Фейкова Kingston Fury. Фанатам ОЛХ доставки присвячується

Разговоры обо всем
Автор
Повідомлення
breakPoint
Member

Повідомлення

Присилає мені людина на скупку отаку пам'ять. Пише що купив Kingston Fury на олх, але вона в нього не завелася. За скільки б я її забрав.
спойлер
photo_2026-09-18_20-41-13.jpg
Подивився я на шрифти. А там не те що не попали, там навіть не цілились.
Кажу, "а ви в курсі що це взагалі не кінгстон?". Людина в шоці. Але що робити, продаван вже зник. Людині велика дяка, вислав мені планки безкоштовно як посібник.

Кому цікаво, порівняйте оригінал і підробку:
спойлер
photo_2026-09-18_20-52-32.jpg
А ось що в середині. Чіпів взагалі нема.
спойлер
photo_2026-09-23_12-32-26.jpg
Я спочатку думав що там дохла планка, а це якась болванка. На BGA олова нема.

Висновок. ЛОХ достака ніякої гарантії не дає. В ідеалі при покупці треба тестувати. Я ніколи копійки не заплачу, поки не переконаюся, що залізо робоче.
Yurius
Member

Повідомлення

breakPoint: 23.09.2026 13:02Висновок. ЛОХ достака ніякої гарантії не дає.
оце новина :lol:

Відправлено через 38 секунд:
breakPoint: 23.09.2026 13:02 Я ніколи копійки не заплачу, поки не переконаюся, що залізо робоче
вам до офіціалів тоді
breakPoint
Member

Повідомлення

Вам не новина. А на ОЛХ на ЛОХ доставку кожен другий збуджується.
big_bang
Member

Повідомлення

ахахахах
таке собі обговорення)

olx доставка не гаранткє якісний товар
це спосіб оплати

а, з приводу пам'яті, то не знаю ким треба бути шоб не побачити той капец :facepalm:
alumem
Member

Повідомлення

breakPoint
Ну дак это вопрос выбора между предоплатой и олх доставкой, а то что олх доставка должна давать гарантии это вы там себе что-то придумали и опровергли
Yurius
Member

Повідомлення

breakPoint: 23.09.2026 13:12Вам не новина. А на ОЛХ на ЛОХ доставку кожен другий збуджується.
тільки ви
aaleksandrenko
Member

Повідомлення

Олх доставка це та сама наложка.
Тільки ще береться додаткова комісія.
А підробку зараз можуть дати навіть в магазині. у США не раз читав то на амазон відправили підробку то недавно 9800х3д на велмарт. У нас до речі, в магазинах не зустрічав таких відгуків :)
Особливо варто звертати увагу на те що сильно зараз подорожчало, чи популярне - озу, відеокарти, 5700-5800х3д і старші
evenmore
Member

Повідомлення

На али довольно долго продавались фейковые кингстон и микрон балистикс - память рабочая, но на рандомных банках и с рандомной прошивкой.
Радиаторы в точности как оригинальные, наклейки максимально близкие к оригинальным, но палились одинаковыми серийниками либо их отсутствием.
Yurius
Member

Повідомлення

aaleksandrenko: 23.09.2026 13:31А підробку зараз можуть дати навіть в магазині. у США не раз читав то на амазон відправили підробку то недавно 9800х3д на велмарт.
Головна проблема маркетів Сша пофігістична перевірка повернень ,через це часто покупці отримують підробки чи пошкоджені товари від минулих "покупців".
breakPoint
Member

Повідомлення

big_bang: 23.09.2026 13:19 ахахахах
таке собі обговорення)
Якщо хоч одна людина зробить висновок, то це обговорення вже не дарма.
big_bang: 23.09.2026 13:19 а, з приводу пам'яті, то не знаю ким треба бути шоб не побачити той капец :facepalm:
Я цю пам'ять по приколу показував знайомим з комп'ютерних магазинів. І ніхто не звернув увагу на шрифти. А людина з вулиці ніколи це не помітить.

А ця редиска з олх нормально людей накидала. Позитивний відгук то мабуть сам собі поставив.
спойлер
photo_2026-09-23_12-28-37 (2).jpg
photo_2026-09-23_12-28-37.jpg
Piter Cantrope
Member

Повідомлення

breakPoint: 23.09.2026 13:02 В ідеалі при покупці треба тестувати. Я ніколи копійки не заплачу, поки не переконаюся, що залізо робоче.
Тільки вам відділення не дозволить нічого протестувати. Не дозволяють навіть флешку в ноут вставити, а про зібрати систему у них там і вставити оперативку в материнку, можна навіть не думати))
Shpoker
Member

Повідомлення

breakPoint
классическая память с алика за копейки. этому разводу уж года 2 точно
breakPoint
Member

Повідомлення

Так прикол в тому, що навіть ті хто в Києві замовляють в мене олх доставкою. Хоча я в мене є можливість перевірити в офісі і в об'яві я так і пишу. Мабуть думають, що олх доставка це якась магія, від якої шахраї розбігаються в усі боки.
Yurius
Member

Повідомлення

breakPoint: 23.09.2026 15:05Мабуть думають, що олх доставка це якась магія, від якої шахраї розбігаються в усі боки.
:facepalm: та видохніть вже,і не проектуйте свої дивні тлумачення на інших.

Люди замовлять олх доставку , чи просто наложку в одному місті з 2 причин:
1.Цінують свій час:
2.Бояться не повернутися з поїздки по місту.
breakPoint
Member

Повідомлення

Це не дивні тлумачення. Це реальність. Я на олх продаю досить часто, але олх доставкою та наложкою не відправляю. Так от за тиждень 3-4 людини мені пише, що я шахрай, бо не відправляю олх доставкою. Тобто логіка пряма, якщо не відрпвляєш - то шахрай, а якщо відпраляєш - то не шахрай.
Yurius
Member

Повідомлення

breakPoint: 23.09.2026 15:20Я на олх продаю досить часто, але олх доставкою та наложкою не відправляю. Так от за тиждень 3-4 людини мені пише, що я шахрай, бо не відправляю олх доставкою. Тобто логіка пряма, якщо не відрпвляєш - то шахрай, а якщо відпраляєш - то не шахрай
чисто дурка :facepalm:
7mindfields
Member

Повідомлення

Наступний «свіжий» тред від автора, як людина на скупку присилає 1080ti, а там всередині rx580; або умовний інтел 9900k, а там всередині рандомний іві брідж селерон; або взагалі rtx4090 без чіпа всередині :popcorn:
При чому тут олх доставка так і не зрозумів
big_bang
Member

Повідомлення

breakPoint: 23.09.2026 14:19 Якщо хоч одна людина зробить висновок, то це обговорення вже не дарма.
Однозначно !!!
breakPoint: 23.09.2026 14:19 Я цю пам'ять по приколу показував знайомим з комп'ютерних магазинів. І ніхто не звернув увагу на шрифти. А людина з вулиці ніколи це не помітить.
Ну, нікого не хочу ображати, але там дивна публіка буває...
Але коли купуєш з рук/пошти бажано розуміти які там шрифти і наліпки мають бути, бо видно що навіть голограми немає
Artem_M
Member

Повідомлення

breakPoint: 23.09.2026 13:12 Вам не новина. А на ОЛХ на ЛОХ доставку кожен другий збуджується.
Та ладно... тут єдина страховка, що не попаде на витрати на пересилку ні продавець, ні покупець.
А на якість товару, який не можливо перевірити, вид доставки ніяк не впливає.
Барбарис
Member

Повідомлення

Я олх-доставкою замовляю, бо часто це економить на доставці. А подібні товари, які ніяк не перевіриш просто свідомий ризик.
Відповісти