GMK пропонує TriggerKey — це кейкапи з плавним механізмом спрацьовування, які перетворюють механічні перемикачі на аналогові тригери

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Sanьka
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить GMK пропонує TriggerKey — це кейкапи з плавним механізмом спрацьовування, які перетворюють механічні перемикачі на аналогові тригери

Цікавий девайс для любителів кастомізувати/налаштувати клаву чи взагалі отримати нові відчуття.
Тільки ігор з підтримкою здається не дуже то й багато.
Pushkinyan
Junior

Повідомлення

все прекрасно, але для чого це все треба якщо можна в геймінгу прекрасно жити з геймпадами...
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Мда.... Ну виглядає ж топово!

Але ні, дякую! Я на своїх KEYCHRON Super Switch Red (Стем: POM, Топ: PC, Низ: Нейлон + мікродірка + зашумлена вся клава толково = Creamy / Soft Thock) та фантазійно товстих кейкапах з трошки кастомізованим MDA+SA-профілем якось проживу!
Востаннє редагувалось 07.10.2026 11:12 користувачем alex_sul, всього редагувалось 1 раз.
Геральт
Active Member

Повідомлення

Щось я не дуже зрозумів. Якщо свіч аналоговий, то плавне натискання і так є. Якщо ні, то йому все одно, який там кейкап "над ним".
CnC_General
Member

Повідомлення

Sanьka: ↑ 07.10.2026 10:14 Предлагаю обсудить GMK пропонує TriggerKey — це кейкапи з плавним механізмом спрацьовування, які перетворюють механічні перемикачі на аналогові тригери

Цікавий девайс для любителів кастомізувати/налаштувати клаву чи взагалі отримати нові відчуття.
Тільки ігор з підтримкою здається не дуже то й багато.
да!!!! це саме те що я шукав! оце так підфартило.
спойлер
а то стільки робочих клавіатур перепрробував. стільки пройшло через мої руки. скільки прийшлось викинути. вони то працюють, але W A S D, l Shift, L Ctrl :D :D :D натискаються вже через раз або з затримками. потім була магнітна. налаштувати під себе глибину натискання та спрацювання. на якій і досі "працюю" :gigi: :gigi: :gigi:
Nekros
Member

Повідомлення

50€ за 4 кнопки коли докинувши ці 50€ до ціни клавіатури вже можна купити клаву одразу з магнітними перемикачами :shuffle:
leif
Member

Повідомлення

я великий фанат gmk, але це вони (не вперше) крінжанули і видали повну фігню, без рапід тригеру це все взагалі позбавлене сенсу, імхо.

попиляли бабла та й усе:
спойлер
Зображення
erazel
Member

Повідомлення

alex_sul: ↑ 07.10.2026 10:56 Я на своїх KEYCHRON Super Switch Red (Стем: POM, Топ: PC, Низ: Нейлон + мікродірка + зашумлена вся клава толково = Creamy / Soft Thock) та фантазійно товстих кейкапах з трошки кастомізованим MDA+SA-профілем якось проживу!
А скажіть ще щось на механоклавомодерському :laugh:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Назвіть хоч хтось які програми чи ігри це підтримують і який з того профіт. Бо я щось навіть придумати крім гальм в Forza Horizon не можу. І то, там має бути спейсбар аналоговий тоді
yariksom
Member

Повідомлення

Крутіше цього монстрика немає
спойлер
Зображення
leif
Member

Повідомлення

zalizo_org: ↑ 07.10.2026 12:31Назвіть хоч хтось які програми чи ігри це підтримують і який з того профіт. Бо я щось навіть придумати крім гальм в Forza Horizon не можу. І то, там має бути спейсбар аналоговий тоді
це автор новини так розібрався в тому про що він пише)) ніякого аналогового натискання там не може бути) це ж звичайні мх перемикачі, у яких 2 положення: натиснуто і не натиснуто.

Відправлено через 1 хвилину :
фішка цього продукту це adjustable actuation point за рахунок можливості прелоаду, все
AssayMAS
Member

Повідомлення

CnC_General: ↑ 07.10.2026 11:27скільки прийшлось викинути
в 90-е клава у профи под 100$ стоила и они до сих пор норм работают, а сча даже 200$ клава на пару (несколько) лет...
Но для игр мне по минимуму надо клавы что умеют в "Распознает одновременное нажатие" а они от 10$ и норм клавы от баксов 25$ - а вот не у всех 100-200$ клав "умение в одновременное нажатие" есть.
leif
Member

Повідомлення

AssayMAS: ↑ 07.10.2026 12:51в 90-е клава у профи под 100$ стоила и они до сих пор норм работают, а сча даже 200$ клава на пару (несколько) лет
і в чому ж відмінність, дозвольте поцікавитись? ))

типова черрі г80 яка коштувала сотню баксів в 90ті (що на нинішні гроші вже ближче до $250) це пристрій, який нічим принципово не відрізняється від сучасних клавіатур: пцб, світчі, стаби, кейкапи, корпус. навіть ранні г80, які була випущені в 1987р це по суті все ті ж клавіатури, що і сьогодні.

нє, я розумію, якщо купувати зовсім всратий хлам за 200 баксів від лоджитек або ще щось подібне, то можна отримати дуже неприємний досвід. але якщо підійти мінімально дослідивши ринок, то сучасні $250 дадуть вам куди кращий експірієнс ніж в 90ті.

візьміть черрі світчі, якщо ви вважаєте, що вони більш надійні чи якісні ніж інші. зламати ПЦБ чи корпус це треба механічно пошкодити/залити.

що ж у вас ламається то в клавіатурах за 250 доларів?

Відправлено через 22 хвилини 17 секунд:
між іншим, для старих світчів черрі з тих самих 80х та 90х заявлений ресурс -- 20млн натискань, що тоді, звісно, було неабияким проривом і всі були м'яко кажучи в шоці.

Але для сучасних черрі світчів, починаючи з mx1a цей показник вже 100млн натискань. надійність покращилась в 5 разів, в тому що стосується світчів.
zalizo_org
Member

Повідомлення

leif: ↑ 07.10.2026 13:28 купувати зовсім всратий хлам за 200 баксів від лоджитек або ще щось подібне, то можна отримати дуже неприємний досвід.
Що ти таке купив з лоджітека за 200 що отримав аж такий неприємний досвід?

Просто я своєю Craft капєц який задоволений

Зображення
Востаннє редагувалось 07.10.2026 14:17 користувачем zalizo_org, всього редагувалось 1 раз.
leif
Member

Повідомлення

zalizo_org: ↑ 07.10.2026 14:06Що ти таке купив з лоджітека за 200 що отримав аж такий неприємний досвід?
особисто мій досвід з лоджитеком обмежився g910 orion spark у вже далекому 2014 році, і вже десь на початку 2015го я її благополучно продав. але це загальновідомий факт, що відтоді як вони випустили цей шматок лайна нічого краще вони особливо і не зробили в світі нормальних клавіатур. це просто такий мем, що лоджитек навіть до різних там разерів і асусів не може дотягнутись, хоча здавалось би нижче планку поставити важко.

офісні мембранки може є якісь адекватні, але в нормальну механічну клавіатуру вони так і не змогли.

Відправлено через 9 хвилин 4 секунди:
zalizo_org: ↑ 07.10.2026 14:06Просто я своєю Craft капєц який задоволений
це не механічна клавіатура, це як раз з офісних мембранок (ножичного підтипу). мембранки окремо, механічні клавіатури окремо.
Відповісти