Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
Zealoth
Member

Повідомлення

Барбарис: ↑ 24.09.2026 11:29 Геральт, подобаються, але перший тк не зайшов. З роликів мені тільки яскраві кольори/візуал нагадали 1, а бої вже ближче до діабло, сакред, тому й зацікавила.
В плане геймплея игра еще более примитивная чем д4. Завлечь любителя жанра может разве что визуалом и антуражем Греции. За 15 долларов/региональній ценник норм, если не во что играть.
sdbndfgn
Member

Повідомлення

walkman3000
кепсько, думав взяти за фулпрайс. тепер "демо версію" скачаю на трекері перед купівлею
дякую за відгук.
walkman3000
Member

Повідомлення

sdbndfgn: ↑ 24.09.2026 12:54думав взяти за фулпрайс

та ну ви шо, 2200₴ в стімі за "AAA" індюшатину це занадто, навіть полторушка в пс сторі
sdbndfgn
Member

Повідомлення

walkman3000: ↑ 24.09.2026 13:35
sdbndfgn: ↑ 24.09.2026 12:54думав взяти за фулпрайс

та ну ви шо, 2200₴ в стімі за "AAA" індюшатину це занадто, навіть полторушка в пс сторі
Ай-ай, абідна. Щось не звернув увагу що аж 2200. Думав 1200, а через людину з оверов -30% буде, тобто 850. Значить, пиратимо, нажаль.
FarCry
Member

Повідомлення

Забурився в Control Resonant. Поки що прикольно. Подача сюжету прямиком з AW2. :super:
walkman3000
Member

Повідомлення

ну шо, пограв я в росомаху у знайомого і це сама кончена тріпла. бебіфейс карлан, вся ця брутальність с нарізанням дуп не відчувається ще й прес икс ту він, варіативності 0, разраби вважають що ви дцп тому постійні підказки про те, куди йти та що робити і по декілька десятків разів. кішка, діалогі писав дцп для даунів, НІНЗЯ вороги у 2026, бойовка легчайша на харді але через забагованість гри буває важко, мільярд підказок, катсценикатсценикатсцени, кішкакішкакішка, боси кал, вороги лайно.
так всрати 300 лямів після ретчета і спайдерменів ще й з плашкою марвел це талант. чому ці дегани ще мають роботу? я б краще дивився на отскановані кожимою стопи росомахи за 300 лямів
Зображення
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

walkman3000: ↑ 25.09.2026 09:45це сама кончена тріпла
Я еще с первого трейлера это понял, ну ничего, поиграю через пару лет в плюс подписке :gigi:
walkman3000
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: ↑ 25.09.2026 11:16Я еще с первого трейлера это понял
они умудрились всрать даже qte :lol: ты можешь вообще мискликать или ничего не делать и оно засчитывает, приколы вроде пошел поссать и пришел на титры с платиной реальность :laugh: . тебя по игре не просто за руку ведут, тебя вывели связаным на прогулку в дурке. а эти диалоги :puke:
XXXshadyXXX: ↑ 25.09.2026 11:16поиграю через пару лет в плюс подписке
там ей и место :rip:
Zealoth
Member

Повідомлення

walkman3000: ↑ 25.09.2026 12:59 ты можешь вообще мискликать или ничего не делать и оно засчитывает
Потому что для фейла QTE надо придумывать и делать отдельную анимированную сцену, а так экономия, ведь разработка дорожает :learn:
walkman3000
Member

Повідомлення

Zealoth: ↑ 25.09.2026 13:29
walkman3000: ↑ 25.09.2026 12:59 ты можешь вообще мискликать или ничего не делать и оно засчитывает
Потому что для фейла QTE надо придумывать и делать отдельную анимированную сцену, а так экономия, ведь разработка дорожает :learn:
ось тут саме цікаве, окрема сцена є але вона все одно веде до заскриптованої сюжетної сцени. я ж кажу це унікальне ААА-лайно за 300 лямів і воно ще продається
Зображення
Відповісти