Гра на телефоні, стара добра Англія, негри, жовтопузі і издоокі там де їх не повинно бути, Це все за що ми любимо Netflix
Новини
Останні статті і огляди
Анонсовано гру The Conjuring: Unspoken від розробників серії The Dark Pictures. Це ексклюзив сервісу Netflix
-
yariksom
Member
Предлагаю обсудить Анонсовано гру The Conjuring: Unspoken від розробників серії The Dark Pictures. Це ексклюзив сервісу Netflix
Гра на телефоні, стара добра Англія, негри, жовтопузі і издоокі там де їх не повинно бути, Це все за що ми любимо Netflix
-
Сidonix
Member
Ця тема вже настільки затягана що важко передати.
-
Prescott
Member
Я чёт не совсем понял, а как в неё играть? Причём тут нетфликс?
-
MqM
Member
Якщо дочитати новину до кінця, то «о диво» все стає зрозумілимPrescott: ↑ 07.10.2026 15:58 Я чёт не совсем понял, а как в неё играть? Причём тут нетфликс?
-
1234waltz
Member
Так, нереалістично. Там арабів та індусів більше)yariksom: ↑ 07.10.2026 14:49 Гра на телефоні, стара добра Англія, негри, жовтопузі і издоокі там де їх не повинно бути, Це все за що ми любимо Netflix![]()
-
Prescott
Member
Where and when can I get The Conjuring: Unspoken?MqM: ↑ 07.10.2026 16:08Якщо дочитати новину до кінця, то «о диво» все стає зрозумілим
The Conjuring: Unspoken comes to Netflix on Oct. 13 for members in Australia, Austria, Belgium, Canada, Finland, France, Germany, Italy, Mexico, the Netherlands, Poland, South Africa, Spain, Sweden, Switzerland, the UK, and the US.
Нетфликс уже игросервисом стал?
-
yariksom
Member
Готовий закластися що пакистанців, хоча яка різниця, вісімдесят років тому вони були однією країною1234waltz: ↑ 07.10.2026 17:17Так, нереалістично. Там арабів та індусів більше)