Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks
-
doCENTik85
Advanced Member
проходной танк ПЗ3 бериEurofighter:PzIII Ausf A на ньому можна заробити срібла??
-
Gatya
Member
IceKeeper
Люблю арту, ням-ням...1.5 подачи с Т34
Люблю арту, ням-ням...1.5 подачи с Т34
-
Eurofighter
Member
Я взагалі то націлився на PzIV , але треба спочатку "иследовать его" , а потім він коштує десь 240000 
-
Gatya
Member
Вот именно, выше головы не пригнешь.Eurofighter
але треба спочатку "иследовать его"
-
Eurofighter
Member
Я нарешті усвідомив скільки потрібко прокачувати Ausf A
який там баланс коли PzIII vs SU85 
-
pavelstalker
Member
Eurofighter
Против су ненужно напролом переть. Лучше обьехать и сбоку/сзади фугасом/бб. А вот если 1 на 1 не в городе или ты на тяже то пиши пропала
Против су ненужно напролом переть. Лучше обьехать и сбоку/сзади фугасом/бб. А вот если 1 на 1 не в городе или ты на тяже то пиши пропала
-
EvGaS
Member
Всё, сервер отключен.
-
klepalov
Member
IceKeeper
я тоже на т28 не могу пробить кв, так я их даже не трогаю, убиваю тех кто уровнем как я или меньше, бывает Т34 нормально пробью
мой совет, не бей все вподряд
я тоже на т28 не могу пробить кв, так я их даже не трогаю, убиваю тех кто уровнем как я или меньше, бывает Т34 нормально пробью
мой совет, не бей все вподряд
-
ustar
Member
MaJ0r
Королевський тигр, тобто тигрІІ...
Королевський тигр, тобто тигрІІ...
-
Eurofighter
Member
pavelstalker
так , а як обїхати?? коли він підсвічує артилеристам???
шаг в ліво шаг в право розтріл.....тим паче PzIII це не Т-34 з 50км/за год....там є такі артелеристи які стріляли прицільно в мене коли я рухався зі швидкістю в 40км/год
тим паче є такі карти де єлобове зіткнення о там і проявляються всі плюси 5см L42
П.С.я не уявляю як німці взагалі могли обїхати пів СССР на цьому танку...... в них мабуть справжні аси сиділи
так , а як обїхати?? коли він підсвічує артилеристам???
П.С.я не уявляю як німці взагалі могли обїхати пів СССР на цьому танку...... в них мабуть справжні аси сиділи
-
EvGaS
Member
Eurofighter
Нє, то просто "бєрарусскіє разраби" німців попустили.
Та й на початку війни в нас майже не було війстьк з Т-34 і КВ-1 - танки були розпорошені. А німці бігали стаями з раціями в танках й загризали подинокі танки. Ну а БТ-7, Т-26 і т.п. були основною масою танків на початку війни, і великої загрози не становили...
Взагалі, гра зараз схожа на бої в 1947 році альтернативної історії - до 1942-43 всі воювали на шушпанчиках. Появлення М3-Шерман та Т-34-85 були подіями, а Фердинанти, Тигри і Пантери у 1942-му були ШОКом.
Як виграли ту війну? Завалили трупами - проти 15 Шерманів і 20 Т-34(+1-3 КВ/ІС) з двох фронтів не встоїть 1 Тигр-2, 1 Тигр, 3 Пантери, 2Пз-4 і 4 ШТУГа...
Нє, то просто "бєрарусскіє разраби" німців попустили.
Та й на початку війни в нас майже не було війстьк з Т-34 і КВ-1 - танки були розпорошені. А німці бігали стаями з раціями в танках й загризали подинокі танки. Ну а БТ-7, Т-26 і т.п. були основною масою танків на початку війни, і великої загрози не становили...
Взагалі, гра зараз схожа на бої в 1947 році альтернативної історії - до 1942-43 всі воювали на шушпанчиках. Появлення М3-Шерман та Т-34-85 були подіями, а Фердинанти, Тигри і Пантери у 1942-му були ШОКом.
Як виграли ту війну? Завалили трупами - проти 15 Шерманів і 20 Т-34(+1-3 КВ/ІС) з двох фронтів не встоїть 1 Тигр-2, 1 Тигр, 3 Пантери, 2Пз-4 і 4 ШТУГа...
-
Eurofighter
Member
EvGaS
Дякую я війскову історію теж знаю......що на 1 німецький танк було 8-9 радянських....ти не береш до уваги що Т-34 почали штампувати в майже кустарних майстернях тасячами...... і 1000 на посатку війни для PzIII and PZII це був шок коли зі 100м німецькі пукалки навіть не царапали залізо на Т-34 тим паче на КВ, а ось починаючі з 1942 ситуація змінилась на всі 180 градусів.... почався відстріл радянських танків тисячами.... а під кінець війни коли на світ зявився Кінг Тайгер ІІ (справжній монстр всіх часів і народів) і Фауст Патрон то всім танкам союзників різко стало тісно в Європі...тільки в Берлінській операції радянські війска втратили близько 2000-2500 тисяч
панцерів
Американців та Англійців врятувала тільки Штурмова Авіація.......
Добавлено спустя 4 минуты 1 секунду:
радянське керівництво навіть заплуталось підраховуючи виготовлені Т-34.......від 65000 до 85000 , а це говорить що з заводу сразу на фронт де вони швидко вмирали.....
Дякую я війскову історію теж знаю......що на 1 німецький танк було 8-9 радянських....ти не береш до уваги що Т-34 почали штампувати в майже кустарних майстернях тасячами...... і 1000 на посатку війни для PzIII and PZII це був шок коли зі 100м німецькі пукалки навіть не царапали залізо на Т-34 тим паче на КВ, а ось починаючі з 1942 ситуація змінилась на всі 180 градусів.... почався відстріл радянських танків тисячами.... а під кінець війни коли на світ зявився Кінг Тайгер ІІ (справжній монстр всіх часів і народів) і Фауст Патрон то всім танкам союзників різко стало тісно в Європі...тільки в Берлінській операції радянські війска втратили близько 2000-2500 тисяч
Добавлено спустя 4 минуты 1 секунду:
радянське керівництво навіть заплуталось підраховуючи виготовлені Т-34.......від 65000 до 85000 , а це говорить що з заводу сразу на фронт де вони швидко вмирали.....
-
EvGaS
Member
Угу. 5см гармати тут не дієві. Тому і тягали 88мм зенітки як анти-танкові. А потім й зовсім в танки впихнули.це був шок коли зі 100м німецькі пукалки навіть не царапали залізо на Т-34 тим паче на КВ
-
Eurofighter
Member
Як на мене то WofT навіть на аркаду не смахує
....так пострілушкf з історичними моделями не більше...справжній і єдиний танкови симулятор всіх часів і народів був Panzer Front
PS1-2 
Добавлено спустя 4 минуты 47 секунд:
Єдиний плюс те що роз. залишили історичну автентичність снарядів та броні...а то якось дивно булоб якщо б 5см гармати наносила урон броні СУ-85..... про звук я взагалі мовчу......
Добавлено спустя 4 минуты 47 секунд:
Єдиний плюс те що роз. залишили історичну автентичність снарядів та броні...а то якось дивно булоб якщо б 5см гармати наносила урон броні СУ-85..... про звук я взагалі мовчу......
-
EvGaS
Member
Eurofighter
Якщо в грі відмінити ХП у танків, то стане більш-менш реально: можна і з першого попадання спалити/підірвати, а тожна і з 20-ти нічого важливого не зачепити. Та й зовнішніх модулів в грі немає - фугас 120~150мм впавший рядом с Т-34 зносив на ній все крім корпусу, башти і ствола, були й випадки, коли танк не міг виїхати з воронки.
Якщо в грі відмінити ХП у танків, то стане більш-менш реально: можна і з першого попадання спалити/підірвати, а тожна і з 20-ти нічого важливого не зачепити. Та й зовнішніх модулів в грі немає - фугас 120~150мм впавший рядом с Т-34 зносив на ній все крім корпусу, башти і ствола, були й випадки, коли танк не міг виїхати з воронки.
-
Eurofighter
Member
EvGaS
Я читав багато мемуарів німецьких танкістів..в одному з них розповідалось що 5-6 Пантер і 1-2 Тигра тримали оборону фронту завширшки у 5-6 км
і радянські САУ(гаубиці) обстрілували фугасами Пантер...зносило все людей з корпуса танку гусениці навіть пробивали борт Пантер фугасами і вони все одно відстрілювалися .... на одній с Пантер нарахували 3-4 Пробоіни від фугасу в борт корму...., так цей танкіст за один бій в темряві знищив 11-16 Т-34..........
Добавлено спустя 3 минуты 26 секунд:
звичайно були поранення від пробиття, але хто міг ще з танкістів функціонувати той виконував свій обовязок дублював пораненого члена екіпажу а піхота бігала до артилеристів під арт обстрілом за снарядами.....
Добавлено спустя 4 минуты 38 секунд:
Хм.....хтось вже скачав апдейт???
Я читав багато мемуарів німецьких танкістів..в одному з них розповідалось що 5-6 Пантер і 1-2 Тигра тримали оборону фронту завширшки у 5-6 км
Добавлено спустя 3 минуты 26 секунд:
звичайно були поранення від пробиття, але хто міг ще з танкістів функціонувати той виконував свій обовязок дублював пораненого члена екіпажу а піхота бігала до артилеристів під арт обстрілом за снарядами.....
Добавлено спустя 4 минуты 38 секунд:
Хм.....хтось вже скачав апдейт???
-
doCENTik85
Advanced Member
На евро сервер пойду покатаюсь 
-
MaJ0r
Advanced Member
Игра веселая, балансир вчера "радовал". Несколько раз поставил мои танчики 5-6 левела в топ, а потом с друзьями играл, ставил к 9-10 уровню. Один раз было: на карте Эль-как-то там, у врага светляками были Т-54
(утрирую конечно, но их было 5 штук, и еще против были ис7, ПТ тигр и тд). Короче у врага был 1 танк, т34-85 который я пробиваю, и он быстро умер, остальные танки - демедж в лоб 0 с обычных снарядов, с фугасов пару процентов. Как тут играть - не знаю.
-
doCENTik85
Advanced Member
MaJ0r
Я уже привык в средине или внизу списка, даже не удивляюсь.
Я уже привык в средине или внизу списка, даже не удивляюсь.
-
Eurofighter
Member
хто вже скачав останній патч???