Новини
Останні статті і огляди
Windows 11
-
Ekz0rcyst
Member
Вчора оновився, система та ж сама, бо по суті всі компоненти і бібліотеки вже присутні, а це оновлення просто їх вмикає, як пише сама Microsoft, це в них enablement package, чи якось так. Процес пройшов дуже швидко, буквально хвилина із перезапуском і все. Знову ж таки, якщо до цього були вже встановлені останні оновлення то різниця якщо і буде то мінімальна.
-
QFlash
Member
Ekz0rcyst
Я ото питаю, бо також прийшло.
А що з 26Н1?
Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:
І дійсно, у Microsoft на сайті також висить дистрибутив 26Н2.
Я ото питаю, бо також прийшло.
А що з 26Н1?
Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:
І дійсно, у Microsoft на сайті також висить дистрибутив 26Н2.
-
Ekz0rcyst
Member
QFlash
26H1 то взагалі інша історія, - то 25H2 для "нових" пристроїв, типу лептопів на ARM, і тому подібного, це якщо дуже дуже коротко. Ну її можна встановити і на звичайний x86 ПК, але суть не в цьому.
26H1 то взагалі інша історія, - то 25H2 для "нових" пристроїв, типу лептопів на ARM, і тому подібного, це якщо дуже дуже коротко. Ну її можна встановити і на звичайний x86 ПК, але суть не в цьому.
-
Melki
Member
обновился сегодня - пока работает0kie: ↑ 29.09.2026 23:3926Н2
-
destructX
Member
Вчора увечорі прилетіла, оновився, політ нормальний
-
Avenger80
Member
Самое незаметное и мелкое обновление (визуально) для рядового пользователя - во время обновления и после обновления. Разве что меню Пуск можно уменьшать теперь. 
-
QFlash
Member
Скільки у кого опери (оперативної) жере?
У мене 4G/
У мене 4G/
-
FirstTDM
Member
Ага... неожиданно0kie: ↑ 29.09.2026 23:39Вышел активационный пакет обновления до 26Н2
Ну и ладно - значит теперь актуальная версия винды 26H2
-
Melki
Member
7QFlash: ↑ 30.09.2026 10:35У мене 4G
-
QFlash
Member
Якщо запустити симулятор і ще програми то 4,6G
-
FirstTDM
Member
Да тут такое - у меня сразу всё необходимое для работы/развлечений загружается с десятками открытых вкладок в браузере - вроде ничего не изменилось в 26H2 - как было занято 17ГБ при старте всего и вся из 64ГБ - так и осталось...QFlash: ↑ 30.09.2026 10:35Скільки у кого опери (оперативної) жере?
-
QFlash
Member
Норм.FirstTDM: ↑ 30.09.2026 10:44вся из 64ГБ
Ну чим більше опери то і більше буде навантаження. Десь було питання.
-
Melki
Member
так чем ты хвастаешься?QFlash: ↑ 30.09.2026 10:444,6G
у тебя 50% памяти винда хавает...
её потребление напрямую зависит от общего объема
запусти компьютер на 4 Гигабайтах и потребление будет еще меньше
-
QFlash
Member
Melki
Та не то. Я про інше.
Для чого мені хизуватись 8G оперою?
Слідкуй за словами.
Я показав як є.
Та не то. Я про інше.
Для чого мені хизуватись 8G оперою?
Слідкуй за словами.
Я показав як є.
-
0kie
Member
Этот функционал был доступен на 25Н2 последних версий. Они поэтапно интегрировали новые опции.Avenger80: ↑ 30.09.2026 10:17Разве что меню Пуск можно уменьшать теперь.
Работает - и ладно!
-
Ekz0rcyst
Member
За великим рахунком це оновлення змінило номер збірки системи у властивостях і на тому все, бо весь функціонал вже був присутній в системі завдяки попереднім оновленням.
По споживанню пам'яті, це дуже індивідуально, - в мене після завантаження системи теж щось на рівні 16-20ГБ, і це не сказати щоб багато, бо купа всякого-різного стартує разом із системою і все потрібне.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
По споживанню пам'яті, це дуже індивідуально, - в мене після завантаження системи теж щось на рівні 16-20ГБ, і це не сказати щоб багато, бо купа всякого-різного стартує разом із системою і все потрібне.
Відправлено через 2 хвилини 22 секунди:
Ви ніби на macOS (хакінтош) перейшли, чи я помиляюсь?0kie: ↑ 30.09.2026 11:54Этот функционал был доступен на 25Н2 последних версий. Они поэтапно интегрировали новые опции.Avenger80: ↑ 30.09.2026 10:17Разве что меню Пуск можно уменьшать теперь.
Работает - и ладно!![]()
-
0kie
Member
Стоит второй системой. Первой - 11-я Винда, теперь 26Н2. Одно второму не мешает, скорее дополняет.Ekz0rcyst: ↑ 30.09.2026 12:02Ви ніби на macOS (хакінтош) перейшли, чи я помиляюсь?
-
QFlash
Member
До речі, я не використовував ніякого "оптимізатора чи ще такого роду"
Гола Windows з оновленням через цент оновлення.
Гола Windows з оновленням через цент оновлення.
-
0kie
Member
Забавно, что кроме обычных версий 26Н2 вышла ещё и IoT LTSC 26H2 (10.0.26300.9457). Ссылка есть на "Бабочке" в теме оригинальных версий Винды.
-
vltk
Member
Не дадите ссылку, можно в ЛС - не знаю что такое "бабочка". Или может может у кого есть оригинальная из оем каналов для касс и т.д. - не хочу брать с рисками вмешательства в образ от "добрых" людей типа с рашинского nnm.0kie: ↑ 30.09.2026 17:16 Забавно, что кроме обычных версий 26Н2 вышла ещё и IoT LTSC 26H2 (10.0.26300.9457). Ссылка есть на "Бабочке" в теме оригинальных версий Винды.