Новини
Останні статті і огляди
PS4 PRO Взломана
-
AceDeLaeda
Member
Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
Прошу пояснити за взломані плойки. Що це і як це. Які є мінуси які є плюси. Хочу придбати як альтернативу для ПК для дитини, щоб грала на ТВ. Для мене не є проблема купувати диски до пс4 їх зараз багато, але є проблема витрачати час на пошук і купівлю.
Прошу пояснити за взломані плойки. Що це і як це. Які є мінуси які є плюси. Хочу придбати як альтернативу для ПК для дитини, щоб грала на ТВ. Для мене не є проблема купувати диски до пс4 їх зараз багато, але є проблема витрачати час на пошук і купівлю.
-
Shpoker
Member
AceDeLaeda
Жирнючий минус - потенциальный бан в псн как плойки, так и учетки со всем нажитым
Жирнючий минус - потенциальный бан в псн как плойки, так и учетки со всем нажитым
-
XXXshadyXXX
Member
Ютуб в помощь, много инфы + есть реддит гитхаб. Не ну если с деньгами настолько сложно, что нет денег за 1800 грн в год купить подписку PS Plus Deluxe где уйма игр, тогда я не знаю... А вот это заниматься пердолингом с прошивками что бы ребенок играл... Одно дело для себя под себя попердолить, другое дело... Ну каждому своеAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 18:15Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
-
AceDeLaeda
Member
Якби я хотів взяти інфу з ютюба я пішов би туди. Логічно же.XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 18:57Ютуб в помощь, много инфы + есть реддит гитхаб. Не ну если с деньгами настолько сложно, что нет денег за 1800 грн в год купить подписку PS Plus Deluxe где уйма игр, тогда я не знаю... А вот это заниматься пердолингом с прошивками что бы ребенок играл... Одно дело для себя под себя попердолить, другое дело... Ну каждому своеAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 18:15Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
Прошу пояснити за взломані плойки. Що це і як це. Які є мінуси які є плюси. Хочу придбати як альтернативу для ПК для дитини, щоб грала на ТВ. Для мене не є проблема купувати диски до пс4 їх зараз багато, але є проблема витрачати час на пошук і купівлю.![]()
Я в цьому питанні повний нуль, і хочу задати живі питання, людям які шарять, а 1800 грн це копійки. Якщо Вам не важко і Ви шарите тоді, задам ці питання.
Це ціна підписки для пс4 чи для пс5 також? Там дійсно великий вибір Ігор? Просто тоді можливо краще придбати пс5, там графіка буде краще. Ну і важче питання, чи можна розраховуватись українською картою за кордоном? І відповідно створити український акаунт але фізично бути не в Україні.
-
destructX
Member
Якщо коротко: плюс - граєте безкоштовно шо скачаєте (спіратите)AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 18:15 Доброго дня, громадо. Не знаю, чи не помилився гілкою, моддери зроблять зауваження якщо-що.
мінус - ачівки/трофеї не позбирати, онлайну нема ніякого, при спробах зайти - забанять псн аккаунт. також не можна юзати підписку, що на постійній основі - плюс
Востаннє редагувалось 29.09.2026 19:35 користувачем destructX, всього редагувалось 1 раз.
-
oversteve
Member
AceDeLaeda
https://www.playstation.com/uk-ua/ps-plus/games/
ось повний перелік, кожен місяць шось додають-забирають, якщо не гнатися за новинками, то ігор достатньо і є майже всі екзи
акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті
Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
підписка длч пс4 і пс5 одна, так що загалом краще пс5 взяти, бо є достатньо ігор, яких на пс4 взагалі немає, ну або на пс5 будуть виглядати суттєво краще
власне на чорну пт зазвичай досить непогану знижку на підписку роблять
ось повний перелік, кожен місяць шось додають-забирають, якщо не гнатися за новинками, то ігор достатньо і є майже всі екзи
акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті
Відправлено через 5 хвилин 52 секунди:
підписка длч пс4 і пс5 одна, так що загалом краще пс5 взяти, бо є достатньо ігор, яких на пс4 взагалі немає, ну або на пс5 будуть виглядати суттєво краще
власне на чорну пт зазвичай досить непогану знижку на підписку роблять
-
AceDeLaeda
Member
Дякую. Адекватна відповідь. В Ви не підкажите, ціна підписки однакова для будь якої консолі ПС? Просто тоді виникає питання нащо потрібна старезна пс4про. В неї виходить ніяких плюсів окрім ціни не має?oversteve: ↑ 29.09.2026 19:33 AceDeLaeda
-
XXXshadyXXX
Member
Увы, находясь в Норвегии, я не могу оплачивать PS Plus и вообще любые покупки на моем укр аккаунте, при этом имею как и норвежскую карту так и укр карту. Вот не дает оплачивать, видимо или по ай пи пробивает, фиг его.oversteve: ↑ 29.09.2026 19:39акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті
Но, у меня есть друг в Украине, он просто заходит в мой аккаунт на его консоли, вводит данные моей укр карты и покупает\продлевает PS Plus - только так работает
-
AceDeLaeda
Member
Ого. А це вже геморой.XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 19:43Увы, находясь в Норвегии, я не могу оплачивать PS Plus и вообще любые покупки на моем укр аккаунте, при этом имею как и норвежскую карту так и укр карту. Вот не дает оплачивать, видимо или по ай пи пробивает, фиг его.oversteve: ↑ 29.09.2026 19:39акаунт можна створити на любу країну незалежно від того, де ви живете, і укр картою можна розраховуватись в сторі на укр акаунті
Но, у меня есть друг в Украине, он просто заходит в мой аккаунт на его консоли, вводит данные моей укр карты и покупает\продлевает PS Plus - только так работает![]()
-
XXXshadyXXX
Member
Именно, я с кентом на двоих покупаем PS Plus, он с Англии, я с Норвегии, выходит нам по 900 грн - мы как два евреяAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20а 1800 грн це копійки
Без разницыAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Це ціна підписки для пс4 чи для пс5 також?
ДаAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Там дійсно великий вибір Ігор?
Возможно, новая стоит 600 евро, б.у. 500 евроAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Просто тоді можливо краще придбати пс5, там графіка буде краще.
Не узнавал на этот счет, но вроде как можноAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20І відповідно створити український акаунт але фізично бути не в Україні.
-
AceDeLaeda
Member
Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти. Дивно чого в тебе так. Але тепер мене це турбує. В мене в Європі страховка авто на місяць як ціна цієї підписки на рік. Але також платити оверпрайм не охота, бо ця консоль буде як додаткова цяцька, в є інші витрати, ну і основний магазин Стім. Тому я як і ти , також включив єврея і хочу знайти "біс" варіант для недорого, щоб донька грала і мій ПК не відбирала))))XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 19:48Именно, я с кентом на двоих покупаем PS Plus, он с Англии, я с Норвегии, выходит нам по 900 грн - мы как два евреяAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20а 1800 грн це копійки
Без разницыAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Це ціна підписки для пс4 чи для пс5 також?ДаAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Там дійсно великий вибір Ігор?Возможно, новая стоит 600 евро, б.у. 500 евроAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20Просто тоді можливо краще придбати пс5, там графіка буде краще.Не узнавал на этот счет, но вроде как можноAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:20І відповідно створити український акаунт але фізично бути не в Україні.
-
XXXshadyXXX
Member
Нашел у кого спрашиватьAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55запитав в чат джпт
Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:
https://www.reddit.com/r/steamregionalt ... s_ukraine/AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти
Отправлено спустя 6 минут 57 секунд:
Просто за 600 евро можно как бы купить ПК б.у. там условно Ryzen 5 5500\3600 RTX 2070 Super\3060ti\RX 6600XT\7600 16gb ram может даже 1tb ssd можно споймать
-
Ray2000gt
Advanced Member
Проблема не в оплаті а в геолокації.AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55 Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти.
Суть у тому, що укр аккаунтом мають користуватись в Україні, тому таке не пропускають. Так само, доречі, віднедавна і з Ютуб. Вимагають перевести акк на країну, в якій знаходишся або відключають український Преміум.
-
AceDeLaeda
Member
Я думав про цей варіант. За 500-600е можна біч збірку зробити, навіть з подорожчанням. Але я в Литві, і тут настільки бідний БУ ринок. Я перший час був в .... Коли збирав свій ПК. Тому я одразу дивлюсь на якусь консоль. Бо зйомна квартира, а техніки і так вже забагато. Щось компактне під ТВ кинути. Аби було. Тому і почав від найдешевшого. Взломана пс4 170е, мені сподобалась ціна. Що цікаво не взломані в туж ціну, тут. Тепер я думаю. Може взяти не взломану і протестити ту підписку.XXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 20:10Нашел у кого спрашиватьAceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55запитав в чат джптФишка в том что выбивается ошибка в сторе, а не блок оплаты или там не прошел платеж. Жмешь оплату и вылазит ошибка системная. Через что я только не пробовал. Думаю что консоль видит регион в котором я нахожусь и по айпи не пропускает платеж. Ибо укр аккаунт укр карта а айпишник Норвегии
Отправлено спустя 4 минуты 24 секунды:https://www.reddit.com/r/steamregionalt ... s_ukraine/AceDeLaeda: ↑ 29.09.2026 19:55Блін, щойно запитав в чат джпт він каже що оплата має йти
Отправлено спустя 6 минут 57 секунд:
Просто за 600 евро можно как бы купить ПК б.у. там условно Ryzen 5 5500\3600 RTX 2070 Super\3060ti\RX 6600XT\7600 16gb ram может даже 1tb ssd можно спойматьДа будет 8GB Vram но и будет еврейский зеленый магазин, хотя если ты в Германии, то мои соболезнования
![]()
Востаннє редагувалось 29.09.2026 20:18 користувачем AceDeLaeda, всього редагувалось 1 раз.
-
XXXshadyXXX
Member
На аккаунте нельзя менять регион у Сони. Такая вот борода, ты трофи хантер, выбил 100 платин, потом переехал за границу и что создавай новый аккаунт?))) Т.е политикой не запрещено пользоваться укр аккаунтом в других странах. Но вот с оплатой, да, проблемы.Ray2000gt: ↑ 29.09.2026 20:14Суть у тому, що укр аккаунтом мають користуватись в Україні
-
oversteve
Member
XXXshadyXXX
а якщо з пк платити в сторі? або як варіант спробувати через впн?
а якщо з пк платити в сторі? або як варіант спробувати через впн?
-
XXXshadyXXX
Member
Тоже не работает. Уже пыталисьoversteve: ↑ 29.09.2026 20:26а якщо з пк платити в сторі? або як варіант спробувати через впн?
Единственный вариант был(не знаю как сейчас) это укр симка роуминг, расшарить вайфай с телефона, подключить плойку к телефону, тогда платеж проходит или проходил...
-
AceDeLaeda
Member
Це реально зробити бо сімки є))) Корочше треба тест иXXXshadyXXX: ↑ 29.09.2026 20:28Тоже не работает. Уже пыталисьoversteve: ↑ 29.09.2026 20:26а якщо з пк платити в сторі? або як варіант спробувати через впн?
Единственный вариант был(не знаю как сейчас) это укр симка роуминг, расшарить вайфай с телефона, подключить плойку к телефону, тогда платеж проходит![]()
-
Rangocv
Member
Не канає проплата з Укр сімки, пробував... була підписка річна поки не прийшлося оновлювати, проживаю в Швеції і пробував другу через свій псстор в Україні ніяк... тому продав 5 соньку залишив світч і пека, поки цього вистачає з головою, а от коли вже буде 6 сонька тоді вже можна думати віднайти шлях самурая 
-
XXXshadyXXX
Member
Жаль, значит остается только вариант с надежным другом в Украине у которого есть PS4 или PS5Rangocv: ↑ 29.09.2026 21:43Не канає проплата з Укр сімки, пробував...