Рівно до тих пір, доки тим порушником не виявиться ваш сусід, який знаходиться за тим же NAT'ом і зовнішньою IP-адресою що і ви.tablestikus: ↑ 24.08.2026 23:12це чудова практика покарання порушників
Новини
Останні статті і огляди
Допоможіть з інвайтом на Utopia
-
Crong
Member
-
tablestikus
Member
Я не за натом, бо на закритих трекерах без DHT за натом складно підтримувати рейтинг.Crong: ↑ 24.08.2026 23:16Рівно до тих пір, доки тим порушником не виявиться ваш сусід, який знаходиться за тим же NAT'ом і зовнішньою IP-адресою що і ви.tablestikus: ↑ 24.08.2026 23:12це чудова практика покарання порушників
-
SPEC1AL1ST
Member
Хто може інвайт дати?
-
lokitechno96
Junior
SPEC1AL1ST я
-
kaef322
Junior
lokitechno96
Є ще інвайти?
Є ще інвайти?
-
as
Junior
І МЕНІ БУДЬ ЛАСКА
-
Stadam
Junior
Буду дуже вдячний!
-
Pavlo_23
Junior
Вітаю
Будь ласка дайте інвайти.
Будь ласка дайте інвайти.
-
AFU_power
Member
Дивно, чому ви просите інвайти, якщо Йода(адмін утопії) регає нових користувачів без інвайту якщо у вас нормальне ратіо на тій же толоці. Я йому взагалі показував толоку і рутрекер і він мене без інвайту зарегав.
-
as
Junior
Де його найти?
-
tablestikus
Member
це не так давно ввели що при ок рейтингу на толоці дають на утопіюAFU_power: ↑ 20.09.2026 02:04 Дивно, чому ви просите інвайти, якщо Йода(адмін утопії) регає нових користувачів без інвайту якщо у вас нормальне ратіо на тій же толоці. Я йому взагалі показував толоку і рутрекер і він мене без інвайту зарегав.
-
AFU_power
Member
Та чого, давно, я рік назад зарегався таким чином.tablestikus: ↑ 21.09.2026 16:07це не так давно ввели що при ок рейтингу на толоці дають на утопіюAFU_power: ↑ 20.09.2026 02:04 Дивно, чому ви просите інвайти, якщо Йода(адмін утопії) регає нових користувачів без інвайту якщо у вас нормальне ратіо на тій же толоці. Я йому взагалі показував толоку і рутрекер і він мене без інвайту зарегав.
-
tablestikus
Member
А, то було ручне, а це три місяці назад автоматизували

-
bernstein7
Junior
Вітання! Чи відомо чи ще будуть інвайти? толокою користуюсь вже давно
-
as
Junior
і де це зробити і як?