Новини
Останні статті і огляди
Разом із вживаним процесором AMD Ryzen 7 5800X3D новому власнику дістався бан у Valorant
-
yurius_r
Member
У процах AMD немає якихось унікальних ідентифікаторів. Тож хтось тут бреше
-
S0N1C
Member
-
yurius_r
Member
S0N1C
Дякую, чомусь вважав що в новій системі перегенеровується пара - і приватного і публічного ключа. Тоді нажаль треба купити зовнішній TPM модуль, без варіантів. Але історія дійсно сумна
Дякую, чомусь вважав що в новій системі перегенеровується пара - і приватного і публічного ключа. Тоді нажаль треба купити зовнішній TPM модуль, без варіантів. Але історія дійсно сумна
-
AlexWest
Member
І рахувати куплене барахло? Це вже попахує скупістю, а не розумом і необхідністю.yariksom: ↑ 03.10.2026 14:08Звідки ти взяв, що в Німеччині не вміють рахувати гроші?AlexWest: ↑ 03.10.2026 13:43В Німеччині в людей справді є потреба купувати вживані проци, ще й відносно доступні?![]()
-
erkins007
Member
AlexWest
Немцы одна из самых скупых наций что я видел. Тотальная экономия на всем там вообще стиль жизни
Немцы одна из самых скупых наций что я видел. Тотальная экономия на всем там вообще стиль жизни
-
Piter Cantrope
Member
Дайте номер цього пана гера. Я куплю в нього цей бракований 5800x3d за 100 еврів.
-
0kie
Member
Отличная идея банить по железу. Давно пора. По аккаунту банить нет смысла. Особенно в бесплатных играх типа PUBG или КС2, где новый аккаунт создаётся за 5 минут и читер продолжает делать нервы честным игрокам. 
-
Afit
Member
Купил X3D чтобы нагибать. В итоге по губам провели
-
evenmore
Member
Звучит странно. Утилита Intel Software Advantage Program не может чекнуть конкретный процессор, только мать, а тут игра может?
-
Melki
Member
вижу выход только один:
перепродавать и дальше баненое железо
пусть сами играют, втроём где-то на старых компьютерах
перепродавать и дальше баненое железо
Гидра получаетсячерез процесор у списку заборонених пристроїв тепер опинилися також материнська плата та накопичувач нового власника. Riot відмовилася зняти блокування.
пусть сами играют, втроём где-то на старых компьютерах
-
syavik2001
Member
уже нет.Gelonyrum: ↑ 03.10.2026 12:34Лол, так це лайно пішло в бан ще на моменті коли воно працює в фоні навіть коли ти не запускав гру.Mozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
-
syavik2001
Member
можно сколь угодно обсирать Вангуард, но он реально работает! Не идеально (та и сама игра на любителя), но в сравнении с КС и другим подобным... здесь меньше всего читеров. Это факт!
-
0kie
Member
Скорее всего бан по ID оборудования, полученного при комплексной контрольной сумме железа (мать, проц, накопитель) по принципу Майкрософт и их активации "цифровой лицензией". В статье проц от АМД, что не суть, конечно же, но если подходить с умом, то скорее всего бан по материнке.evenmore: ↑ 03.10.2026 17:51игра может?
-
sensey
Member
Читер детектед спрацювавMozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.
-
Mozdev
Member
Скажи мені чи погодишся ти на своїй роботі щоб для контролю та нагляду тобі ділдо в 5-ту точку запхали з електрошокером, та трекером і т.д., це дуже відалений аналог реал-лайф анті-чита.syavik2001: ↑ 03.10.2026 18:40 можно сколь угодно обсирать Вангуард, но он реально работает! Не идеально (та и сама игра на любителя), но в сравнении с КС и другим подобным... здесь меньше всего читеров. Это факт!
Востаннє редагувалось 03.10.2026 20:00 користувачем Mozdev, всього редагувалось 1 раз.
-
Mozdev
Member
Єм, я не в бані в валорант, так як одразу таке додаю в чорний список.sensey: ↑ 03.10.2026 19:57Читер детектед спрацювавMozdev: ↑ 03.10.2026 12:32 Ну з таким підходом в "кернел левел античітах", Valorant іде в бан назавжди як те що я ніколи на своєму пк запускати не буду, і всім раджу так же вчинити.![]()
![]()
![]()
-
sensey
Member
То був сарказм я ж смайлики навіть додав
-
Mozdev
Member
Якби я задався цілю читерити то анті чити( окрім активних адмінів або сильних систем з сильною та складною єврістикою вбудованих в гру( таких на весь світ одиниці)), тпм, секуре бут і тд. мене не спинять, адже ці технології створені не для захисту користувачів пк( доречі обхід секуре бут, без його вимикання, я використовую активно).
-
yariksom
Member
Це не хвороба, це реальність, багато хто перманентно перебуває в ситуації "нема ресурсів", це дуже велика кількість людей, вони, як і я колись намагаються здобути ці ресурси практично безкоштовно, 0,1% піде грабувати і вбивати заради ресурсу інші будуть виживати так, але коли з'явиться можливість, вони куплять б/в процесор і скачають піратську гру.sensey: ↑ 03.10.2026 20:01Кому шо, а нам халяви. Це хвороба українців не виліковна.
Так, це затягує, навіть коли з'явиться ресурс то людина психологічно не перестане качати піратки і купувати китайські ксенони.
таке життя.