Новини
Останні статті і огляди
Огляд «платинового» блоку живлення ASUS TUF Gaming 850W Platinum із підтримкою відеокарт PCIe 5.1
-
erkins007
Member
Предлагаю обсудить Огляд «платинового» блоку живлення ASUS TUF Gaming 850W Platinum із підтримкою відеокарт PCIe 5.1
Сам блок то может быть и качественный. Но вот цена 9к для 850 тафа это явный перебор.
За 10к можно взять киловатный стрикс, который и сам будет получше и мощности даже на 5090 хватит и в комплекте даже рог еквалайзер будет. Разница по хотлайну в тысячу при такой разнице в качестве это просто несерьезно
https://www.overclockers.ua/power/asus- ... aming/amp/
Сам блок то может быть и качественный. Но вот цена 9к для 850 тафа это явный перебор.
За 10к можно взять киловатный стрикс, который и сам будет получше и мощности даже на 5090 хватит и в комплекте даже рог еквалайзер будет. Разница по хотлайну в тысячу при такой разнице в качестве это просто несерьезно
https://www.overclockers.ua/power/asus- ... aming/amp/
Востаннє редагувалось 25.09.2026 13:32 користувачем erkins007, всього редагувалось 1 раз.
-
yariksom
Member
Дожилися до того, що в платинових блоках тайванські конденсатори, що дальше?
Все більше переконуюся, що у суперквітки зараз дуже мало конкурентів по ціні та якості і конденсатори в неї на подібних блоках Nippon Chemi-Con.
Все більше переконуюся, що у суперквітки зараз дуже мало конкурентів по ціні та якості і конденсатори в неї на подібних блоках Nippon Chemi-Con.
-
heidfeld
Member
Чифтек стелс лучше во всем и стоит 6к https://hotline.ua/computer/bloki-pitan ... rt=priceUp
Асус туф это для махровых мамонтов.
Асус туф это для махровых мамонтов.
-
MessiaH
Member
Вот на таких всратых блоках и горят видяшки
-
Барбарис
Member
yariksom, твердотільні в них класні, електролітичні
(високотемпературні типу 105⁰ ніби норм), але при цьому асус дає 8 років гарантії. Але й платформа грейтвол. За таку ціну це перебір, коли вони стільки просили за брендовану суперквітку це ще нічого, а тут прям розігнались. Ще якби ж конкуренції не було в цьому сегменті.
Дійсно, навіть чіфтек свою платину в грейтвол замовляє, еєале на японцях і дає всього 5 років. Та й на бюджетні блоки на базі cwt вони дають 5.
Дійсно, навіть чіфтек свою платину в грейтвол замовляє, еєале на японцях і дає всього 5 років. Та й на бюджетні блоки на базі cwt вони дають 5.
-
Smilodonius
Junior
Не стоит он своих 10к
-
yariksom
Member
Давати то дають, треба зразу й перелік гарантійних випадків давати, мабуть він точно є але в статті ні слова.Барбарис: ↑ 25.09.2026 16:52Дійсно, навіть чіфтек свою платину в грейтвол замовляє, еєале на японцях і дає всього 5 років. Та й на бюджетні блоки на базі cwt вони дають 5.
-
Барбарис
Member
yariksom, я й кажу, що дивно вони надіються. А може це все через надію на ґан-транзистори, але все рівно не з таким хом'ячним цінником.
-
Vladys77
Member
Якось не логічно платиновий блок робити на 850 Вт. БП не кожен рік купують, а раз і на багато років. А 850 то вистачає, але на майбутнє запасу немає.
-
Sanьka
Member
Одна банка на 105*С інша на 85*С, і це в платиновому Асусі.....відчуття що зліпили із того що було на складі 
-
Yurius
Member
За 10000 грн це скам.
-
Afit
Member
З якого це дива? Абсолютна більшість оновлює залізо на той же рівень що й попереднє. Якщо це буюджетні збірки, або середні то споживання завжди + - однакове. Я точно знаю що 90 серії відеокарти у мене ніколи не буде. Нащо мені пхати 2 кіловати чи навіть кіловат, якщо в мене все життя сетапи ніколи не споживали більше 400 ват?Vladys77: ↑ 25.09.2026 20:09 Якось не логічно платиновий блок робити на 850 Вт. БП не кожен рік купують, а раз і на багато років. А 850 то вистачає, але на майбутнє запасу немає.
-
erkins007
Member
Бюджетки да. А вот топы у меня были 1080ти/3080ти/5090. Рост потребления там колоссальный.Afit: ↑ 26.09.2026 01:08оновлює залізо на той же рівень що й попереднє. Якщо це буюджетні збірки, або середні то споживання завжди + - однакове.
И если 3080ти ещё 850ватный Тор первого поколения вытянул, то вот 5090 он бы не потянул даже будет в нем 12v2x6
-
yariksom
Member
Особисто я за те, щоб споживання не росло по експоненті як зараз, я просто не куплю карти, яка жере кіловат.Vladys77: ↑ 25.09.2026 20:09Якось не логічно платиновий блок робити на 850 Вт. БП не кожен рік купують, а раз і на багато років. А 850 то вистачає, але на майбутнє запасу немає.
Можливо думка зміниться в майбутньому.
-
AlexWest
Member
А Seasonic?yariksom: ↑ 25.09.2026 13:21 Дожилися до того, що в платинових блоках тайванські конденсатори, що дальше?
-
yariksom
Member
Seasonic свиститьAlexWest: ↑ 26.09.2026 13:58А Seasonic?
-
MessiaH
Member
Для чего хватает 800 ватт если одна 5090 может 600 ватт давать? Проц типа 9950x3d2 где-то 240 ватт хватает. Это блок кусок барахла и неактуален для мощных системVladys77: ↑ 25.09.2026 20:09 Якось не логічно платиновий блок робити на 850 Вт. БП не кожен рік купують, а раз і на багато років. А 850 то вистачає, але на майбутнє запасу немає.
-
zalizo_org
Member
Вже переконався, що це дуже індивідуально. В мене є мій блок Seasonic Prime SSR-650TD Titanium і був на руках ще трошки апдейтнутий його варіант Seasonic Prime Ultra SSR-650TR Titanium. Так от, мій варіант не свистить. Але апдейтнутий варіант свистів. При цьому цей же свистячий встановив в іншу систему і там він не свистить. Такі справи.
-
Afit
Member
В мене теж не свистить. При тому що цинковий OEM варіант, SSP-750RT. Взагалі не нагадує про себе ни вентилятором, ни писком/свистом/шипінням. Системник тихий, на Noctuazalizo_org: ↑ 26.09.2026 16:41Вже переконався, що це дуже індивідуально. В мене є мій блок Seasonic Prime SSR-650TD Titanium і був на руках ще трошки апдейтнутий його варіант Seasonic Prime Ultra SSR-650TR Titanium. Так от, мій варіант не свистить. Але апдейтнутий варіант свистів. При цьому цей же свистячий встановив в іншу систему і там він не свистить. Такі справи.
-
yariksom
Member
zalizo_org
Afit
Я все ж таки пожартував, не було в мене Сісоніка ніколи, а як зайдеш в тему про нього то у всіх "свистить".
Вже потім зрозумів, що їх купує величезна кількість людей і на форум приходять від того, що "свистить", в кого не свистить - не приходять
Afit
Я все ж таки пожартував, не було в мене Сісоніка ніколи, а як зайдеш в тему про нього то у всіх "свистить".
Вже потім зрозумів, що їх купує величезна кількість людей і на форум приходять від того, що "свистить", в кого не свистить - не приходять