Новини
Останні статті і огляди
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
0kie
Member
Много. Если убрать одну вертушку с кулера, оставить только внутреннюю, то получится скинуть градусов 5-7 с памяти за счёт появившегося протока воздуха.Filabatya: ↑ 13.09.2026 23:02пам'ять 70
-
Filabatya
Member
0kie
Один кулер би точно краще запрацював
Один кулер би точно краще запрацював
- спойлер
- там крім того що, навіть, верх фактично глухий, ще д15 на офсеті майже торкається відухи, чим передає тепло на неї з проца і не дає задній пластині працювати на якій є термопрокладки і розгін 3К пам'яті в іграх додає пару градусів. не думаю що це би сильно допомогло, тільки підняло темпу проца на пару градісів і відповідно шум системи, бо всі вентилі в корпусі від темпи проца :shuffle
-
Striker
Member
Ребро ж̶о̶р̶с̶т̶о̶к̶о̶с̶т̶і̶ жорсткості. Я у мами інженер. Я і дійсно працюю інженером.
Тепер результат. Було.
Тепер результат. Було.
-
Tesseract
Member
Striker
Приємно бачити пости, де людина зробила щось своїми руками, а не просто зібрала до купи готове залізо.
Приємно бачити пости, де людина зробила щось своїми руками, а не просто зібрала до купи готове залізо.
-
Sanьka
Member
Так людина і зібрала своїми руками....готове залізоTesseract: ↑ 03.10.2026 13:49Приємно бачити пости, де людина зробила щось своїми руками, а не просто зібрала до купи готове залізо.
Щось не видно щоб корпус був зроблений з нуля.
-
Filabatya
Member
Розібрала 
-
Striker
Member
-
Sanьka
Member
Звичайно діло хазяйське, але враховуючи що сама система далеко не бюджетна, не зрозуміло навіщо гвалтувати той жахливий корпус намагаючись з івна зробити кулюStriker: ↑ 03.10.2026 15:27Трохи неохайно поки, але підрівняю ще і зачистю. Метал дуже тонкий, гнеться при натисканні. Не врахував це відразу. Може рамку якусь придумаю
А модінг з 2000х зараз виглядає архаїчно.
-
XXXshadyXXX
Member
Та за шоStriker: ↑ 03.10.2026 15:27А тепер ще й дірок наробив.
-
S0N1C
Member
Striker
для більш охайних дірок раджу купити таке https://prom.ua/ua/p1384842803-vysechny ... oskit.html
для більш охайних дірок раджу купити таке https://prom.ua/ua/p1384842803-vysechny ... oskit.html
-
Striker
Member
Тому що в нових корпусах також є свої нюанси і компроміси. От мені сподобався Lian Li LANCOOL 207. Все чудово, от тільки передня панель на магнітах і легко знімається. В мене малий швидко це прохаває і почне постійно її знімати. На моєму ж передня панель як танк, я сам її з зусиллям віддираю. Потім беремо топовий Fractal meshify 3 за всі гроші світу і дивимося. Компоновка майже така ж, як і в моєму, тільки в мене цей ідіотський кожух над БЖ псував всю картину, а там зроблений лоток, який направляє потік з фронтального вентилятора. Своїм "гвалтуванням" жахливого корпусу (не такий він вже і жахливий) вже трохи знизились температури на всьому залізі, а з подачею повітря знизу сподіваюсь на ще кращий результат. Просто тепер потрібно підмарафетити трохи після моїх знущань)Sanьka: ↑ 03.10.2026 15:38навіщо гвалтувати той жахливий корпус намагаючись з івна зробити кулю
Терпіть.XXXshadyXXX: ↑ 03.10.2026 15:41Та за шо
-
Filabatya
Member
треба було просто нзхт н7 той взяти, а свій продати, щоб був вертикальний потік, якщо відуха в пріорітеті, або свою продати і взяти б у тішку 
-
oversteve
Member
за те, що не молитесь (с)
-
alexander-magnus
Member
Striker
Если есть желание , то правильное решение. Я тоже свой корпус переделывал. И переднюю часть обрезал, и боковушку поменял на прозрачную. А в современных корпусах практически в любом есть какие то компромиссы. Лично я не смог пока для себя найти чтобы посмотрел и сказал - нравится по всем параметрам
Если есть желание , то правильное решение. Я тоже свой корпус переделывал. И переднюю часть обрезал, и боковушку поменял на прозрачную. А в современных корпусах практически в любом есть какие то компромиссы. Лично я не смог пока для себя найти чтобы посмотрел и сказал - нравится по всем параметрам
- спойлер

-
Tesseract
Member
Що в цьому цікавого? Це ж робиться на раз-два, якщо уся комплектуха сумісна.
Ви там обережно, щоб металева стружка на материнку не попала.
Оце уже реальний оверклокінг корпуса.Striker: ↑ 03.10.2026 16:00Своїм "гвалтуванням" жахливого корпусу (не такий він вже і жахливий) вже трохи знизились температури на всьому залізі, а з подачею повітря знизу сподіваюсь на ще кращий результат.
-
Striker
Member
Так і в мене стало питання, бо не знайшов саме той корпус, який треба саме мені по моїм критеріям, всюди якісь нюанси.alexander-magnus: ↑ 03.10.2026 19:09Лично я не смог пока для себя найти чтобы посмотрел и сказал - нравится по всем параметрам
Сьогодні реально влом було знову повністю знімати материнку, тому під час свердління все було ізольовано накладками, як треба. А в кінці пройшовся магнітною викруткою всюди, де могла потрапити стружка, а потім ще пилососом з насадкою для меблів.Tesseract: ↑ 04.10.2026 00:16Ви там обережно, щоб металева стружка на материнку не попала.
Вчора, після зняття кожуху, стало так.Tesseract: ↑ 04.10.2026 00:16Оце уже реальний оверклокінг корпуса.
Сьогодні ж, після гвалтування корпусу, стало: ГПУ мінус 4-5 град, hotspot десь так же -1 град залишився, пам'ять -4 градуси, системна плата мінус 3-4 градуси. Скріншоти викладу завтра. Цікаво, наскільки б нижчими були б у новому корпусі температури. Але щось мені здається, що і мої досить непогані вийшли.ГПУ -1 град, hotspot -1 град, пам'ять -2 град порівнюючи з попереднім результатом в "старому" корпусі. Але це тільки відеокарта. Системна плата -2 град (через це були менші оберти корпусних кулерів).
Це я ще заглушки pci-e не знімав, думаю, вже і не треба.