Выбор телевизора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
studentota2lvl
Junior

Повідомлення

Всем привет. Подскажите пожалуйста, что сейчас лучше выбрать в бюджете до ±25к (изначально было 20к)?
Чат гпт советует разные модели в основном от TCL. Примерно в такой последовательности от лучшего у худшему:
TCL 55Q6C (после того как увидел здесь в теме и ткнул его носом) -> TCL 55C6K / C69K -> TCL 55C6KS / C69KS -> TCL 55T69C -> Hisense 55E7Q
Кроме этого, много путаницы по характеристикам из-за разных рынков сбыта и абстрактрых описаний характеристик (up to ... в случаях, когда это не динамический параметр вроди герцовки). По тому прошу совета тут.

И второй вопрос, кто где покупает? Хотлайн при сортировке от самой дешевой цены выдает совсем сомнительные магазины, в которых по отзывам не всегда понятно, что вообще происходит. Некоторые магазины возят серые товары с европы, при этом не ясно, есть ли проблемы с региональными моделями (и отражается ли это на характеристиках). При этом разброс цены составляет около 15к, при стоимости телевизора <24 по низу рынка, что выглядит еще более непонятно.

И да, я пользовался поиском, читал различия по технологиям, но в этом маркетинговом беспорядке очень тяжело разобраться, по тому не бросайтесь тапками, если что-то уже было.

Зараннее спасибо.
Yurius
Member

Повідомлення

studentota2lvl
в бюджете 25к вам тільки сіровози і доступні, у офіціалів білш менш терпімі тв в 55 діагоналі стартують від 35к.Я б нижче С7К не розглядав би моделі.
heidfeld
Member

Повідомлення

studentota2lvl: ↑ 29.09.2026 04:44 Всем привет. Подскажите пожалуйста, что сейчас лучше выбрать в бюджете до ±25к (изначально было 20к)?
https://y.ua/uk/sharp-55gr8265e/p1449062/
FirstTDM
Member

Повідомлення

studentota2lvl: ↑ 29.09.2026 04:44Подскажите пожалуйста, что сейчас лучше выбрать в бюджете до ±25к (изначально было 20к)?
Hisense 55E7S
https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/tele ... ense-55e7s

Philips 55PUS8450/12
https://philips-ukraine.com.ua/catalog/ ... 09/?trua=1
lordep
Member

Повідомлення

Xiaomi TV S Mini LED 55 2026 UA - 25 099 грн
https://sota.store/ua/televizor-xiaomi- ... 62481.html
Купував в "СОТІ" свій телевізор Xiaomi, вже більше року без проблем.
walkman3000
Member

Повідомлення

lordep: ↑ 29.09.2026 11:35Xiaomi TV S Mini LED 55 2026
Частота оновлення 120 Гц для плавних ігор
2. Частота оновлення 120 Гц потребує активації у налаштуваннях режиму Game Boost. Вхідний сигнал з частотою 120 Гц підтримується при підключенні через HDMI з роздільними здатностями 1920×1080 або 2560×1440.
каєф :laugh:

сірий TCL 55Q6C за 25к імба, навіть без антибліку
Yurius
Member

Повідомлення

walkman3000: ↑ 29.09.2026 12:29сірий TCL 55Q6C за 25к імба, навіть без антибліку
С6K на 3к дорожче , я б домазав.
walkman3000
Member

Повідомлення

Yurius: ↑ 29.09.2026 12:48С6K на 3к дорожче , я б домазав.
ну норм за глянець але якщо ще за наложку то скільки там вже буде, десь під 30к. хай думає, глянець імба якщо бюджет дозволяє
Зображення
Rucha
Member

Повідомлення

walkman3000
Глянець - це трешовий треш! Замість того аби дивитись зображення - дивитесь на себе поверх зображення. І ніякі решта характеристик взагалі нічого не вартують в цьому випадку. Яка тут може бути імба?
Yurius
Member

Повідомлення

Rucha: ↑ 29.09.2026 13:27walkman3000
Глянець - це трешовий треш! Замість того аби дивитись зображення - дивитесь на себе поверх зображення. І ніякі решта характеристик взагалі нічого не вартують в цьому випадку. Яка тут може бути імба?
шо ти мелеш? глянец це топ ,який додаэ забраженню додаткову глибину чорного та контраст (особливо на ВА та Олед , 90% нормальних тв саме на цих матрицях) , на притомних тв є антиблік ,який цілком справляється , якщо не ставити прям у вікна.

Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
walkman3000: ↑ 29.09.2026 13:24десь під 30к.
прикол в тому , що далі до 40к просто нема нічого нормального.
Востаннє редагувалось 29.09.2026 13:49 користувачем Yurius, всього редагувалось 1 раз.
Filabatya
Member

Повідомлення

Rucha
Мат проти глянця - це як секс в презрвативі і без :shuffle:
Rucha
Member

Повідомлення

Yurius: ↑ 29.09.2026 13:46
шо ти мелеш? глянец це топ ,який додаэ забраженню додаткову глибину чорного та контраст (особливо на ВА та Олед , 90% нормальних тв саме на цих матрицях) , на притомних тв є антиблік ,який цілком справляється , якщо не ставити прям у вікна.
То "лянец це топ ,який додаэ забраженню додаткову глибину", то "на притомних тв є антиблік". Ти вже визначся що краще "глянець" чи "антиблік".
Yurius
Member

Повідомлення

Rucha: ↑ 29.09.2026 13:55Ти вже визначся що краще "глянець" чи "антиблік".
:facepalm:
Sanьka
Member

Повідомлення

Filabatya: ↑ 29.09.2026 13:48Мат проти глянця - це як секс в презрвативі і без
Коли сонце світить мені в монітор то я тричі кажу собі дякую, що обрав матовий, і не втикаю в своє відображення. Хоча навіть мого матового буває недостатньо.
studentota2lvl
Junior

Повідомлення

heidfeld: ↑ 29.09.2026 10:00
studentota2lvl: ↑ 29.09.2026 04:44 Всем привет. Подскажите пожалуйста, что сейчас лучше выбрать в бюджете до ±25к (изначально было 20к)?
https://y.ua/uk/sharp-55gr8265e/p1449062/
Его нет на рынке, только один магазин, и тот сомнительный
lordep: ↑ 29.09.2026 11:35 Xiaomi TV S Mini LED 55 2026 UA - 25 099 грн
https://sota.store/ua/televizor-xiaomi- ... 62481.html
Купував в "СОТІ" свій телевізор Xiaomi, вже більше року без проблем.
В отношении сяоми у меня есть свои предрасудки, некоторое время владел их техникой, как правило все весьма сырое, по тому есть недоверие.
Yurius: ↑ 29.09.2026 09:45 studentota2lvl
в бюджете 25к вам тільки сіровози і доступні, у офіціалів білш менш терпімі тв в 55 діагоналі стартують від 35к.Я б нижче С7К не розглядав би моделі.
Тут как обычно, стоит вопрос - согласиться на компромис или постоянно повышать верхнюю границу в погоне за лучшим вариантом
walkman3000: ↑ 29.09.2026 12:29 сірий TCL 55Q6C за 25к імба, навіть без антибліку
вопрос где брать серый, что бы он норм был, и нет ли там региональных нюансов?
Yurius: ↑ 29.09.2026 12:48
walkman3000: ↑ 29.09.2026 12:29сірий TCL 55Q6C за 25к імба, навіть без антибліку
С6K на 3к дорожче , я б домазав.
Они будто бы одинаковые, в некоторых обзорах говорят, что Q6C чутка получше будет (под антибликом я так понимаю имеется в виду матовое покрытие?)
Rucha: ↑ 29.09.2026 13:27 walkman3000
Мне тяжело ответить в отношении телевизора, но явно помню как защитное стекло на телефоне зернисто и с переливами выглядело спустя какое-то время. Безсловно, руками покрытие никто не планирует трогать, но будто бы глянец проще оттереть в случае чего, и яркость на глянце побольше. Но возможно я ошибаюсь
Yurius
Member

Повідомлення

studentota2lvl
1.На регіон у ТСЛ пофіг
2.Я б взяв С6К , за умови що він не буде стояти в комнаті навпроти панаромних вікон на південній стороні , глянецб на ва+мінілед дасть вам дуже крутий контраст.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Rucha: ↑ 29.09.2026 13:55Ти вже визначся що краще "глянець" чи "антиблік".
Ніколи не бачив глянець з антибліком?
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Вы там ку ку с глянцем?) На TCL как на моем, скорее что то среднее, глянец с антибликом, а не прям матовый. Потому как если был бы прям глянец глянец, ну это треш, да в полной темноте что то смотреть круто, но днём смотреть на себя получается :gigi:
Rucha
Member

Повідомлення

Gold_Star: ↑ 29.09.2026 14:45 Ніколи не бачив глянець з антибліком?
Під глянцем я мав на увазі відсутність будь якої технології, яка зменшує відбивання світла - чи то матова плівка, чи то антиблікове напилення. Суті це не змінює.
Gold_Star
Member

Повідомлення

Rucha: ↑ 29.09.2026 14:49Під глянцем я мав на увазі відсутність будь якої технології, яка зменшує відбивання світла - чи то матова плівка, чи то антиблікове напилення. Суті це не змінює.
Антиблік якраз повинен бути, щоб світло не відбивалося і контраст не падав. Звичайний мат ще більше відбиває світло ніж простий глянець - по суті це просто розмите дзеркало
Відповісти