Anthropic, OpenAI та інші компанії обговорюють сценарій масштабної ШІ-кризи

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Anthropic, OpenAI та інші компанії обговорюють сценарій масштабної ШІ-кризи

Для компаній ШІ криза - це коли бабло перестане тікти рікою в кишені :censoured: Решта - триндьож!
leif
Member

Повідомлення

все викручено через сраку, аби чергову жовтуху видати

шкоди завдає не ШІ, а люди, які ставлять цим інструментам задачі

так, цим інструментом можна наробити біди, коли він в поганих руках, але шо тепер поробиш, deal with it
dead_rat
Member

Повідомлення

Чуваки, ми зайняли три трильйони і ще потребуємо трильйон щороку!

Нам потрібні кул сторі, бо хомʼяки почали щось підозрювати

Відправлено через 52 секунди:
leif
Інструмент норм, навіть іноді гут. Але не на три трильйони. І нажаль він буде 99% заради стеження за населенням і цифрового концтабора.
спойлер
У вівторок мав безсонну ніч, бо хлопці робили важливий реліз(маленької фічі, але без неї в середу б не стартонув прод) але промахнулися по класиці і звичайно ж з Клодом разом.
Хоч з клодом, хоч без, слабо опівночі робити хотфікс з розумінням що помилка вранці коштуватиме 2М євро? :laugh:
KimRomik
Member

Повідомлення

Звучить так, ніби отим менеджерам все ще не вистачає зп, тому хочуть підключити ШІ, щоб нагенерувавти собі ще більше сверхбабла. Так що до катастрофи приведе не технічна вразливість, а скоріш людська жадність.
Scoffer
Member

Повідомлення

Бульбашка репатись починає, потрібні термінові вливання на мідтримку ммм в робочому стані. Нічого несподіваного :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
Не ші, а суперінтелект. Чи ти хочеш стати особистим ворогом білого дому? :laugh:
спойлер
Зображення
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer
Ох, правильно я відбивався руками і ногами від бізнес поїздок у Штати, мене б ще на кордоні повʼязали і в Азкабан.
:laugh:
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
Після останніх новин – я хочу

Зображення
Sanьka
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 10.10.2026 11:30Не ші, а суперінтелект. Чи ти хочеш стати особистим ворогом білого дому?
Судячи по тому що несе Трамп (часто просто набір незвязаних речень), його ШІ настільки просунутий, що навіть вміє в деменцію :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

leif: ↑ 10.10.2026 11:35Після останніх новин – я хочу
Я вам тут ще в 22му казав що сшп це ворог номер 2, одразу слідом за орками. Ото треба вірити дяді Скофферу, він шось шарить в пророцтвах.
Ми ще й з ними можемо почати воювати тому що їм конче необхідно щоб оркостан не загнувся, інакше ца америка з її "експортом безпеки" нафіг нікому не всралась і самозагнеться слідом за орками під власною вагою.
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
Ой та ти тут запрягав, шо Трамп як прийде то нам пару авіаносців підгонить, коли я писав що Трамп для нас це :horror: . не відмазуйся тепер, я все добре пам'ятаю :laugh:
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Брехня, не треба тут. Я писав що трамп спробує домовитись і у ньго нічорта не вийде. Він пробує, і у нього не виходить. Два роки поспіль.
Максимально точне пророцтво.
dead_rat
Member

Повідомлення

leif: ↑ 10.10.2026 11:52 Scoffer
Ой та ти тут запрягав, шо Трамп як прийде то нам пару авіаносців підгонить, коли я писав що Трамп для нас це :horror: . не відмазуйся тепер, я все добре пам'ятаю :laugh:
Гадом буду, що нічого такого Скоф не казав. Ану натравлюй АІ на історію
leif
Member

Повідомлення

Scoffer
Ну звичайно звичайно) Не можу процитувати бо мені недоступні ті топіки, але будеш комусь іншому це розповідати, я там був, вангував зраду і все добре пам'ятаю, що ти писав.

Можеш заперечувати скільки завгодно :-P
Scoffer
Member

Повідомлення

leif
Ти пруфи давай а не відмазки B-)
Demedik
Member

Повідомлення

Находил хороший ИИ шортс про это...
спойлер
AssayMAS
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 10.10.2026 11:34Ох, правильно я відбивався руками і ногами від бізнес поїздок у Штати, мене б ще на кордоні повʼязали і в Азкабан.
не смейся - у одного лектора прям в аэропорту таможня изъяла жесткий диск, спросили пароль от него, унесли на пол дня, закачали PDF файлов и на основании этого отказали в приёме в стране и выслали... повторно в страну не пускали - ибо профессор в тайном списке маньячин - на веки вечные, за ролики рядом прям с мясниками и международными террористами...
dead_rat
Member

Повідомлення

AssayMAS: ↑ 10.10.2026 12:32
dead_rat: ↑ 10.10.2026 11:34Ох, правильно я відбивався руками і ногами від бізнес поїздок у Штати, мене б ще на кордоні повʼязали і в Азкабан.
не смейся - у одного лектора прям в аэропорту таможня изъяла жесткий диск, спросили пароль от него, унесли на пол дня, закачали PDF файлов и на основании этого отказали в приёме в стране и выслали... повторно в страну не пускали - ибо профессор в тайном списке маньячин - на веки вечные, за ролики рядом прям с мясниками и международными террористами...
Я і не жартую. Вони в аерепорту простять телефон і АІ пробіжить по твоїй історії і коментах, а я не фанат помаранчового діда.
То шанси що не пустять і вишлють кудись вельми реальні.

Мені ж довелося посилати СЕО компанії з його вимогою, щоб я поїхав. То я це дуже серйозно.
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Ноклу 8810 бери в поїздку)
Аціо
Member

Повідомлення

Так я іноді припускав що Путін знищить людство, але тепер маю визнати Трамп впорається швидше та ефективніше, і ніяке ШІ йому не завадить.

А вибачаюсь, тепер СІ а не ШІ.
Трамп наказав Куртці називати це Супер Інтелект!
MqM
Member

Повідомлення

В мене є план боротьби з ші – повитягуйте ссд і оперативку з серверів, а потім роздайте народу :D ось так переможете ші і завадите знищенню людства :D
Відповісти