Чомусь видалили мою попередню тему такого самого змісту в тій самій гілці. Якщо я порушую якісь правила, будь ласка повідомте мене, хочаби по емеіл, а не видаляйте тему, так як створювати її наново дуже напряжно (
І так:
Юзаю старий комп, з метеринкою інтелівського 478 сокету, кулер на проці дуже гудить, вже своє відпрацював, так як 10 років працює день у день. Пробував змастити салідолом та маслом нічого не помагає, підшипники вже напевно зносилися і виник люфт. Кулер виглядає так: http://www.overclockers.ru/images/lab/2" target="_blank ... il_big.jpg
Думаю замінити, але от де взяти кулер на старий 478 сокет.
Що робити?
Можливо підходять інтелівські кулера 775 сокету?
Останні статті і огляди
Новини
Кулер 478 сокет Інтел
-
kapitoshka
Member
-
HighVoltageLP
I should go
зайди на хотлайн в кулера и нажми фильтрацию по 478 сокету
-
kapitoshka
Member
там пропозиції тільки інтернет магазинів, та і то напевно вже таких не має в наявності, якщо передзвонити. А ті дорожчі що там є, я не стягну стільки за кулер віддавати, 300-400 грн.
-
HighVoltageLP
I should go
есть все, у меня есть с медным сердечником от Р4 3.0 Прескотт, но к сожалению, в ближайшее время в автолюксах не буду
-
StasTODD
Advanced Member
kapitoshka
Тему никто не удалял. Я ее перенес в соответствующий раздел Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Продолжайте обсуждение в соответственной теме. Эту я закрываю
Тему никто не удалял. Я ее перенес в соответствующий раздел Системы воздушного охлаждения + FAQ. Выбор, обсуждение
Продолжайте обсуждение в соответственной теме. Эту я закрываю