Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Відповісти
Автор
Повідомлення
Spawny
Member

Повідомлення

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Востаннє редагувалось 17.09.2013 21:44 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
0kie
Member

Повідомлення

Много. Если убрать одну вертушку с кулера, оставить только внутреннюю, то получится скинуть градусов 5-7 с памяти за счёт появившегося протока воздуха.
Filabatya
Member

Повідомлення

0kie
Один кулер би точно краще запрацював :up:
спойлер
там крім того що, навіть, верх фактично глухий, ще д15 на офсеті майже торкається відухи, чим передає тепло на неї з проца і не дає задній пластині працювати на якій є термопрокладки і розгін 3К пам'яті в іграх додає пару градусів. не думаю що це би сильно допомогло, тільки підняло темпу проца на пару градісів і відповідно шум системи, бо всі вентилі в корпусі від темпи проца :shuffle
Striker
Member

Повідомлення

Ребро ж̶о̶р̶с̶т̶о̶к̶о̶с̶т̶і̶ жорсткості. Я у мами інженер. Я і дійсно працюю інженером. :)
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
Той випадок, коли заглушка pcie дійсно на щось згодилася.
Тепер результат.
спойлер
Ну, гарно ж вийшло, хіба ні? B-)
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Тепер під відеокарту на весь розмір дує нижня 140-ка. І кабелі відеокарти також не заважають. Місця стало набагато більше. Залишилося потестити температури.
Було.
спойлер
Зображення
Tesseract
Member

Повідомлення

Striker
Приємно бачити пости, де людина зробила щось своїми руками, а не просто зібрала до купи готове залізо. :up:
Sanьka
Member

Повідомлення

Tesseract: ↑ 03.10.2026 13:49Приємно бачити пости, де людина зробила щось своїми руками, а не просто зібрала до купи готове залізо.
Так людина і зібрала своїми руками....готове залізо :laugh:
Щось не видно щоб корпус був зроблений з нуля.
Filabatya
Member

Повідомлення

Розібрала :gigi:
Striker
Member

Повідомлення

Filabatya
А тепер ще й дірок наробив. :gigi:
спойлер
Зображення
Трохи неохайно поки, але підрівняю ще і зачистю. Метал дуже тонкий, гнеться при натисканні. Не врахував це відразу. Може рамку якусь придумаю.
Sanьka
Member

Повідомлення

Striker: ↑ 03.10.2026 15:27Трохи неохайно поки, але підрівняю ще і зачистю. Метал дуже тонкий, гнеться при натисканні. Не врахував це відразу. Може рамку якусь придумаю
Звичайно діло хазяйське, але враховуючи що сама система далеко не бюджетна, не зрозуміло навіщо гвалтувати той жахливий корпус намагаючись з івна зробити кулю :think:
А модінг з 2000х зараз виглядає архаїчно.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Striker: ↑ 03.10.2026 15:27А тепер ще й дірок наробив.
Та за шо :weep:
S0N1C
Member

Повідомлення

Striker
для більш охайних дірок раджу купити таке https://prom.ua/ua/p1384842803-vysechny ... oskit.html :shuffle:
Striker
Member

Повідомлення

Sanьka: ↑ 03.10.2026 15:38навіщо гвалтувати той жахливий корпус намагаючись з івна зробити кулю
Тому що в нових корпусах також є свої нюанси і компроміси. От мені сподобався Lian Li LANCOOL 207. Все чудово, от тільки передня панель на магнітах і легко знімається. В мене малий швидко це прохаває і почне постійно її знімати. На моєму ж передня панель як танк, я сам її з зусиллям віддираю. Потім беремо топовий Fractal meshify 3 за всі гроші світу і дивимося. Компоновка майже така ж, як і в моєму, тільки в мене цей ідіотський кожух над БЖ псував всю картину, а там зроблений лоток, який направляє потік з фронтального вентилятора. Своїм "гвалтуванням" жахливого корпусу (не такий він вже і жахливий) вже трохи знизились температури на всьому залізі, а з подачею повітря знизу сподіваюсь на ще кращий результат. Просто тепер потрібно підмарафетити трохи після моїх знущань)
Терпіть. :laugh:
Filabatya
Member

Повідомлення

треба було просто нзхт н7 той взяти, а свій продати, щоб був вертикальний потік, якщо відуха в пріорітеті, або свою продати і взяти б у тішку :shuffle:
oversteve
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: ↑ 03.10.2026 15:41
Striker: ↑ 03.10.2026 15:27А тепер ще й дірок наробив.
Та за шо :weep:
за те, що не молитесь (с) :gigi:
alexander-magnus
Member

Повідомлення

Striker
Если есть желание , то правильное решение. Я тоже свой корпус переделывал. И переднюю часть обрезал, и боковушку поменял на прозрачную. А в современных корпусах практически в любом есть какие то компромиссы. Лично я не смог пока для себя найти чтобы посмотрел и сказал - нравится по всем параметрам :)
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Tesseract
Member

Повідомлення

Sanьka: ↑ 03.10.2026 14:56Так людина і зібрала своїми руками....готове залізо :laugh:
Що в цьому цікавого? Це ж робиться на раз-два, якщо уся комплектуха сумісна.
Striker: ↑ 03.10.2026 15:27А тепер ще й дірок наробив. :gigi:
Ви там обережно, щоб металева стружка на материнку не попала.
Striker: ↑ 03.10.2026 16:00Своїм "гвалтуванням" жахливого корпусу (не такий він вже і жахливий) вже трохи знизились температури на всьому залізі, а з подачею повітря знизу сподіваюсь на ще кращий результат.
Оце уже реальний оверклокінг корпуса. :super:
Striker
Member

Повідомлення

alexander-magnus: ↑ 03.10.2026 19:09Лично я не смог пока для себя найти чтобы посмотрел и сказал - нравится по всем параметрам
Так і в мене стало питання, бо не знайшов саме той корпус, який треба саме мені по моїм критеріям, всюди якісь нюанси.
Tesseract: ↑ 04.10.2026 00:16Ви там обережно, щоб металева стружка на материнку не попала.
Сьогодні реально влом було знову повністю знімати материнку, тому під час свердління все було ізольовано накладками, як треба. А в кінці пройшовся магнітною викруткою всюди, де могла потрапити стружка, а потім ще пилососом з насадкою для меблів.
Tesseract: ↑ 04.10.2026 00:16Оце уже реальний оверклокінг корпуса.
Вчора, після зняття кожуху, стало так.
ГПУ -1 град, hotspot -1 град, пам'ять -2 град порівнюючи з попереднім результатом в "старому" корпусі. Але це тільки відеокарта. Системна плата -2 град (через це були менші оберти корпусних кулерів).
Сьогодні ж, після гвалтування корпусу, стало: ГПУ мінус 4-5 град, hotspot десь так же -1 град залишився, пам'ять -4 градуси, системна плата мінус 3-4 градуси. Скріншоти викладу завтра. Цікаво, наскільки б нижчими були б у новому корпусі температури. Але щось мені здається, що і мої досить непогані вийшли.

Це я ще заглушки pci-e не знімав, думаю, вже і не треба.
Відповісти