ASUS вивела на український ринок геймпад ROG Raikiri II Pro PC з низькими затримками

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Selyk_s
Junior

Повідомлення

МОНАХ: ↑ 30.09.2026 16:48 ► Камрад karokum дав наводку (дякую, по нашій переписці в темі відпишу пізніше) з теми по підбору, що тут відписався власник 8BitDo Pro 3:
Selyk_s: ↑ 30.09.2026 15:04 Граю на 8BitDo Pro 3, мене цілком влаштовує і не дорого.
- скільки довго користуєте і які враження, є з чим зрівняти? Бачу для себе, скоріш за все, варіант максимум такий же брати (але трохи дорогувато та й далеко не весь функціонал потрібен...) мінімум, напевно, 8BitDo PRO 2 Gamepad Hall Ed... якщо ще щось не пригляну.
Користуюся не багато, проходу на ньму інді гіри, пройшов 3 гри, а саме Bastion,Cat Quest,INSIDE.
Можу поріняти тільки з DualSense, для ПК ігор Steam, однозначно краще 8BitDo Pro 3, легко назначити доп кнопки, натискати більш приємно, так як в мене рука не велика гарно лежить в руці.
leif
Member

Повідомлення

DuckRider: ↑ 02.10.2026 00:25Так, я для цього їх софт накатував.
в їхньому софті є тестилка типу такої?
https://controllertest.io/polling-rate-test/
чи лише налаштування?
DuckRider: ↑ 02.10.2026 00:252) нащо? Я навіть не впевнений що режим 125гц у мене в vaxee є, але якщо це питання що до того чи взагалі бачу я затримку чи ні - бачу, навіть між competitive и high speed режимами ваксі бачу. А ось між 8біт і дс не бачу
ну так ось це і викликає сумніви. підключи мишку на 125гц і кожен крім опіатного наркомана скаже що це капець у порівнянні з 1000гц, а з контролером чому буде інакше? :spy:
DuckRider
Member

Повідомлення

leif: ↑ 02.10.2026 10:54
DuckRider: ↑ 02.10.2026 00:25Так, я для цього їх софт накатував.
в їхньому софті є тестилка типу такої?
https://controllertest.io/polling-rate-test/
чи лише налаштування?
DuckRider: ↑ 02.10.2026 00:252) нащо? Я навіть не впевнений що режим 125гц у мене в vaxee є, але якщо це питання що до того чи взагалі бачу я затримку чи ні - бачу, навіть між competitive и high speed режимами ваксі бачу. А ось між 8біт і дс не бачу
ну так ось це і викликає сумніви. підключи мишку на 125гц і кожен крім опіатного наркомана скаже що це капець у порівнянні з 1000гц, а з контролером чому буде інакше? :spy:
Перепровірив, ти був правий, китайське лайно працює на 125гц :facepalm:
leif
Member

Повідомлення

DuckRider: ↑ 30.09.2026 21:09Про 1000гц тобі натринділи.
:)
МОНАХ
Member

Повідомлення

Selyk_s: ↑ 02.10.2026 09:28 Користуюся не багато, проходу на ньму інді гіри, пройшов 3 гри, а саме Bastion,Cat Quest,INSIDE.
Можу поріняти тільки з DualSense, для ПК ігор Steam, однозначно краще 8BitDo Pro 3, легко назначити доп кнопки, натискати більш приємно, так як в мене рука не велика гарно лежить в руці.
► Дякую за відповідь :up: .
► Та - я теж на паді не дуже граю, з того, що стоїть зараз - це Відьмак 3 і в СР2077 десь відсотків на 30% його використовую (меню і транспорт)...
► А як там ті "мгнітні кнопки", не вилітають? Наскільки реально зламати "курки" при їх блокуванні до функціоналу кнопки?
Selyk_s
Junior

Повідомлення

МОНАХ: ↑ 03.10.2026 17:17
Selyk_s: ↑ 02.10.2026 09:28 Користуюся не багато, проходу на ньму інді гіри, пройшов 3 гри, а саме Bastion,Cat Quest,INSIDE.
► Дякую за відповідь :up: .
► Та - я теж на паді не дуже граю, з того, що стоїть зараз - це Відьмак 3 і в СР2077 десь відсотків на 30% його використовую (меню і транспорт)...
► А як там ті "мгнітні кнопки", не вилітають? Наскільки реально зламати "курки" при їх блокуванні до функціоналу кнопки?

Жодного разу не вилітали, але я не багато на ньому граю, максимум +_80 годин награв.
Зламати все можна )
Але якщо просто користуватися нормально думаю це буде важко зробити.
Чесно скажу їми майже не користувався.
Відповісти