Новини
Останні статті і огляди
Выбор клавиатуры под все нужды и направления
-
Барбарис
Member
leif, так eg 75, вище було обговорення.
-
feniks_tm
Member
Ну це уже не фіча вутінга як такого, а стандартизації 60% по GH60 (але, звісно ж, не всі її дотримуються), кейсів величезна кількість штампується. А от інші лейаути уже фактично ніяк не стандартизуються і виробники їх клєпають повністю на свій розсуд. Відповідно шанс, що ти зможеш свапнути кейс, зводиться фактично до 0, ну хіба тільки ти сам його намалюєш і виготовишБарбарис: ↑ 08.10.2026 16:55 Найбільше звісно для 60
Відправлено через 12 хвилин 42 секунди:
З нового бюджетного є ще IPI Flash75 PRO, але там кейс на пошановувача і пропрієтарний плейт, який скоріш за все не заміниш на кастомний.
-
Барбарис
Member
feniks_tm, не знав що стандартизовані. А чому ж тоді однакові на вигляд кейси в магазинах підписують під кожну окрему 60-у?
IPI Flash75 PRO - клави без розділення мені особисто не зручні.
leif, в одному магазині стверджували, що весь кейс і судячи з ваги та ціни можливо. Бо я ще, наївний, питав чи можливо з бронзи цілком
IPI Flash75 PRO - клави без розділення мені особисто не зручні.
leif, в одному магазині стверджували, що весь кейс і судячи з ваги та ціни можливо. Бо я ще, наївний, питав чи можливо з бронзи цілком
-
feniks_tm
Member
А можна приклад? Сам з таким особливо не зтикався. Ну якщо звісно не рахувати HHKB, WKL, але то вже трохи інша історія.Барбарис: ↑ 08.10.2026 19:53 А чому ж тоді однакові на вигляд кейси в магазинах підписують під кожну окрему 60-у?
-
leif
Member
о, я б собі отаку штуку зараз взяв, якби чухалось кудись гроші просадити і хотілось би саме чогось HE 
https://divinikey.uokjkcom/collections/ ... board-case
буквально сьогодні підвезли на дівінікей
+ фоамкіт геонівський + веном 60 + отакий плейт: і сайлент світчі якісь. може dove, може ще якісь спробувати.
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
а ну ка порахую що це буде по цінах якщо у геона брати (+10% до ціни на сайті корейський податок + доставка міст чайна не так шоб дешева).
https://divinikey.uokjkcom/collections/ ... board-case
буквально сьогодні підвезли на дівінікей
+ фоамкіт геонівський + веном 60 + отакий плейт: і сайлент світчі якісь. може dove, може ще якісь спробувати.
Відправлено через 1 хвилину 18 секунд:
а ну ка порахую що це буде по цінах якщо у геона брати (+10% до ціни на сайті корейський податок + доставка міст чайна не так шоб дешева).
-
feniks_tm
Member
leif
u ok jk ?
u ok jk ?
Спробуй TNT Six Realms Silentі сайлент світчі якісь
-
leif
Member
кейс 59
фоам кіт 7
плейт 22
пцб 70
це у нас виходить ітого 174 бакса плюс доставка по кореї нехай 10, плюс доставка міст нехай 20 (приблизно)
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
фоам кіт 7
плейт 22
пцб 70
це у нас виходить ітого 174 бакса плюс доставка по кореї нехай 10, плюс доставка міст нехай 20 (приблизно)
Відправлено через 1 хвилину 50 секунд:
та для нинішнього білда немає сенсу, якби щось збирав то можна було б. але запам'ятаю собіfeniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:04Спробуй TNT Six Realms Silent
-
feniks_tm
Member
Якщо готовий змиритись з плейт маунт стабами, то можна взяти Everglide AE64MAX за ~35-40$ (пцб+плейт+шумка+стаби) включно з доставкою
-
leif
Member
тобто світчі нехай буде ще 45. і стаби 12. і якісь капи баксів за 50.
311 доларів. ну нормально. виглядатиме в тищу разів краще ніж акко фан60, але по використанню будуть ті ж яйця тільки в профіль. короче апгрейд вийде суто естетичний. комусь буде цілком виправдано, але не мені. я краще за ці 311 баксів фулл гмк сет якийсь жирний куплю чи дві бази
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
311 доларів. ну нормально. виглядатиме в тищу разів краще ніж акко фан60, але по використанню будуть ті ж яйця тільки в профіль. короче апгрейд вийде суто естетичний. комусь буде цілком виправдано, але не мені. я краще за ці 311 баксів фулл гмк сет якийсь жирний куплю чи дві бази
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
я не маю абсолютно нічого проти плейтмаунт стабів, але ні, в цій площині тут взагалі не цікаво, якщо вже апатись то на щось таке. купити іншу фан60 це взагалі викинути грошіfeniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:10Якщо готовий змиритись з плейт маунт стабами, то можна взяти Everglide AE64MAX за ~35-40$ (пцб+плейт+шумка+стаби) включно з доставкою
-
feniks_tm
Member
Ну, для мене особисто, єдине що Venom пропонує нового це якраз PCB стаби. Ще звісно вирізи під орінги, але то вже доволі специфічна штука, якщо тільки не маєш уже їх кейса.leif: ↑ 08.10.2026 20:13я не маю абсолютно нічого проти плейтмаунт стабів, але ні, в цій площині тут взагалі не цікаво, якщо вже апатись то на щось таке. купити іншу фан60 це взагалі викинути грошіfeniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:10Якщо готовий змиритись з плейт маунт стабами, то можна взяти Everglide AE64MAX за ~35-40$ (пцб+плейт+шумка+стаби) включно з доставкою
-
leif
Member
feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:04u ok jk ?
про всяк
правильний лінк:
https://divinikey.com/collections/new-a ... board-case
Відправлено через 58 секунд:
нє ну брати геонівський кейс і садити туди щось крім венома це богохульствоfeniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:16 Venom
Відправлено через 58 секунд:
а tsangan ще хтось пропонує?feniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:16єдине що Venom пропонує
-
feniks_tm
Member
Ну, у тебе його на скріні я не побачив, хехеleif: ↑ 08.10.2026 20:22 а tsangan ще хтось пропонує?
-
leif
Member
ну я не виділив просто але якби купував то звісно тільки tsangan, ти шоfeniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:24у тебе його на скріні я не побачив
Відправлено через 39 секунд:
та добре, але ти слідкуєш за цим ринком, то я до слова запитав, я ж не переконую що 7ю всім потрібенfeniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:24"особисто для мене"
-
feniks_tm
Member
Для мене той кейс уже богохульство, але що вжеleif: ↑ 08.10.2026 20:22 нє ну брати геонівський кейс і садити туди щось крім венома це богохульство![]()
Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
З того що пам'ятаю, то хіба NINX NX60 OGleif: ↑ 08.10.2026 20:27 то я до слова запитав
-
leif
Member
нічогенька така, але недалеко від венома по ціні, хоч там і кіт з плейтом та фоамами одразу. може на тао десь дешевше, але я тільки алі клянувfeniks_tm: ↑ 08.10.2026 20:30NINX NX60 OG
-
feniks_tm
Member
Не сильно, ~70$ без доставки, але і це все ще вдвічі дешевше за вутінг, кхе-кхе.leif: ↑ 08.10.2026 20:38 може на тао десь дешевше, але я тільки алі клянув