Новини
Останні статті і огляди
Windows 11 відзначає п’ятиріччя, а Microsoft вирішила більше не мучити користувачів оновленнями
-
alex_sul
Advanced Member
Пропоную обговорити Windows 11 відзначає п’ятиріччя, а Microsoft вирішила більше не мучити користувачів оновленнями
До речі вона стала легша до жору опери. Хоча у вас може бути не так))
До речі вона стала легша до жору опери. Хоча у вас може бути не так))
-
Krakrakrya
Member
Пропоную обговорити Windows 11 відзначає п’ятиріччя, а Microsoft вирішила більше не мучити користувачів оновленнями
через п'ять років почав більш-менш нормально відкриватись експлорер, додали можливість зміни положення таскбару і дали можливість зменшити його висоту.
пи ри мо га
через п'ять років почав більш-менш нормально відкриватись експлорер, додали можливість зміни положення таскбару і дали можливість зменшити його висоту.
пи ри мо га
-
mycolaevich
Member
Віримо (НІ).При цьому Microsoft явно зміщує акцент з гучних нових функцій на стабільність, продуктивність та зниження навантаження на систему
-
Shpoker
Member
Krakrakrya
исо файл >8ГБ - это ж не просто так
исо файл >8ГБ - это ж не просто так
-
gregory_amd
Member
насрати
через 5 рокiв прибрати лайно
ПОКРАЩЕННЯ! ПЕРЕМОГА! оце iновацiя, ми зробили за пiв десятирiччя продукт майже не гiршим нiж те що було ранiше, оце паджитсофт може!
через 5 рокiв прибрати лайно
ПОКРАЩЕННЯ! ПЕРЕМОГА! оце iновацiя, ми зробили за пiв десятирiччя продукт майже не гiршим нiж те що було ранiше, оце паджитсофт може!
-
alex_sul
Advanced Member
gregory_amd
Ви про шо? нічого не прибрали
Просто прибрали індивідів з своерідним варіантом Інгліша) От одразу і покращення
Ви про шо? нічого не прибрали
Просто прибрали індивідів з своерідним варіантом Інгліша) От одразу і покращення
- спойлер
-
Filabatya
Member
Єдине що бісить - це англійська сша, яку треба скриптом кожен раз після обновлення прибирати 
-
alex_sul
Advanced Member
Filabatya
Ви зацікавили мене. Трошки розкажіть в чому профіт від іншої абетки англ мови?
Ви зацікавили мене. Трошки розкажіть в чому профіт від іншої абетки англ мови?
-
МОНАХ
Member
► Єдино-правильний і давноочікуваний, вибачте! Бо всі оці "Ух ти! Диви як можу! І тобі оце все ТОЧНО потрібно!!! А куди ти дінешся!" - уже закохало до рефлексу Павлова все більшого використання Лінукса....нудний та передбачуваний підхід.
-
Filabatya
Member
alex_sul
В тому що дві англійських і клацати контрл шіфт треба на 50% більше
Я її не добавляв і видалити теж не можу просто так
В тому що дві англійських і клацати контрл шіфт треба на 50% більше
Я її не добавляв і видалити теж не можу просто так
-
Klon
CG graphikos fan
перейшов нещодавно з 10ки, та ще з допотопної 18хх - бо софт вже просив оновлення, і щоб не пригати - оновився на 11 25хх.
Десь за дня 3 накатив твіків які мені були потрібні (зменшення панелі задач, прибирання всього з пуску та інших міст, та відключення оновленнясамої системи та мусору типа Аі - бо пк робочий).
В цілому це вже схоже на 10ку в праймі, але все убиває кривий експлоер = він тормозить, на лету не оновлюється, незрозуміло як зберігається при перевантаженні пк, кнопки налізають на блоки... В 10ке я користувався твіком на таби - QTTabBar - відразу бачиш що розробляли індуси а що нормальні люди
О побачив що QTTabBar є з підтримкою 11ки = перехожу на його вкладки
Десь за дня 3 накатив твіків які мені були потрібні (зменшення панелі задач, прибирання всього з пуску та інших міст, та відключення оновленнясамої системи та мусору типа Аі - бо пк робочий).
В цілому це вже схоже на 10ку в праймі, але все убиває кривий експлоер = він тормозить, на лету не оновлюється, незрозуміло як зберігається при перевантаженні пк, кнопки налізають на блоки... В 10ке я користувався твіком на таби - QTTabBar - відразу бачиш що розробляли індуси а що нормальні люди
О побачив що QTTabBar є з підтримкою 11ки = перехожу на його вкладки
-
Геральт
Active Member
Зараз би експлорером користуватись при живому Total CommanderKlon: ↑ 05.10.2026 16:29 але все убиває кривий експлоер
-
OverKot
Junior
У меня была проблема что на пк было два укр. языка, оказалось что он подсасывает еще язык с учетом региона который ты выбрал. в настройках синхронизации вырубил и больше таких проблем не виделFilabatya: ↑ 05.10.2026 16:17 alex_sul
В тому що дві англійських і клацати контрл шіфт треба на 50% більше![]()
Я її не добавляв і видалити теж не можу просто так![]()
-
BorisBrejcha
Member
можна зробити так, щоб усі папки та диски відкривалися в Total Commander, а не у стандартному провіднику
Створіть текстовий файл із розширенням .reg (наприклад, tc_default.reg) і вставте туди такий вміст, замінивши шлях на ваш Total Commander:
Код: Виділити все
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell]
@="open"
[HKEY_CLASSES_ROOT\Drive\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files\\totalcmd\\TOTALCMD64.EXE\" /O /T=\"%1\""
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell]
@="open"
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files\\totalcmd\\TOTALCMD64.EXE\" /O /T=\"%1\""
[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\Background\shell\open\command]
@="\"C:\\Program Files\\totalcmd\\TOTALCMD64.EXE\" /O /T=\"%V\""
-
AndyGTR
Member
Ну що кому) Наприклад мені він незайшов ще 20 років томуГеральт: ↑ 05.10.2026 16:33Зараз би експлорером користуватись при живому Total CommanderKlon: ↑ 05.10.2026 16:29 але все убиває кривий експлоер![]()
-
Polybius
Member
Були часи!
-
VirusikZloy
Member
пока на 10 игры идут буду на ней , мне тупо впадло переустанавливать все
-
gregory_amd
Member
перший раз про таку проблему чую, але знаючи слопософт, максимально вiрюFilabatya: ↑ 05.10.2026 16:17 alex_sul
В тому що дві англійських і клацати контрл шіфт треба на 50% більше![]()
Я її не добавляв і видалити теж не можу просто так![]()
UPD: контрол шифт, ох, аж олдскули звело. я про таку комбу забув ще десь в часи XP мабуть. з виходу 8.0 лише win+space
-
afhpwnd
Member
мені не зайшла. на робочому ноуті довго тримав її, але задовбало, що воно постійно щось там грузить, перевіряє, оновлює і це ніколи не закінчується. тормознуто ноут з нею робив. в результаті встановив туди він 10.
з 10-кою все значно швидше.
може на більш потужному залізі це не так помітно, але на домашніх ПК зовсім не хочеться переходити на 11.
з 10-кою все значно швидше.
може на більш потужному залізі це не так помітно, але на домашніх ПК зовсім не хочеться переходити на 11.
-
QFlash
Member
Нічого там не грузить і не перевіряє. Працює швидко на дурному Z370 чипаку з 8G.afhpwnd: ↑ 05.10.2026 18:35мені не зайшла. на робочому ноуті довго тримав її, але задовбало, що воно постійно щось там грузить, перевіряє, оновлює і це ніколи не закінчується. тормознуто ноут з нею робив.
У мене старий ноут - там дійсно все грузить і висить.