Перекази коштів з картки на картку

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
Shpoker
Member

Повідомлення

GreenMile
вот еще с вики кста...
The Luhn algorithm will detect all single-digit errors, as well as almost all transpositions of adjacent digits. It will not, however, detect transposition of the two-digit sequence 09 to 90 (or vice versa). It will detect most of the possible twin errors (it will not detect 22 ↔ 55, 33 ↔ 66 or 44 ↔ 77)
заметь, как оно на цифроклаве расположено
GreenMile
Member

Повідомлення

Shpoker: ↑ 02.10.2026 14:07
GreenMile: ↑ 02.10.2026 13:51Залишилась одна маленька деталь
начинаем крутить жопой?
но ведь
GreenMile: ↑ 02.10.2026 12:56Не вийде, бо там ціла низка цифр приймає участь у формуванні, це треба в кожній другій цифрі "помилитись".
как же так?
Вибачте, я не знав, що ви настільки в'їдливий, що потрібно перед діалогом з вами писати душний дисклеймер на 3 абзаци, що мається на увазі. Я виходив з того, що ми обговорюємо ненавмисну друкарську помилку.
Поясню: мова про звичайну одруківку при написанні номера карти, що мається на увазі: промахнувся сусідньою цифрою, натис випадково дві сусідні клавіші одразу, задублював одну цифру двічі, збився в порядку зазначення блоку цифр тощо. Тобто алгоритм направлений саме на відсіювання ненавмисних помилкових введень.
Звісно, якщо навмисно задатись ціллю, то алгоритм можна легко налюбити.
Shpoker: ↑ 02.10.2026 14:07 скажу за себя, на пьяную голову я писал бин от одной карты, остаток от второй, и всё проходило и бабки улетали (а всё потому что я знаю все свои карты на память)
Вам треба в лотерею грати з таким везінням :up:
Shpoker: ↑ 02.10.2026 14:07 и да, 72 и 80 на цифроклаве легко перепутать
Нехай буде так, але я б на місці ТС булки не розслабляв :)

Відправлено через 5 хвилин 42 секунди:
Shpoker: ↑ 02.10.2026 14:27 GreenMile
вот еще с вики кста...
The Luhn algorithm will detect all single-digit errors, as well as almost all transpositions of adjacent digits. It will not, however, detect transposition of the two-digit sequence 09 to 90 (or vice versa). It will detect most of the possible twin errors (it will not detect 22 ↔ 55, 33 ↔ 66 or 44 ↔ 77)
заметь, как оно на цифроклаве расположено
Тут погоджусь, на цифровій клаві дійсно можна так шльопнути.
Shpoker
Member

Повідомлення

GreenMile
если что - не обижайся, я не помню, спал ли я вообще за сентябрь). хочется всех убивать
Відповісти