World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрито
Автор
Повідомлення
Wonderboy
Member

Повідомлення

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Востаннє редагувалось 29.08.2013 18:52 користувачем Wonderboy, всього редагувалось 165 разів.
doCENTik85
Advanced Member

Повідомлення

Господа танкисты, какую пушку ставить на ВК 3601 и чем заряжать для большей эфективности?
Eurofighter
Member

Повідомлення

EvGaS
І чекати на танк поки бій завершиться??
Scweaker
Junior

Повідомлення

Spawny может обменяемся?))) тебе будет интерес прокачать мою учетку
Eurofighter
Member

Повідомлення

Вчора на Панцер 4 попав в групу до важких танків... :eek: відчуття неймовірні..единй хто був мені по зубам так це су85 та Т34-85..доречі я щось не можу башню пробити з 300-400 м снарядом від 7.5смЛ48.....

Добавлено спустя 1 минуту 22 секунды:
в реальних умовах повинен пробивати на відстані 600-700м.... далі тільки підкаліберним....
Graveworm
Member

Повідомлення

doCENTik85
только топ и бб, остальное - не путь джедая

Eurofighter
ну да
Андрій
Member

Повідомлення

Eurofighter
Купи ще один танк, пт чи арту ,на них може навіть більше сподобається грати. Заодно і не простоюєш, коли чекаєш закінчення бою, а просто заходиш у інший бій і граєш далі. У мене в гаражі 12 машин і нормально :lol: . Хоч і багато часу займає прокачка однієї гілки, зате повністю знаю усі слабкі місця і тактики бою різних типів машин так сказати "з середини".
А пц4 в бою з високорівневими противниками повинен заходити з флангу і з тилу, тоді ІС-3 і Коте стають ласим шматочком, поки розбираються з кимось іншим і не звертають на тебе уваги.
Eurofighter
Member

Повідомлення

Андрій
Хм.. слушна думка от тільки це дійсно займає багато часу... щодо заходу в фланг супротивнику то це лотерея.....оскільки ПТ та гаубиці саме прикривають тили та фланги і як тільки зупиняєшся для пострілу...су-100 чи ягдпантера з якоїсь рощі чи на вершині прямою наводкою.......або артилерія наприклад Шершень з одного залпу перетворює Пц 4 в купу заліза.Щодо ПТ буду збирати кошти :) , але більш схиляюся прокачувати до Пантери :)
Андрій
Member

Повідомлення

Сам думаю про пантеру, але поки на тестовому не попробую її вживу ,не буду прокачуватись, бо як противники ні Дб, ні Вк 3001(р) ні пантера мене не вразили.
Graveworm
Member

Повідомлення

только что на любимом штурмгешутце установил новый рекорд в личном зачете - 8 фрагов за бой, причем бой первый в день )))
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

только топ и бб, остальное - не путь джедая
+1. Поставив 8,8см KwK36 L/56 і не жалію. Хоча пробиваємість не дуже, урон радує. Та і відносно точна.

Чекати поки бій завершиться зовсім не логічно. Море часу втрачається. Додивляюсь тільки цікаві бої (10лвл, або коли напружена гра і залишається 2*2 ітд.) Як писав вище - граю до програшу. Програв - наступний танк для прокачки, роблячи перерву на КВ для фармінгу :D
Graveworm
Member

Повідомлення

а я играю, пока не получу удвоенный опыт за первую победу, потом следующий танк :gigi:
Gatya
Member

Повідомлення

5й бой и мимо...не мой день :insane:
EvgA
Member

Повідомлення

Graveworm
CooLeR*OK
анлогично, но конца боя не жду, если убили. Вышел в гараж и следующий танк, благо 16 мест позволяют :super:
Многие мои знакомые (танкисты) не знали, что если убили - можно (нужно) выйти и учавствовать в битве на другом танке. :laugh:
КВ конечно ногебатор, но вот последнее время стали меня ставить на нем фрагом, что весьма печалит :weep:

Пц3(топ) офигенный танк. :D У меня на нем пару Т29 в жертвах имеется. Тактика проста как 5 копеек - подождал пока тяж бодаться начал(идеал на открытой местности) - и в корму ему, в корму!!! КВ в борт тож ниче так глушится. Так что зря вы о танчике так неласково.
doCENTik85
Advanced Member

Повідомлення

CooLeR*OK
А как она стреляет с 400-500м.
Gatya
Бывает :)
Gatya
Member

Повідомлення

Какая интересней пушка на т46 будет?
EvgA
Member

Повідомлення

Андрій
как враг пантера мне понравилась - сильная зараза, но вот передний нижний бронелист весьма слаб :(
Да и докачатся до нее трудно. Сток пишут полное г*** из-за чрезмерно слабой пухи для ее уровня. И в процессе исследования надо пройти через порш (вк3001(п)), который совсем грустный танчег, а сток это :horror: Я как раз сейчас на нем подзастрял, играю до первой победы. на большее нервов не хватает, особенно когда в гараже хорошо прокачанный 44й. У меня порш ассоциируется с Т1/М6 (амеры). Но у них хоть лобик крепкий и пуха покруче.

Тут говорили что у немцев бонус нации - точность. У амеров Т1/М6/Т29 пухи точнее чем порш/вк3601(топы) по ощущениям и на бумаге
Gatya
Member

Повідомлення

doCENTik85
Ниче, уже второй бой подряд под 800 опыта и 20к денег :beer:
CooLeR*OK
Member

Повідомлення

CooLeR*OK
А как она стреляет с 400-500м.
Прицільно! При повному зведенні на 500м попасти шанси десь під 75-80%. Наприклад Малиновка, з респа на респ можна непогано снайперити. Звичайно 7,5см KwK 41 L/58 conic точніша, більше пробиває, але наносить малу дамагу. Як тільки відкрив топ - зразу поставив.
Раджу самому спробувати, що більше підходить :gigi:
Какая интересней пушка на т46 будет?
Фугасниця 76 мм. Неточна, довго перезаряджається...але кусає боляче, дуже боляче. Робив на ній 8 фрагів :D
Востаннє редагувалось 24.02.2011 15:12 користувачем CooLeR*OK, всього редагувалось 1 раз.
Андрій
Member

Повідомлення

EvgA
Обіцяють великі зміни у німецькій танковій гілці, надіюсь не в гіршу сторону. Може і пантера сильний ворог, але зустрічається дуже рідко, тому і не оцінив. Порш пробував на тесті ,але встиг тільки пару боїв провести ,а от купити собі в гараж все ніяк не наважусь. Зате з позиції арти скажу, що для Су-8 у 90% він на один постріл, на відміну від Т-34-85 де ваншоти бувають рідко.
Gatya
Member

Повідомлення

CooLeR*OK
Ну твои 8 это мои 8/3=не больше 3х=)
Закрито