Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Moderator
Moderator

Повідомлення

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
DDV
Junior

Повідомлення

Rocknetall666: ↑ 21.09.2026 23:47 Мені треба хоть один робочий, то це вони і по привязаних баньківських картах перевіряють якщо я на заблокованлм шось платив з цієї карти то вже звязок по цьому буде? Я просто думаю аккаунт зробити на іншу людину яка проживає рядом алеж ip інтернету то один ну буде інший пристрій, почта, номер тел , яка верочтнвмть шо блокануть аккмунт і як правильно це зробити?

Відправлено через 7 хвилин 49 секунд:
SERGBILL
Пвдскажи як правильно хоть спробувати аккаунт создать даже якщо і на іншу лблину і обовязково треба шоб ip адрес не совпадав з блокованим аккаунтом?
IP може бути однаковим, головне інший номер телефону, але куплена нова сімка може бути в минулому прив'язана до заблоченого аккаунту ОЛХ, ще палять по однаковим оголошенням, тому на новому аці не можна публікувати скопійоване оголошення зі старого. Звісно краще регати акк з іншого пристрою та ip
vovse
Junior

Повідомлення

DDV: ↑ 23.09.2026 16:07
Rocknetall666: ↑ 21.09.2026 23:47 Мені треба хоть один робочий, то це вони і по привязаних баньківських картах перевіряють якщо я на заблокованлм шось платив з цієї карти то вже звязок по цьому буде? Я просто думаю аккаунт зробити на іншу людину яка проживає рядом алеж ip інтернету то один ну буде інший пристрій, почта, номер тел , яка верочтнвмть шо блокануть аккмунт і як правильно це зробити?

SERGBILL
Пвдскажи як правильно хоть спробувати аккаунт создать даже якщо і на іншу лблину і обовязково треба шоб ip адрес не совпадав з блокованим аккаунтом?
IP може бути однаковим, головне інший номер телефону, але куплена нова сімка може бути в минулому прив'язана до заблоченого аккаунту ОЛХ, ще палять по однаковим оголошенням, тому на новому аці не можна публікувати скопійоване оголошення зі старого. Звісно краще регати акк з іншого пристрою та ip
Заморочитись з покупкою нової сім і не змінити ір? :laugh:
Вони перше що роблять це пробивають мультиаккаунти по ір.
п.с для сектантів які скажуть що на одном ір може сидіти безліч людей, вони знають як вас пробивати хоч ви зміните людей/карти/міста продажу ;)
_VlaD_
Member

Повідомлення

vovse: ↑ 23.09.2026 17:41 Вони перше що роблять це пробивають мультиаккаунти по ір.
Ну так і що? У мене є акаунт на лохі та у дружини. ip звичайно вдома однаковий.
Або на роботі колега по работі зайде на свій акаунт з того ж ip що і ти? Або в кафе якомусь кілька людей на лоха зайдуть?
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

vovse
зараз всюди не тупа сестема "бана по ІП", там дивляться локацію, провайдера, девайс, софт - бо ІП у нас в провайдерах гуляє як хоче.
Можуть тимчасово бахнути по іп - але це при ддос атаках , потім сігмент повертають.

Я коли моніторів в Алло екофлоу = заходив на сторінку як була вільна хвилина, мене бахнулі в бан - бо небось подумали бот, а інщі домашні девайси (два ноута\два планшета\купа телефонів норм відкривали сайт), далі переставив вінду = сайт відкрився . (при том я змінював різних провайдерів (кс\водафон та зовсім інший проводний в іншому місті і бан був).
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

vovse: ↑ 23.09.2026 17:41 Вони перше що роблять це пробивають мультиаккаунти по ір.
там гораздо более сложная система антифрода.
с одного айпи можно работать с нескольких акк., проверено.
а вот номера телефонов должны быть уникальными
leonid4d
Junior

Повідомлення

SERGBILL
Новый браузер, новый телефон, новые фото товара. По привязанным картам не палят, это миф.
vovse
Junior

Повідомлення

_VlaD_: ↑ 23.09.2026 18:53
Ну так і що? У мене є акаунт на лохі та у дружини. ip звичайно вдома однаковий.
Або на роботі колега по работі зайде на свій акаунт з того ж ip що і ти? Або в кафе якомусь кілька людей на лоха зайдуть?
Для чого ти рівняєш дружину, колегу, зайти з кафе до мультиакків? Ти працює з їх аккаунтів? Це те саме що рівняти хрін з пальцем :lol:
Був тут в темі один працював з свого і жінки та 1 домашнього ір. В результаті його знайшли і сказали вибирай баним аккаунт жінки чи твій. І розбиратися вони не будуть.
BorisBrejcha: ↑ 23.09.2026 21:07
там гораздо более сложная система антифрода.
с одного айпи можно работать с нескольких акк., проверено.
а вот номера телефонов должны быть уникальными
Проверено до первого бана пока на тебя не обратили внимание, с одного нельзя было еще 5 лет назад. Использовать разные номера но не сменить ип? Зачем такое делать? Лень?
Klon: ↑ 23.09.2026 19:40 vovse
зараз всюди не тупа сестема "бана по ІП", там дивляться локацію, провайдера, девайс, софт - бо ІП у нас в провайдерах гуляє як хоче.
Можуть тимчасово бахнути по іп - але це при ддос атаках , потім сігмент повертають.

Я коли моніторів в Алло екофлоу = заходив на сторінку як була вільна хвилина, мене бахнулі в бан - бо небось подумали бот, а інщі домашні девайси (два ноута\два планшета\купа телефонів норм відкривали сайт), далі переставив вінду = сайт відкрився . (при том я змінював різних провайдерів (кс\водафон та зовсім інший проводний в іншому місті і бан був).
Так бани і не бот роздає, а людина. І перше що він буде робити шуткати по іп, а далі тянути за ниточки, до того що ти перелічив ще дивитися що продається співпадіння і так далі.
_VlaD_
Member

Повідомлення

vovse: ↑ 24.09.2026 17:57Для чого ти рівняєш дружину, колегу, зайти з кафе до мультиакків? Ти працює з їх аккаунтів?
Ну, не прям працюю, але з акаунту дружини виставляю свої об'яви. Навіть карта моя там була колись задіяна.
Klon
CG graphikos fan

Повідомлення

vovse: ↑ 24.09.2026 17:57Так бани і не бот роздає, а людина.

це фантастика - ніхто зараз в век автоматизації не дивиться ручками що там і як, софт банить всіх хто не сподобався - а далі якщо йде обращение чоловіка на оф. підтримку , вже дивляться чому так вийшло
Rocknetall666
Junior

Повідомлення

Ну я спробував на тому самому теоефоні створив акка і із того самого ip тільки вилодив обяву і сразу серез пів години аккунт улетів, думає треба пісоя бана як мікімум мінять ip, номер, і пристрій і бажано не заходить серез ариложеніє олх а через браузер, банківська карта Тоже як варіант може бути краще стаорити нову , ну я оце тільки поки думаю, з ip адресом сложно де його взятть це як варіанот нова сім карті і знеї роздавать інтернет?
Васильович
Member

Повідомлення

Rocknetall666: ↑ 24.09.2026 22:54з ip адресом сложно де його взятть
VPN
Rocknetall666
Junior

Повідомлення

Васильович
Та аори думаю впн попалять якщо тім броіє щей беспоптний, як міевмум треба український ip і наверно якийсь нормальний , а сі це серез впр прокатить ?

Відправлено через 2 хвилини 54 секунди:
Тім боліє коли вори банять і спробувати зайти з новооо акка то пише підозріла активність
leonid4d
Junior

Повідомлення

Rocknetall666: ↑ 24.09.2026 22:54 Ну я спробував на тому самому теоефоні створив акка і із того самого ip тільки вилодив обяву і сразу серез пів години аккунт улетів, думає треба пісоя бана як мікімум мінять ip, номер, і пристрій і бажано не заходить серез ариложеніє олх а через браузер, банківська карта Тоже як варіант може бути краще стаорити нову , ну я оце тільки поки думаю, з ip адресом сложно де його взятть це як варіанот нова сім карті і знеї роздавать інтернет?
Еще раз, новый айпи не нужен. Палят по использованию тех же самых фото, одного браузера (либо его настройкам, кукисам и т.д., возможно достаточно режима инкогнито, но проще на разные акки разные браузеры использовать) и номер телефона, конечно. Все, этих 3 пунктов достаточно.
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

заграничные адреса олх банит
если впн из Украины в Украину - тоже скорее всего банит, эти адреса тоже известны

Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
leonid4d: ↑ 25.09.2026 09:46
Еще раз, новый айпи не нужен. Палят по использованию тех же самых фото, одного браузера (либо его настройкам, кукисам и т.д., возможно достаточно режима инкогнито, но проще на разные акки разные браузеры использовать) и номер телефона, конечно. Все, этих 3 пунктов достаточно.
как вариант - поднять кучку виртуалок с разнымы ОС и разными браузерами
Васильович
Member

Повідомлення

BorisBrejcha: ↑ 25.09.2026 13:47заграничные адреса олх банит
Мається на увазі публічні VPN?
Бо сиджу з робочого і все ОК (Hetzner, Finland).
BorisBrejcha
Member

Повідомлення

Я пробовал VPN Unlimited (европейские айпи) и лох проверял меня при каждом чихе - капча и пр
Aleksandr1973
Member

Повідомлення

BorisBrejcha
На вас жалобы были ? Может вы продали неробочий товар ?

Отправлено спустя 59 секунд:
Вы на форуме безгоду неделю .
Krawez
Member

Повідомлення

Прикольно, а з яких пір вже не дають редагувать об'яви?
Shpoker
Member

Повідомлення

Krawez
Час назад редачил, вродь работало
Krawez
Member

Повідомлення

Shpoker: ↑ 25.09.2026 22:36 Krawez
Час назад редачил, вродь работало
Ви не можете редагувать, зв'яжіться з нами)))))
Відповісти