Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
Vincent66
Member

Повідомлення

Почитав про форми deathadder/superlight/viper, умовно мені повинні підходити deathadder/superlight через ладонний хват) Але мені знається що зміщений горб назад буде краще для ладонного а судячи з опису то такий горб тільки у Вайпера) І чому саме ці форми... мало аналогів на той же g502,bassilisk, мені в моїй старій bloody v7 дуже подобалась підставка під безіменний,спочатку було не звично але потім звик і було тяжко пересісти на w70 і я досі відчуваю дискомфорт і скутість в шутерах через не сильно удобний хват.
destructX
Member

Повідомлення

Vincent66: ↑ 28.09.2026 00:03 Почитав про форми deathadder/superlight/viper, умовно мені повинні підходити deathadder/superlight через ладонний хват) Але мені знається що зміщений горб назад буде краще для ладонного а судячи з опису то такий горб тільки у Вайпера) І чому саме ці форми... мало аналогів на той же g502,bassilisk, мені в моїй старій bloody v7 дуже подобалась підставка під безіменний,спочатку було не звично але потім звик і було тяжко пересісти на w70 і я досі відчуваю дискомфорт і скутість в шутерах через не сильно удобний хват.
в ергономічній безіменний лежить на боку разом з мізінцем, бо зліва-ззаду горб упирається в долоню під великий палець. і виходить шо в долоні/розслабленому кігті пальці лежать 1-2-2

ну й знов, звикнути можна до якої завгодно форми, та й хват можна змінити :laugh:
форма вайперу мені подобається менш всього, по відчуттям це наче тільки під долоню, та тільки під велику. я тиждень юзав атак шарк х11, взагалі незручна, подарував куму :gigi:

Відправлено через 5 хвилин 58 секунд:
Vincent66
бери АТК А9 (або який завгодно інший аналог гпх), самий безпрограшний варіант в який можна адаптуватись легше всього
можеш одразу якусь Ultimate версію, шоб дорого-багато ;)
destructX
Member

Повідомлення

Ніхто тут Ninjutso часом не володіє?) Тут літом Sora V3 релізнулась, виглядає дуже цікавою. Але там ексклюзивний сенсор AIMNINJA 2 PRO, цікаво було б про нього шось почитати :shuffle:
Vincent66
Member

Повідомлення

Знайшов цыкаве відео де порівнювали VT3, VT9 та G502x, якраз те що шукав. У чувака 8 підписників і 1 відео) Але в його розповіді я взнав свої проблеми зі своєю w70max, тому було цікаво подивитися. Рука в нього і хват як в мене,В нього основа була Г502х а перед цим як я зрозумів ВТ9 і купив собі на заміну ВТ3 і це кращий вибір. Якщо коротко:
Г502х-сильно мало місця для безіменного та мізинця і через це болись сухожилля(в мене також болять в ройоні безіменного та мізинця і йде до кісті і далі)
ВТ9-місця для пальців достатьньо- але через те що не має скосу з правого боку йому дуже не комфортно користуватися нею.
ВТ3 для нього кращий вибір і по ергономіці і по начинці.
Посилання під спойлером кому цікаво.
спойлер
destructX
Member

Повідомлення

Vincent66: ↑ 29.09.2026 12:21 Знайшов цыкаве відео де порівнювали VT3, VT9 та G502x, якраз те що шукав. У чувака 8 підписників і 1 відео) Але в його розповіді я взнав свої проблеми зі своєю w70max, тому було цікаво подивитися. Рука в нього і хват як в мене,В нього основа була Г502х а перед цим як я зрозумів ВТ9 і купив собі на заміну ВТ3 і це кращий вибір. Якщо коротко:
Г502х-сильно мало місця для безіменного та мізинця і через це болись сухожилля(в мене також болять в ройоні безіменного та мізинця і йде до кісті і далі)
ВТ9-місця для пальців достатьньо- але через те що не має скосу з правого боку йому дуже не комфортно користуватися нею.
спойлер
ну то вибір зроблений :gigi:
на олхі бачу по 1750 :up:

але сетувати на чужі відоси не треба, у кожного своя рука/хват/фізіологія/шиза, шо одному добре - другому хана

Відправлено через 4 хвилини 44 секунди:
Vincent66
а, забув додати, докстанцію купувати не потрібно якшо шо, мишу заряджати раз у місяць~ то буде просто декором для пилу на столі
Vincent66
Member

Повідомлення

destructX: ↑ 29.09.2026 12:30
Vincent66: ↑ 29.09.2026 12:21 Знайшов цыкаве відео де порівнювали VT3, VT9 та G502x, якраз те що шукав. У чувака 8 підписників і 1 відео) Але в його розповіді я взнав свої проблеми зі своєю w70max, тому було цікаво подивитися. Рука в нього і хват як в мене,В нього основа була Г502х а перед цим як я зрозумів ВТ9 і купив собі на заміну ВТ3 і це кращий вибір. Якщо коротко:
спойлер

але сетувати на чужі відоси не треба, у кожного своя рука/хват/фізіологія/шиза, шо одному добре - другому хана

Vincent66
а, забув додати, докстанцію купувати не потрібно якшо шо, мишу заряджати раз у місяць~ то буде просто декором для пилу на столі
Я з товою згоден про зручність. Але якщо вибирати між вт3 та А9 у першої більше плюшок якщо порівнювати в А9+ звичайною, і софт кращий.

А от з приводу док станції були в мене думки купити для загальної картини сетапу але я теж розумію що це не раціонально. може колись згодом)
destructX
Member

Повідомлення

Vincent66: ↑ 29.09.2026 13:26
destructX: ↑ 29.09.2026 12:30

Vincent66
Я з товою згоден про зручність. Але якщо вибирати між вт3 та А9 у першої більше плюшок якщо порівнювати в А9+ звичайною, і софт кращий.

А от з приводу док станції були в мене думки купити для загальної картини сетапу але я теж розумію що це не раціонально. може колись згодом)
Тут так, Рапу впихує топове залізо в невелику ціну, за це їм величезний респект :up:
А щодо раціональності станції, вона має сенс якщо в планах геймінг на 8к частоті)
На 1000 там заряду годин на 600~ в продуктивному режимі (а якшо поставити 500 та економ то навіть уяви не маю на скільки вистачить)
Відповісти