EvhenS: ↑
27.09.2026 08:44
В Німеччині будівництво будки для ремонту взуття 5 років погоджувати будеш. Скільки треба для вафельного заводу в мене стільки уяви нема.
А в мене є не уява, а знання - приклад 2х величезних фабрик та одного заводу, з 8000+ робочих місць.
На відкриття як приклад заводу від дня подання документації, та заяви у ЗМІ до початку будівництво і це з затримкою, було витрачено позахмарні 11 днів! Саме будівництво відбулось більше трохи за рік, з 2мя затримками під час будівництва.
А от його аналог в Україні від дня погодження - майже 4 роки тому так і не розпочався, бо Єрмак заборонив і забороняє досі.
Коли у вас буде час зняти рожеві окуляри, почитайте за якусь нецікаву маловідому історію, такого маленького концерну як Rheinmetall AG в Україні та Німеччині.
Так от наприклад ремонтувальну базу що вони ледь спромоглись запустити в Україні, вони відчиняли 3+ роки, коли в Німеччині подібну відкрили з будівництвом за трохи ніж півтора місяця.
А заводи так так і не відкрили, бо Єрмак все вкрав та заблокував будівництво грандіозного підземного комплексу виробництва - назвавши це бюрократичними перепонами та локаційними неточностями.
І наголошую блокує досі.
P.S. Так що рожеві поні ви мені поясніть - як взагалі ніхто за посадою, але друг президента Зеленського, має владу більшу за конституційну владу президента країни?
І поясніть - ви вже усвідомлюєте що живете у неофеодалізмі за фактом, але дорікаєте Німеччині за її соціалістичний ліберал пацифізм? І в кого насправді більше шансів на виживання?
Чи ви за принципом - що мертве померти не може?