Создателю наушников нужен совет от геймеров

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Закрито
Автор
Повідомлення
Verum_Audio
Junior

Повідомлення

AntonyKandaurov: ↑ 25.09.2026 09:25 Verum_Audio
Вибач, але ти зайшов наче як нормальна людина а скотився до банального приниження.
Все виключно у відповідь.

Отправлено спустя 7 минут 31 секунду:
losos2: ↑ 25.09.2026 09:34 Автор, зря ты это. Верум обходил стороной, но у кента есть какие-то открытые - неплохой звук, красивые.
А то!
По поводу новых наушников - за такие деньги интересно, причем попадает в хотелки иметь наушники, которые играет "с любой дырки" с большим запасом громкости. (у меня что hd560s, что k371 после эквализации на некоторых записях не хватает мяса). Пресеты под разные таргеты - супер.
На то и расчёт.
А будет параметрический eq?
Ну естественно. Об этом написано в стартпосте.
meze 99 (хорошо, что люди которые владеют этими наушниками сразу об этом говорят - можно игнорировать мнение такого человека о звуке в принципе)
Почему я до сих пор не могу ставить + ?
Если чисто по-развлекаться над убогими, то приглашаю тебя в "Выбор наушников"
Там много времени уйдёт на изучение. А тут чисто своей персоналией всколыхнул болото :)
denizen
Member

Повідомлення

це не гілка від виробника навушників, а якась дешева маніпуляція
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

denizen
То просто тс розважається , чисто юрка 2.0 - я знаю те що ніхто не знає.
Verum_Audio
Junior

Повідомлення

denizen: ↑ 25.09.2026 10:57 це не гілка від виробника навушників, а якась дешева маніпуляція
И у чому полягає маніпуляція?
FarCry
Member

Повідомлення

Хто видалив ржачний коментар? Я його спеціально заскрінив, бо знав що може зникнути. :laugh:
Автор мені вчора підняв настрій.
спойлер
Screenshot 2026-09-24 at 10-12-06 Создателю наушников нужен совет от геймеров - Страница 7 - Overclockers.ua.png
SERGBILL
Member

Повідомлення

FarCry: ↑ 25.09.2026 18:42 Хто видалив ржачний коментар? Я його спеціально заскрінив, бо знав що може зникнути. :laugh:
Автор мені вчора підняв настрій.
спойлер
Screenshot 2026-09-24 at 10-12-06 Создателю наушников нужен совет от геймеров - Страница 7 - Overclockers.ua.png
бо порушував правила форума, за повтор може зникнути й акаунт їх автора, а не тільки самі коментарі :laugh:

Відправлено через 8 хвилин 7 секунд:
Verum_Audio: ↑ 25.09.2026 14:11 И у чому полягає маніпуляція?
та ні в чому, просто ти прийшов з метою прорекламувати свій готовий продукт, тобто твій намір не відповідає назві топіка. А по темі вже все сказано, добавити нічого.
Закрито