Відеокарта GeForce RTX 3060 12GB продовжує дорожчати: в Європі за неї просять від €380

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Відеокарта GeForce RTX 3060 12GB продовжує дорожчати: в Європі за неї просять від €380

Ну а шо? Хороша ж карта! Перевірена роками! Легендарна! І пам'яті гора))
Приблизно така логіка у продавців які парать це антикваріат гоям!
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Відеокарта GeForce RTX 3060 12GB продовжує дорожчати: в Європі за неї просять від €380
Всі хочуть на хвилі заробити, я би купив свою 6700хт б/в замість цього, а якщо дивитися на ціну то й 6800хт або 3800.
Dilfin
Member

Повідомлення

Це також те, на що ми заслужили, якщо лох (зараз тут багато хто образиться) платить, то можна піднімати ціну до безкінечності, краще продати 1 плату 1 лоху, за ціною 10 по нормальній ціні 10 адекватним людям, зараз "хочу і можу собі дозволити" переважає здоровий глузд.
dead_rat
Member

Повідомлення

Ех, рано я свою 3060 ті продав за 150€ :laugh:
Dilfin
Member

Повідомлення

dead_rat: ↑ 27.09.2026 13:54 Ех, рано я свою 3060 ті продав за 150€ :laugh:
Рано, ще 50+ євриків можна б було хапнути.))
kabostebeztak
Member

Повідомлення

Дивлюсь в сторону 9070 гре... швидше ніж рх6600, ав1 є, пам'яті більше...
Filabatya
Member

Повідомлення

краще дивитися в бік б у 9070, на крайній випадок б у 5070 і не вестись на цю істерію
IvTK
Member

Повідомлення

Тим часом Noctua і Der8auer... :D
Зображення
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Тем временем б.у. RX 6900 XT\RX 6950 XT стоит 400 евро :rotate:
Dilfin
Member

Повідомлення

IvTK: ↑ 27.09.2026 14:05 Тим часом Noctua і Der8auer... :D
Зображення
У 60 серії без такого не обійтись, вони мабуть про це добре знають.)
Firebrand
Member

Повідомлення

Dilfin: ↑ 27.09.2026 13:47Це також те, на що ми заслужили, якщо лох (зараз тут багато хто образиться) платить, то можна піднімати ціну до безкінечності,
пройдет воскресенье и попозже подтянутся элитные челы, которые скажут, что : зарабатывай больше, что бы мог себе 5090 позволить. Такие, все же еще есть, даже на этом форуме. :gigi:
dead_rat
Member

Повідомлення

Firebrand: ↑ 27.09.2026 14:29
Dilfin: ↑ 27.09.2026 13:47Це також те, на що ми заслужили, якщо лох (зараз тут багато хто образиться) платить, то можна піднімати ціну до безкінечності,
пройдет воскресенье и попозже подтянутся элитные челы, которые скажут, что : зарабатывай больше, что бы мог себе 5090 позволить. Такие, все же еще есть, даже на этом форуме. :gigi:
Ну не зря ж вони 5090 купували, хоч десь самоствердяться
Dilfin
Member

Повідомлення

Я можу дозволити собі 5090 і навіть не в кредит, але для чого, щоб доказати комусь, що я можу, все життя звик використовувати кошти раціонально і дивує мене зараз істерія з цінами коли розказують, що страшний дефіцит, а в магазинах такої кількості і памяті і відеокарт я ще не бачив ніколи, але ще помітив, що навіть на память, на яку була гарантія 6 років, вже пару місяців дають, мабуть що вже закінчується гарантія, хіба потім магазини будуть від себе давати гарантію, щоб тільки продати. Просто лохів ще багато є і є надія, що можна наваритись гарно..
Vladys77
Member

Повідомлення

Добре що мені не треба :gigi: .
Я за такі бабки краще магнітопланарні навушники взяв би.
FastBullet
Member

Повідомлення

:lol: :lol: :lol: :lol:
Посмотрим что они скажут когда видяха будет стоит €500 000 🤣🤣🤣
Dilfin
Member

Повідомлення

FastBullet: ↑ 27.09.2026 15:00
Не буде, вже вперлись в стелю, наіть для америкосів 5000$ за 5090 то вже занадто.)
MessiaH
Member

Повідомлення

Firebrand: ↑ 27.09.2026 14:29зарабатывай больше, что бы мог себе 5090 позволить
Просто ждуном не надо было быть, в прошлом году когда цены упали надо было брать, я взял за 2800 у.е. и не парюсь, карта тащит все
waryag
Member

Повідомлення

Dilfin: ↑ 27.09.2026 15:14Не буде, вже вперлись в стелю, наіть для америкосів 5000$ за 5090 то вже занадто.)
Для геймерів. А для бізнесу це недорого.
Voozy
Member

Повідомлення

Геноцид геймеров :weep:
lw_007
Member

Повідомлення

Dilfin: ↑ 27.09.2026 14:39
Я можу дозволити собі 5090 і навіть не в кредит, але для чого, щоб доказати комусь, що я можу, все життя звик використовувати кошти раціонально і дивує мене зараз істерія з цінами коли розказують, що страшний дефіцит, а в магазинах такої кількості і памяті і відеокарт я ще не бачив ніколи, але ще помітив, що навіть на память, на яку була гарантія 6 років, вже пару місяців дають, мабуть що вже закінчується гарантія, хіба потім магазини будуть від себе давати гарантію, щоб тільки продати. Просто лохів ще багато є і є надія, що можна наваритись гарно..
Спробуй замовити партію чипів пам'яті і подивись чи є дефіцит )

PS. мабуть саме через доступність чипів Nvidia перестала продавати VRAM в комплекті з GPU?

Відправлено через 3 хвилини 15 секунд:
FastBullet: ↑ 27.09.2026 15:00
Глянь ціни на професійні відеокарти :lol:
Відповісти