Затестив "новий" корпус. Хоть і невелика, але перемога. Ті ж самі оберти, як і раніше тестив, по 10 хвилин.
1. 3 вдув - 2 видув. ГПУ -1 град, hotspot -1 град, пам'ять -2 град порівнюючи з попереднім результатом в "старому" корпусі. Але це тільки відеокарта. Системна плата -2 град (через це були менші оберти корпусних кулерів).
- спойлер

2. 1 вдув знизу - 2 видув.
І що це дало? Гарячіший SSD на 2-3 градуси, оперативка аж +3 градуси, а процесор взагалі +5 градусів. Сподіваюсь, ви більше не будете більше писати про цю шляпу.
- спойлер

3. 2 вдув - 2 видув (без верхнього фронтального). Також гарячіші SSD, процесор і оперативка на 2-3 градуси.
- спойлер

4. Повторення першого тесту з 5 вентиляторами. Результат повторюється.
- спойлер

5. Збільшив оберти відеокарти з 1755 до 2240. ГПУ -3 градуси (з 59 до 56), hotspot -2 град (з 86 до 84), пам'ять -2 град (з 92 до 90).
- спойлер

Ще маленький нюанс, що в мене повний фанстоп корпусних вентиляторів до 50 градусів на системній платі, включаються тільки після прогріву системи.
Загалом, вже більш-менш прийнятні температури для мене. Враховуючи, що стоїть гарячий Hynix. В планах тепер втокмачити 120-ку внизу між підставкою відеокарти і кабелями БЖ, 140-ка вже не влізе із-за цієї підставки.
- спойлер

В ідеалі висвердлити великою коронкою, але такої в мене немає, тому просто великим свердлом наробити отворів і потім посадити на довгі гвинти, і підкласти перфоровану сіточку перед вентилем, яку можна буде пилососити з дна корпусу. Ну, і з направляючим кожухом на відеокарту поки ще думаю, як реалізувати.
Накидайте хоч плюсів трохи, я старався.
Завтра, якщо буде час, займусь нижнім кулером.
Коротше, придумав з нижнім вентилятором. Буду його робити під кутом, щоб дув на середину відеокарти, бо передній і так отримує достатньо повітря. Виріжу якусь міцну картонку під потрібний кут і приклею до кулера. Так і потік буде йти, як по шахті.
Ще в мене є маленький кулер, 80 чи 92 мм, думав виламати ззаду заглушки pcie і зробити вдув ще й ззаду, в саме проблемне місце. Але нижче стоїть БЖ і з нього видувається тепле повітря при навантаженні. Тому сенсу, мабуть, небагато таке робити.