Новини
Останні статті і огляди
NVIDIA змушувала EVGA продавати деякі відеокарти нижче собівартості заради поставок GPU
-
STALKER_71
Junior
Не було особливо ніяких проблем з ремонтом evga по живленню от взагалі, є борда нема борди все робилось без проблем. На крайняк по шматку борди\схеми іншого вендора. Сапфір же якось без схем і борд ремонтуємо. Голова ж не оййййййй! - думати нею все ж треба при ремонті.
-
zalizo_org
Member
Згадай Kingpin EditionТихий Зверь: ↑ 29.09.2026 18:42Є ностальджі, карти з класним охолодженням, завжди вирізнялись на фоні конкурентів.
- спойлер

-
Тихий Зверь
Member
zalizo_org
Я таке наче вперше бачу. Вигляда круто. Але міль потемнішає з часом((( Круто за відчуттями було б взяти таку крихітку в руки.
Я таке наче вперше бачу. Вигляда круто. Але міль потемнішає з часом((( Круто за відчуттями було б взяти таку крихітку в руки.
-
Filabatya
Member
В класному місці два кабеля живлення вставляються 
-
daesz
Member
80% виторгу не рівнозначно великі прибутки.Геральт: ↑ 29.09.2026 12:39 Компанія тоді припинила співпрацю з NVIDIA, попри те, що GPU-бізнес забезпечував близько 80% її виторгу.
Це ж як треба було дістати, щоб вендор плюнув на 80% виторгу і розірвав співпрацю![]()
Продали (умовно) 5 вк та 7 БЖ, виторг від вк склав 80%, все інше - від продажів БЖ. Думаю, працювали на якісь 5-10% чистими і сидіти, потіти заради цього бажання не було.
sapsan: ↑ 29.09.2026 13:47 Якщо куртка так ставиться до своїх партнерів-виробників, то навіть не уявляю за кого він має кінцевих споживачів...