Допоможіть запустити "Prototype 2"

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
C_O_B_R_A
Junior

Повідомлення

Доброго дня шановне панство. Прошу допомгти мені у вирішенні проблеми, яку я не можу осилити, вже зла не вистачає. :banghead:
Хотів (хочу) згадати молодість, перепройти гру "Prototype 2" не пожалкував грошей, купив в стім.

Але :censoured: , це падло спочатку не хотіло запускатися, але це я вирішив. Так зараз інша проблема яку я не можу вирішити геть ніяк, вже нерви здають. Не працює сбереження, а самій грі пише "осередок" (ячейка) пошкоджена. В цих ваших інтернетах пишуть що це або проблема доступу (Триклята 11-а вінда) або через кирилицю, або :censoured: його зна. :weep:

папка "activision" з'являється, але толку з того нуль. Я вже і переходив на локальний обліковий запис і переставляв гру декілька разів, нічого не дає, збереження не працюють.

Вінда 11-а 25Н2

ДУЖЕЕЕЕЕ прошу, допоможіть вирішити проблему. Якщо потрібно, готовий навіть заплатити.
Вкладення
20260929_012326.jpg
Востаннє редагувалось 29.09.2026 01:31 користувачем C_O_B_R_A, всього редагувалось 1 раз.
Ekz0rcyst
Member

Повідомлення

Ну те що в шляху до файлу збереження не повинно бути кириличних символів це давно відомо, - звісно виправте якщо так є. Мають бути права на читання/запис файлу збереження, відповідно файл запуску гри запускайте від імені адміністратора і проблеми не повинно бути.
C_O_B_R_A
Junior

Повідомлення

Як виправити? Раніше кирилиця була, бо офіційний акаунт майкрософт, зараз я змінив ім'я на латинські букви. До того-ж лізе цей :censoured: OneDrive.
Як можна виправити? Або перевірити? Наче кирилиці немає, але мене напрягають ієрогліфи (див. скріни) Звідки вони взялися я не розумію. Вінда офиційна.
Зображення
Зображення

Доступ наче є, але тяжко сказати, ця :censoured: 11-та вінда якась :censoured:
C_O_B_R_A
Junior

Повідомлення

Проблема вирішилась звертання в тех. підтримку Microsoft, завдяки чому вирішили питання з ієрогліфами в адресі до папки "документи"
VovaII
Member

Повідомлення

C_O_B_R_A
І що вони порадили? Може ще у когось схожа ситуація?
tornadox
Member

Повідомлення

C_O_B_R_A
Бажано знести або відключити лінкування файлів в OneDrive. Свого часу теж мав з цим проблеми.
Ось фікси для гри https://www.pcgamingwiki.com/wiki/Prototype_2 - може ще щось буде в нагоді.
FoX_UA
HWBOT OC Team

Повідомлення

Ну в основному кракозябри кирилиці в win11 з'являються тому, що в регіональних стандартах не увімкнено опцію "Бета-версія: Використовувати Юнікод (UTF-8) для підтримки мови у всьому світі"
Відповісти