Выбор клавиатуры под все нужды и направления

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Барбарис
Member

Повідомлення

leif, так eg 75, вище було обговорення.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Барбарис: ↑ 08.10.2026 16:55 Найбільше звісно для 60
Ну це уже не фіча вутінга як такого, а стандартизації 60% по GH60 (але, звісно ж, не всі її дотримуються), кейсів величезна кількість штампується. А от інші лейаути уже фактично ніяк не стандартизуються і виробники їх клєпають повністю на свій розсуд. Відповідно шанс, що ти зможеш свапнути кейс, зводиться фактично до 0, ну хіба тільки ти сам його намалюєш і виготовиш :lamer: Вутінг звісно молодці, що пішли по опенсорс шляху у цьому напрямку, але кінцеву ціну це все одно не виправдовує, імхо. Навіть бюджетні кейси під 80HE коштують фактично як той Weikav у зборі :rotate:, з 60ками звісно ж набагато веселіше.

Відправлено через 12 хвилин 42 секунди:
З нового бюджетного є ще IPI Flash75 PRO, але там кейс на пошановувача і пропрієтарний плейт, який скоріш за все не заміниш на кастомний.
Барбарис
Member

Повідомлення

feniks_tm, не знав що стандартизовані. А чому ж тоді однакові на вигляд кейси в магазинах підписують під кожну окрему 60-у?
IPI Flash75 PRO - клави без розділення мені особисто не зручні.

leif, в одному магазині стверджували, що весь кейс і судячи з ваги та ціни можливо. Бо я ще, наївний, питав чи можливо з бронзи цілком :lol:
feniks_tm
Member

Повідомлення

Барбарис: ↑ 08.10.2026 19:53 А чому ж тоді однакові на вигляд кейси в магазинах підписують під кожну окрему 60-у?
А можна приклад? Сам з таким особливо не зтикався. Ну якщо звісно не рахувати HHKB, WKL, але то вже трохи інша історія.
leif
Member

Повідомлення

о, я б собі отаку штуку зараз взяв, якби чухалось кудись гроші просадити і хотілось би саме чогось HE :gigi:
https://divinikey.uokjkcom/collections/ ... board-case

буквально сьогодні підвезли на дівінікей

+ фоамкіт геонівський + веном 60 + отакий плейт:
спойлер
Зображення
і сайлент світчі якісь. може dove, може ще якісь спробувати.

Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
а ну ка порахую що це буде по цінах якщо у геона брати (+10% до ціни на сайті корейський податок + доставка міст чайна не так шоб дешева).
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif
u ok jk ? :lol:
і сайлент світчі якісь
Спробуй TNT Six Realms Silent
leif
Member

Повідомлення

кейс 59
фоам кіт 7
плейт 22
пцб 70
це у нас виходить ітого 174 бакса плюс доставка по кореї нехай 10, плюс доставка міст нехай 20 (приблизно)

Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:04Спробуй TNT Six Realms Silent
та для нинішнього білда немає сенсу, якби щось збирав то можна було б. але запам'ятаю собі
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: ↑ 08.10.2026 20:07 фоам кіт 7
плейт 22
пцб 70
Якщо готовий змиритись з плейт маунт стабами, то можна взяти Everglide AE64MAX за ~35-40$ (пцб+плейт+шумка+стаби) включно з доставкою :popcorn:
leif
Member

Повідомлення

тобто світчі нехай буде ще 45. і стаби 12. і якісь капи баксів за 50.

311 доларів. ну нормально. виглядатиме в тищу разів краще ніж акко фан60, але по використанню будуть ті ж яйця тільки в профіль. короче апгрейд вийде суто естетичний. комусь буде цілком виправдано, але не мені. я краще за ці 311 баксів фулл гмк сет якийсь жирний куплю чи дві бази :gigi:

Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:10Якщо готовий змиритись з плейт маунт стабами, то можна взяти Everglide AE64MAX за ~35-40$ (пцб+плейт+шумка+стаби) включно з доставкою
я не маю абсолютно нічого проти плейтмаунт стабів, але ні, в цій площині тут взагалі не цікаво, якщо вже апатись то на щось таке. купити іншу фан60 це взагалі викинути гроші
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: ↑ 08.10.2026 20:13
feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:10Якщо готовий змиритись з плейт маунт стабами, то можна взяти Everglide AE64MAX за ~35-40$ (пцб+плейт+шумка+стаби) включно з доставкою
я не маю абсолютно нічого проти плейтмаунт стабів, але ні, в цій площині тут взагалі не цікаво, якщо вже апатись то на щось таке. купити іншу фан60 це взагалі викинути гроші
Ну, для мене особисто, єдине що Venom пропонує нового це якраз PCB стаби. Ще звісно вирізи під орінги, але то вже доволі специфічна штука, якщо тільки не маєш уже їх кейса.
leif
Member

Повідомлення

:lol:

про всяк

правильний лінк:

https://divinikey.com/collections/new-a ... board-case

Відправлено через 58 секунд:
нє ну брати геонівський кейс і садити туди щось крім венома це богохульство :nunu:

Відправлено через 58 секунд:
feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:16єдине що Venom пропонує
а tsangan ще хтось пропонує?
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: ↑ 08.10.2026 20:22 а tsangan ще хтось пропонує?
Ну, у тебе його на скріні я не побачив, хехе :gigi: Ну і я ж написав "особисто для мене" :nunu:
leif
Member

Повідомлення

feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:24у тебе його на скріні я не побачив
ну я не виділив просто
спойлер
Зображення
але якби купував то звісно тільки tsangan, ти шо

Відправлено через 39 секунд:
feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:24"особисто для мене"
та добре, але ти слідкуєш за цим ринком, то я до слова запитав, я ж не переконую що 7ю всім потрібен
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: ↑ 08.10.2026 20:22 нє ну брати геонівський кейс і садити туди щось крім венома це богохульство :nunu:
Для мене той кейс уже богохульство, але що вже :lol:

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
leif: ↑ 08.10.2026 20:27 то я до слова запитав
З того що пам'ятаю, то хіба NINX NX60 OG
leif
Member

Повідомлення

нічогенька така, але недалеко від венома по ціні, хоч там і кіт з плейтом та фоамами одразу. може на тао десь дешевше, але я тільки алі клянув
feniks_tm
Member

Повідомлення

leif: ↑ 08.10.2026 20:38 може на тао десь дешевше, але я тільки алі клянув
Не сильно, ~70$ без доставки, але і це все ще вдвічі дешевше за вутінг, кхе-кхе.
Відповісти