ASML скаржиться на відсутність замовлень від європейських виробників мікросхем

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Shepard1985: ↑ 27.09.2026 22:21 Твій Доні візьме у листопаді хіба що за щоку! Мрій і фантазуй далі!
Пропоную зробити ставки.

На боці Донні всі олігархи во главі з Маском, можна ще реклами погоняти, гречкі пороздавати, на крайняк обʼявити якийсь чрезвичайний стан чи просто переписати результати виборів. А що ви діду зробите? Вийдуть пересічні з картонками No kings, але вони і так ходять, але без толку.
Shepard1985
Member

Повідомлення

leif: ↑ 26.09.2026 11:46
Shepard1985: ↑ 26.09.2026 11:43І це при тому, що в східній Європі тотальне безробіття.
просто ТОТАЛЬНЕ БЕЗРОБІТТЯ в східній європі
Зображення[/url]
Вам скільки років, десь 5? Я пам'ятаю, як у нас до війни рахували безробіття статистично. Тобто, за межею України нелегально працювало 5 млн українців, але офіційно безробіття сягало десь 3%. Тобто нас було 40 млн, з цього 5 млн закордоном, але рівень безробіття був дуже низький. Як? Так, в Чехії, Польщі сьогодні ситуація краща, ніж було 20 років тому, а ми говоримо про ситуацію 20 річної давнини, коли ви ще ходили пісяти під стіл на кухні, бо ще навіть памперсів не було, чи ваші батьки не могли собі їх дозволити.

Відправлено через 5 хвилин 5 секунд:
dead_rat: ↑ 27.09.2026 22:27
Shepard1985: ↑ 27.09.2026 22:21 Твій Доні візьме у листопаді хіба що за щоку! Мрій і фантазуй далі!
Пропоную зробити ставки.

На боці Донні всі олігархи во главі з Маском, можна ще реклами погоняти, гречкі пороздавати, на крайняк обʼявити якийсь чрезвичайний стан чи просто переписати результати виборів. А що ви діду зробите? Вийдуть пересічні з картонками No kings, але вони і так ходять, але без толку.
Ціни на пальне та продовольчі товари не на стороні Доні. Який сенс ходити з плакатами "No Kings"? Зараз кожна адекватна людина розуміє, що це нічого не дасть. Республіканці програють і це шанс для України. Не можна дебілів допускати до влади, а республіканці - це малограмотне населення США. Так, їх багато, але вони теж хочуть жерти та множитися, бо на більше вони не здатні.
dead_rat
Member

Повідомлення

Shepard1985
От вони підуть і проголосують за Донні, ти просто не уявляєш рівень неосвіченості в Штатах. Обидві палати йому скоріш за все не втримати, але не вірю що програє обидві
Scoffer
Member

Повідомлення

Shepard1985: ↑ 27.09.2026 22:33Республіканці програють і це шанс для України
Це взагалі нічого не змінює від слова зовсім, чи тобі пам'ять відшибло як америкоси при бідончику ховали данні про кацапських генералів і зупиняли поставки зброї при харківському контрнаступі щоб орки випадково не програли війну?
Україна сама за себе. Штати нам ніякий не союзник, та і партнер теж доволі посередній.
Shepard1985
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 27.09.2026 22:36 Shepard1985
От вони підуть і проголосують за Донні, ти просто не уявляєш рівень неосвіченості в Штатах. Обидві палати йому скоріш за все не втримати, але не вірю що програє обидві
Не руйнуй мої сподівання і надії;) Я цю мразоту руду ненавиджу так само, як і путлера. У мене єдине бажання, аби вони пішли зі світу живих разом і бажано якнайшвидше. Я дуже сподіваюсь, що республіканці зникнуть з політичного життя США щонайменше на 10 років. Таке вже було і повинно повторитися. Історія циклічна)
dead_rat
Member

Повідомлення

Shepard1985: ↑ 27.09.2026 22:43
dead_rat: ↑ 27.09.2026 22:36 Shepard1985
Не руйнуй мої сподівання і надії;) Я цю мразоту руду ненавиджу так само, як і путлера. У мене єдине бажання, аби вони пішли зі світу живих разом і бажано якнайшвидше. Я дуже сподіваюсь, що республіканці зникнуть з політичного життя США щонайменше на 10 років. Таке вже було і повинно повторитися. Історія циклічна)
:beer: сподіваємося на краще
Shepard1985
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 27.09.2026 22:43
Shepard1985: ↑ 27.09.2026 22:33Республіканці програють і це шанс для України
Це взагалі нічого не змінює від слова зовсім, чи тобі пам'ять відшибло як америкоси при бідончику ховали данні про кацапських генералів і зупиняли поставки зброї при харківському контрнаступі щоб орки випадково не програли війну?
Україна сама за себе. Штати нам ніякий не союзник, та і партнер теж доволі посередній.
Згідний, що Байден теж був лошарою і він допустив цю війну, хоча міг її не допускати, а потім ще і давав нам зброю чайною ложкою, але він хоча б щось давав, а ці республіканці, відверті мерзотники. Вони нічого нам не дали за останні 2 роки, від слова зовсім.
Байден розумів, що війна в Європі їм вигідна, адже вони на цьому могли б заробити, натомість вони прорахувалися, адже єдиний, хто заробляє на цій війні і зміцнює свої позиції - це Китай.
Scoffer
Member

Повідомлення

А рудий кловн настільки прицюцьнутий що тільки при ньому і є шанс розвалити кацапетію як зайве утворення на мапі. Ніякі адекватні американські президенти цього не дозволять тому що ким вони потім мають європу лякати? Позбавити себе такого важелю впливу як "безпека" от щоби що? Америка цих кацапів вже більше ста років рятує. Якби не америкоси, вони там себе б вже давно перерізали.
Востаннє редагувалось 27.09.2026 22:50 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
Shepard1985
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 27.09.2026 22:44
Shepard1985: ↑ 27.09.2026 22:43

:beer: сподіваємося на краще
Давай вірити в краще :up:

Відправлено через 1 хвилину 48 секунд:
Scoffer: ↑ 27.09.2026 22:49 А рудий кловн настільки прицюцьнутий що тільки при ньому і є шанс розвалити кацапетію як зайве утворення на мапі. Ніякі адекватні американські президенти цього не дозволять тому що ким вони потім мають європу лякати? Подбавити себе такого важелю впливу як "безпека" от щоби що?
Та ні! Цей рудий мерзотник закоханий у того х...а, це ж очевидно. Він ніколи не дозволить розвал росії, чи смерть путлера. Він радше сам стрибне під колеса автівки, аби врятувати того плюгавого карлика.
Scoffer
Member

Повідомлення

Shepard1985
Якщо ти не помітив, то все що не намагається робити трамп у нього виходить з точністю до навпаки. Так що це дуже добре що він нам не допомагає. Арабам вже допоміг. Норм вийшло, правда? Так і з орками, в спробі їх врятувати він же їх і розвалить.
Shepard1985
Member

Повідомлення

Scoffer: ↑ 27.09.2026 22:55 Shepard1985
Якщо ти не помітив, то все що не намагається робити трамп у нього виходить з точністю до навпаки. Так що це дуже добре що він нам не допомагає. Арабам вже допоміг. Норм вийшло, правда? Так і з орками, в спробі їх врятувати він же їх і розвалить.
Я б на це не надіявся. Все, до чого цей ідіот доторкається, все рушиться, вибухає. В нього немає плану, немає бачення і він не розуміє, що відбувається. Його мета - стати заможним і дати майбутнє недолугим, дебільним його дітям. Йому 82 роки, чи скільки там йому, йому пофіг на світ. Воно любить тільки гроші.
dead_rat
Member

Повідомлення

Shepard1985
Я от трох заздрю діду, в 82 щоб палала срaка і так сильно чогось хотіти.
Я вже в 30 догорів до стану що нічого і не хочеться навіть на день народження, все більш менш є.
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Проконсультуйся у дилера трампа які він медикаменти використовує. Може тобі теж підлічитись треба, рецепт випише :laugh:
Аціо
Member

Повідомлення

EvhenS: ↑ 27.09.2026 08:44 В Німеччині будівництво будки для ремонту взуття 5 років погоджувати будеш. Скільки треба для вафельного заводу в мене стільки уяви нема.
А в мене є не уява, а знання - приклад 2х величезних фабрик та одного заводу, з 8000+ робочих місць.
На відкриття як приклад заводу від дня подання документації, та заяви у ЗМІ до початку будівництво і це з затримкою, було витрачено позахмарні 11 днів! Саме будівництво відбулось більше трохи за рік, з 2мя затримками під час будівництва.
А от його аналог в Україні від дня погодження - майже 4 роки тому так і не розпочався, бо Єрмак заборонив і забороняє досі.

Коли у вас буде час зняти рожеві окуляри, почитайте за якусь нецікаву маловідому історію, такого маленького концерну як Rheinmetall AG в Україні та Німеччині.
Так от наприклад ремонтувальну базу що вони ледь спромоглись запустити в Україні, вони відчиняли 3+ роки, коли в Німеччині подібну відкрили з будівництвом за трохи ніж півтора місяця.

А заводи так так і не відкрили, бо Єрмак все вкрав та заблокував будівництво грандіозного підземного комплексу виробництва - назвавши це бюрократичними перепонами та локаційними неточностями.
І наголошую блокує досі.

P.S. Так що рожеві поні ви мені поясніть - як взагалі ніхто за посадою, але друг президента Зеленського, має владу більшу за конституційну владу президента країни?
І поясніть - ви вже усвідомлюєте що живете у неофеодалізмі за фактом, але дорікаєте Німеччині за її соціалістичний ліберал пацифізм? І в кого насправді більше шансів на виживання?
Чи ви за принципом - що мертве померти не може?
dead_rat
Member

Повідомлення

Аціо: ↑ 27.09.2026 23:31 ви вже усвідомлюєте що живете у неофеодалізмі за фактом
Абаждітє, казали що хочете жити як в Америці? Казали.
Ну от, неофеодалізм це сама сучасна модель правління, все як в Омериці
Аціо
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 27.09.2026 23:36
Аціо: ↑ 27.09.2026 23:31 ви вже усвідомлюєте що живете у неофеодалізмі за фактом
Абаждітє, казали що хочете жити як в Америці? Казали.
Ну от, неофеодалізм це сама сучасна модель правління, все як в Омериці
Ого оно вона яка "новинка", ну прям насолода :lol: .
Дякую за гарний жарт.
І так ми такого таки точно не казали, бо хоч трохи вміємо у голову не тільки їсти.
dead_rat
Member

Повідомлення

Аціо
Я почав читати The nerd reich - щось дуже мрачна книга про того, хто ж править Омерикою. І саме страшне, що я з цією теорією погоджуюся, бо все співпадає - олігархи разом з Трампом демонтують систему демократії щоб влаштувати владу мега-багатіїв.
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 28.09.2026 00:00демонтують систему демократії щоб влаштувати владу мега-багатіїв
Тобто америка нарешті припинить займатись фігнею і повернеться до витоків з часів батьків-засновників. Недоліки?

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
Я просто нагадаю шо у Вашингтона було кількасот рабів, а під демократією він мав на увазі що збираються заможні і вільні панове, платять вступний внесок за голос в ціновому еквіваленті трьох породистих коней, і голосують. А зовсім не те до чого ви звикли.
Востаннє редагувалось 28.09.2026 00:08 користувачем Scoffer, всього редагувалось 1 раз.
dead_rat
Member

Повідомлення

Scoffer
Як я зрозумів, клуб буде сильно менший.
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
Ну так інфляція ж. Коштуватиме квиток на голосування мільйон чи типу того, чи скільки він там просив на отой свій молебний вечір. В кількості людей я думаю +/- те ж на те і вийде.

Відправлено через 58 секунд:
Можна буде купити декілька голосів оптом :D
Відповісти