Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
doCENTik85
Advanced Member
Господа танкисты, какую пушку ставить на ВК 3601 и чем заряжать для большей эфективности?
-
Eurofighter
Member
EvGaS
І чекати на танк поки бій завершиться??
І чекати на танк поки бій завершиться??
-
Scweaker
Junior
Spawny может обменяемся?))) тебе будет интерес прокачать мою учетку
-
Eurofighter
Member
Вчора на Панцер 4 попав в групу до важких танків...
відчуття неймовірні..единй хто був мені по зубам так це су85 та Т34-85..доречі я щось не можу башню пробити з 300-400 м снарядом від 7.5смЛ48.....
Добавлено спустя 1 минуту 22 секунды:
в реальних умовах повинен пробивати на відстані 600-700м.... далі тільки підкаліберним....
Добавлено спустя 1 минуту 22 секунды:
в реальних умовах повинен пробивати на відстані 600-700м.... далі тільки підкаліберним....
-
Graveworm
Member
doCENTik85
только топ и бб, остальное - не путь джедая
Eurofighter
ну да
только топ и бб, остальное - не путь джедая
Eurofighter
ну да
-
Андрій
Member
Eurofighter
Купи ще один танк, пт чи арту ,на них може навіть більше сподобається грати. Заодно і не простоюєш, коли чекаєш закінчення бою, а просто заходиш у інший бій і граєш далі. У мене в гаражі 12 машин і нормально
. Хоч і багато часу займає прокачка однієї гілки, зате повністю знаю усі слабкі місця і тактики бою різних типів машин так сказати "з середини".
А пц4 в бою з високорівневими противниками повинен заходити з флангу і з тилу, тоді ІС-3 і Коте стають ласим шматочком, поки розбираються з кимось іншим і не звертають на тебе уваги.
Купи ще один танк, пт чи арту ,на них може навіть більше сподобається грати. Заодно і не простоюєш, коли чекаєш закінчення бою, а просто заходиш у інший бій і граєш далі. У мене в гаражі 12 машин і нормально
А пц4 в бою з високорівневими противниками повинен заходити з флангу і з тилу, тоді ІС-3 і Коте стають ласим шматочком, поки розбираються з кимось іншим і не звертають на тебе уваги.
-
Eurofighter
Member
Андрій
Хм.. слушна думка от тільки це дійсно займає багато часу... щодо заходу в фланг супротивнику то це лотерея.....оскільки ПТ та гаубиці саме прикривають тили та фланги і як тільки зупиняєшся для пострілу...су-100 чи ягдпантера з якоїсь рощі чи на вершині прямою наводкою.......або артилерія наприклад Шершень з одного залпу перетворює Пц 4 в купу заліза.Щодо ПТ буду збирати кошти
, але більш схиляюся прокачувати до Пантери 
Хм.. слушна думка от тільки це дійсно займає багато часу... щодо заходу в фланг супротивнику то це лотерея.....оскільки ПТ та гаубиці саме прикривають тили та фланги і як тільки зупиняєшся для пострілу...су-100 чи ягдпантера з якоїсь рощі чи на вершині прямою наводкою.......або артилерія наприклад Шершень з одного залпу перетворює Пц 4 в купу заліза.Щодо ПТ буду збирати кошти
-
Андрій
Member
Сам думаю про пантеру, але поки на тестовому не попробую її вживу ,не буду прокачуватись, бо як противники ні Дб, ні Вк 3001(р) ні пантера мене не вразили.
-
Graveworm
Member
только что на любимом штурмгешутце установил новый рекорд в личном зачете - 8 фрагов за бой, причем бой первый в день )))
-
CooLeR*OK
Member
+1. Поставив 8,8см KwK36 L/56 і не жалію. Хоча пробиваємість не дуже, урон радує. Та і відносно точна.только топ и бб, остальное - не путь джедая
Чекати поки бій завершиться зовсім не логічно. Море часу втрачається. Додивляюсь тільки цікаві бої (10лвл, або коли напружена гра і залишається 2*2 ітд.) Як писав вище - граю до програшу. Програв - наступний танк для прокачки, роблячи перерву на КВ для фармінгу
-
Graveworm
Member
а я играю, пока не получу удвоенный опыт за первую победу, потом следующий танк 
-
Gatya
Member
5й бой и мимо...не мой день 
-
EvgA
Member
Graveworm
CooLeR*OK
анлогично, но конца боя не жду, если убили. Вышел в гараж и следующий танк, благо 16 мест позволяют
Многие мои знакомые (танкисты) не знали, что если убили - можно (нужно) выйти и учавствовать в битве на другом танке.
КВ конечно ногебатор, но вот последнее время стали меня ставить на нем фрагом, что весьма печалит
Пц3(топ) офигенный танк.
У меня на нем пару Т29 в жертвах имеется. Тактика проста как 5 копеек - подождал пока тяж бодаться начал(идеал на открытой местности) - и в корму ему, в корму!!! КВ в борт тож ниче так глушится. Так что зря вы о танчике так неласково.
CooLeR*OK
анлогично, но конца боя не жду, если убили. Вышел в гараж и следующий танк, благо 16 мест позволяют
Многие мои знакомые (танкисты) не знали, что если убили - можно (нужно) выйти и учавствовать в битве на другом танке.
КВ конечно ногебатор, но вот последнее время стали меня ставить на нем фрагом, что весьма печалит
Пц3(топ) офигенный танк.
-
doCENTik85
Advanced Member
CooLeR*OK
А как она стреляет с 400-500м.
Gatya
Бывает
Gatya
Бывает
-
Gatya
Member
Какая интересней пушка на т46 будет?
-
EvgA
Member
Андрій
как враг пантера мне понравилась - сильная зараза, но вот передний нижний бронелист весьма слаб
Да и докачатся до нее трудно. Сток пишут полное г*** из-за чрезмерно слабой пухи для ее уровня. И в процессе исследования надо пройти через порш (вк3001(п)), который совсем грустный танчег, а сток это
Я как раз сейчас на нем подзастрял, играю до первой победы. на большее нервов не хватает, особенно когда в гараже хорошо прокачанный 44й. У меня порш ассоциируется с Т1/М6 (амеры). Но у них хоть лобик крепкий и пуха покруче.
Тут говорили что у немцев бонус нации - точность. У амеров Т1/М6/Т29 пухи точнее чем порш/вк3601(топы) по ощущениям и на бумаге
как враг пантера мне понравилась - сильная зараза, но вот передний нижний бронелист весьма слаб
Да и докачатся до нее трудно. Сток пишут полное г*** из-за чрезмерно слабой пухи для ее уровня. И в процессе исследования надо пройти через порш (вк3001(п)), который совсем грустный танчег, а сток это
Тут говорили что у немцев бонус нации - точность. У амеров Т1/М6/Т29 пухи точнее чем порш/вк3601(топы) по ощущениям и на бумаге
-
Gatya
Member
doCENTik85
Ниче, уже второй бой подряд под 800 опыта и 20к денег
Ниче, уже второй бой подряд под 800 опыта и 20к денег
-
CooLeR*OK
Member
Прицільно! При повному зведенні на 500м попасти шанси десь під 75-80%. Наприклад Малиновка, з респа на респ можна непогано снайперити. Звичайно 7,5см KwK 41 L/58 conic точніша, більше пробиває, але наносить малу дамагу. Як тільки відкрив топ - зразу поставив.CooLeR*OK
Раджу самому спробувати, що більше підходить
Фугасниця 76 мм. Неточна, довго перезаряджається...але кусає боляче, дуже боляче. Робив на ній 8 фрагівКакая интересней пушка на т46 будет?
Востаннє редагувалось 24.02.2011 15:12 користувачем CooLeR*OK, всього редагувалось 1 раз.
-
Андрій
Member
EvgA
Обіцяють великі зміни у німецькій танковій гілці, надіюсь не в гіршу сторону. Може і пантера сильний ворог, але зустрічається дуже рідко, тому і не оцінив. Порш пробував на тесті ,але встиг тільки пару боїв провести ,а от купити собі в гараж все ніяк не наважусь. Зате з позиції арти скажу, що для Су-8 у 90% він на один постріл, на відміну від Т-34-85 де ваншоти бувають рідко.
Обіцяють великі зміни у німецькій танковій гілці, надіюсь не в гіршу сторону. Може і пантера сильний ворог, але зустрічається дуже рідко, тому і не оцінив. Порш пробував на тесті ,але встиг тільки пару боїв провести ,а от купити собі в гараж все ніяк не наважусь. Зате з позиції арти скажу, що для Су-8 у 90% він на один постріл, на відміну від Т-34-85 де ваншоти бувають рідко.
-
Gatya
Member
CooLeR*OK
Ну твои 8 это мои 8/3=не больше 3х=)
Ну твои 8 это мои 8/3=не больше 3х=)