB. Тепературы при 850/4600 1037мВ(экземпляр у меня не очень удачный) в играх от 60 до 66*С. Шум я регулирую сам реобасом, в играх вентилей не слышно. А для теста можно и 3000rpm выкрутить, с такими обортами карта проходит тесты вплоть до 1GHz. Так карту с первых дней и эксплуатирую, уже пол года где-то.
Вот так вот, может кому полезно будет.
SetBika
Member

Повідомлення

какое максимально - не опасное напряжение core voltage для GTX 460 hawk? memory voltage и aux voltage можно поставить на видеокарту?!
также хотел спросить не будет ли опасно на 247 разгонять память до 4200 mgz?Спасибо
tiger403
Member

Повідомлення

акое максимально - не опасное напряжение core voltage для GTX 460 hawk? memory voltage и aux voltage можно поставить на видеокарту?!
также хотел спросить не будет ли опасно на 247 разгонять память до 4200 mgz?Спасибо
От разгона памяти толку 0
SetBika
Member

Повідомлення

но все таки + еще с вольтажом подскажите :weep: !!
Eurofighter
Member

Повідомлення

SetBika
Якщо вірити вітчизнянному обзору то це +70мВ в Афтербьорнері
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

tiger403:не опасное напряжение core voltage для GTX 460 hawk?
Для GF104 терпимое напряжение при хорошем охладе - до 1.2в.
SetBika:не будет ли опасно на 247 разгонять память до 4200 mgz?
Нет конечно.
Eurofighter
Member

Повідомлення

Ray2000gt
1.2V це для більшості? та нормальне охолодження це вентилятор на фази?
SetBika
Member

Повідомлення

Ray2000gt а если разгонять память до 4300?
Eurofighter то есть если на ядро выше ставить может долго не прожить?!
Скажите парни а на memory voltae сколько ставить?? и на aux voltage? Спасибо
Eurofighter
Member

Повідомлення

SetBika
за моїми спостереженнями можеш викручувати на +100 і не хвилюватися перевірено!тобто для Хавка 1.075В сносно!, але грітися в іграх навіть буде до 68* зе без будь якого охладу, щодо памяті не раджу ставити більше 4100 хоча можеш проексперементувати додаванням по+10 на память, але також за моїми ж спостереженнями память перегрівається і проявляються артефакти! тому не раджу піднімати напругу! спробуй 2050 в Афтербьорнері, щодо РРЛ скажу відверто не знаю на розгін всі пишуть майже не впливає.
Ray2000gt
ну за моїми експерементами при напрузі 1.1325В з формолою 900/4200 спрацьовував в іграх! термо захист вк, тобто вк виключалась автоматично при критичній температурі елементі живлення мабуть :shuffle:
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

SetBika:Ray2000gt а если разгонять память до 4300?
Да гони до скольки гонится. У меня до 4600 разогнана, что ей будет.
Eurofighter:1.2V це для більшості?
Это для GF104, а как охладить питальник зависит от того, что там наваяли производители.
Eurofighter:за моїми спостереженнями можеш викручувати на +100 і не хвилюватися перевірено!тобто для Хавка 1.075В сносно!
А откуда ты знаешь, что у Хавка по дефолту стандартная напруга? Она завышена, и прилично. ;)

Добавлено спустя 4 минуты 58 секунд:
SetBika:Скажите парни а на memory voltae сколько ставить?? и на aux voltage? Спасибо
Я бы не трогал их.
Eurofighter:при критичній температурі елементі живлення мабуть
Так на Хавке элемнты питания без радиков, если я не ошибаюсь.
Eurofighter
Member

Повідомлення

А откуда ты знаешь, что у Хавка по дефолту стандартная напруга?
ну це я виявив шляхом експерементів в ОССТ перевіряв на помилки різні частотні формули, зупинився на формулі Талона 811....... прошивав біос від ноього в ОССТ помилки на першій же хвилині(експрес тест 15хв), тоді на оригінальному біосі додав +10 по ядру з формоло. 811/3950 і виявилося що 15 хвилинний тест в ОССТ пройдений бех помилок, а потім шив в біос напруги щоб виявити почтакову і виявилося що тест був пройдений при напрузі 1В на ядрі не вожко вирохувати віднявши 10мВ і отримуємо стандартну напругу 0.987 (в біосі перед 1В)
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Eurofighter:а потім шив в біос напруги
:insane:
Что значит "шил в биос напруги"? В биосах GTX460 нельзя редактировать напряжение без спец программ.
P.S. Реальную напругу можно померить только мультиметром.
Eurofighter
Member

Повідомлення

В биосах GTX460 нельзя редактировать напряжение без спец программ
через нібітор виставив примусово напругу 1В, ти взагалі знайомий з цією програмою чи іншим редактором біосу???, якщо так то я думаю тобі наглядно пояснювати не треба
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Eurofighter:через нібітор виставив примусово напругу 1В, ти взагалі знайомий з цією програмою чи іншим редактором біосу??
То что выставленно в биосе не означает, 100% гарантии что напруга реальна. Все референсные биосы залочены по макс напруге - 1087мВ. Поэтому свой я не модил, а скачал уже анлокнутый.
Eurofighter
Member

Повідомлення

Мені теж напридло експерементувати з біосом залишив орігінальний......ще не придумали такої гри яка б могла поставити на коліна 460-ту.
П.С. надважкі ігри в не беремо до уваги вони навмисно не оптимізують їх.
Eurofighter
Member

Повідомлення

Ray2000gt
Скинь мені цей біос "анлокнутий" я хочу подивитися на нього :spy:
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

Eurofighter:Скинь мені цей біос "анлокнутий" я хочу подивитися на нього
Я надеюсь ты его не в Ястреба собрался шить. БИОС подойдет только для референса.
Я отсюда брал: http://www.xtremesystems.org/FORUMS/sho ... ostcount=1
Eurofighter
Member

Повідомлення

Ray2000g
Та ні ;), хоча були такі думки задля експеременту..., але він робився під референс з його охолодженням тому для мене він не підійде
Відповісти