Чутки: процесор AMD Gainsborough може стати серцем Steam Deck другого покоління

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
1234waltz
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Чутки: процесор AMD Gainsborough може стати серцем Steam Deck другого покоління
Страшно уявити ціну девайса при сьогоднішніх цінах на пам'ять, бо загалом мені девайс був би цікавий.
yurius_r
Member

Повідомлення

Коротше із інфи є лише кодова назва і технологія виробництва. Все інше на стільки надумане, що немає там чого обговорювати.
Yaroslav308
Member

Повідомлення

1234waltz: ↑ 01.10.2026 15:33Страшно уявити ціну девайса при сьогоднішніх цінах на пам'ять, бо загалом мені девайс був би цікавий.
24 Гб уніфікованої пам'яті має вистачити, то ж ціна буде +- як і в куба.
yariksom
Member

Повідомлення

1234waltz: ↑ 01.10.2026 15:33Страшно уявити ціну девайса при сьогоднішніх цінах на пам'ять, бо загалом мені девайс був би цікавий.
1700-2000$ до гадалки не ходи.

Отправлено спустя 49 секунд:
yurius_r: ↑ 01.10.2026 15:48Коротше із інфи є лише кодова назва і технологія виробництва. Все інше на стільки надумане, що немає там чого обговорювати.
А поговорити? :D
warp37
Member

Повідомлення

У нас Steam Deck уже по 70000+ гривен в некоторых магазинах. Кому он надо при прайсе больше $599 - вопрос интересный.
ДядяСаша
Member

Повідомлення

Судячи з того, як Valve економив на залізі для куба, то не буде там ніяких 8-ми ядерників з відеоядром на 24 Cu!
6-ти ядерник з 12-ма блоками графіки і то злизаний з якогось ноутбучного проца, бо ж скажуть, що це допрацьований кастомний чіп! І буде нам щастя :banan:
Але, навіть так, прирост потужності буде пристойний... не 20, 30 і навіть не 50%, а 55 :D
kabostebeztak
Member

Повідомлення

yariksom: ↑ 01.10.2026 18:26
yurius_r: ↑ 01.10.2026 15:48Коротше із інфи є лише кодова назва і технологія виробництва. Все інше на стільки надумане, що немає там чого обговорювати.
А поговорити? :D
Так а нема ж про що
Релізів хочеться!!!
greatvova
Member

Повідомлення

Я купив ще в 2022 і він регулярно, місяцями лежить без діла.
Але все ж коли я його вмикаю, щоб пограти - він розряджений.
Задум і реалізація чудові. Просто маркетинг випереджає реальну необхідність.
Nortrom
Member

Повідомлення

вбудовану графіку на 12–24 Compute Units (CU) на архітектурі RDNA 5
Там RDNA 3.5... :(
Відповісти