Вийшов драйвер GeForce 617.14 WHQL із підтримкою нових ігор

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшов драйвер GeForce 617.14 WHQL із підтримкою нових ігор

Завтра буде хотфікс, але те, що він буде теж добре. :rotate:
FirstTDM
Member

Повідомлення

yariksom: 22.09.2026 18:50Завтра буде хотфікс, але те, що він буде теж добре.
Ага... так и есть... завтра будет хотфикс, а послезавтра новый драйвер - хорошо ведь, что о нас заботятся и всё время что-то новые выпускают B-)
denizen
Member

Повідомлення

не набридло одне і те саме кожен раз писати?
yariksom
Member

Повідомлення

denizen: 22.09.2026 19:19 не набридло одне і те саме кожен раз писати?
Нє :-P
Afit
Member

Повідомлення

Вже встановив. Бо на попередньому дійсно один раз зловив глюк, коли екран не виходив зі сну. Тільки кнопкою на моніторі вдалось ввімкнути його
yariksom
Member

Повідомлення

Afit: 22.09.2026 20:51 Вже встановив. Бо на попередньому дійсно один раз зловив глюк, коли екран не виходив зі сну. Тільки кнопкою на моніторі вдалось ввімкнути його
В мене недавно просто не засинав, але карта червона і тут помогли у вінді різні налаштування спробувати, вдалося. :rotate:
yungmanpro
Member

Повідомлення

yariksom: 22.09.2026 21:16 В мене недавно просто не засинав, але карта червона і тут помогли у вінді різні налаштування спробувати, вдалося. :rotate:
Червона карта як червоні дні: всього тиждень на місяць проблеми))
Nutbar
Member

Повідомлення

проблему, через яку деякі монітори не виходили з режиму сну при підключенні через DisplayPort
Не знаю в кого як, але я давненько вже перейшов на старі добрі скрін сейвери, з якими монік в режим сну не переходить ніколи. Плюси: миттєве пробудження (вихід зі сну теж майже миттєвий, але на стільки), краща робота з декількома моніками, виглядає гарно. Мінуси: є споживання під час простою, не критично, системник жере більше, тож якщо треба сон, то хай вся система йде в сон.
Afit
Member

Повідомлення

Nutbar: 23.09.2026 00:23
проблему, через яку деякі монітори не виходили з режиму сну при підключенні через DisplayPort
Не знаю в кого як, але я давненько вже перейшов на старі добрі скрін сейвери, з якими монік в режим сну не переходить ніколи. Плюси: миттєве пробудження (вихід зі сну теж майже миттєвий, але на стільки), краща робота з декількома моніками, виглядає гарно. Мінуси: є споживання під час простою, не критично, системник жере більше, тож якщо треба сон, то хай вся система йде в сон.
В мене за скільки я пам'ятаю це вперше така проблема. Так то сон моніка мене влаштовує. Просто я ставлю такий інтервал, що він точно мені не потрібен буде миттєво. В мене це 25хв. А далі хай спить, бо мені не до компа в цей час це точно
daesz
Member

Повідомлення

Хтось тестив чи фіксить флікерінг в браузері?
Rain Man
Member

Повідомлення

daesz
даже пришлось залезть в интернет и посмотреть как этот фликеринг выглядит воочию, сколько пользовался разными железками что красными, что зелёными, ни разу его не видел.. дрова всегда последние ставил, сегодня до упомянутых обновил, да и ось тоже свежая с будущим 26h2, возможно там проблема не столько в дровах, сколько в браузере, хромиумными браузерами конечно редко пользуюсь, но ёжиком иногда бывает, но и в нём проблем не было..
yariksom
Member

Повідомлення

daesz: 23.09.2026 01:25 Хтось тестив чи фіксить флікерінг в браузері?
Що за питання таке, тут же діти форум читають :lol:
daesz
Member

Повідомлення

Rain Man: 23.09.2026 02:45 daesz
даже пришлось залезть в интернет и посмотреть как этот фликеринг выглядит воочию, сколько пользовался разными железками что красными, что зелёными, ни разу его не видел.. дрова всегда последние ставил, сегодня до упомянутых обновил, да и ось тоже свежая с будущим 26h2, возможно там проблема не столько в дровах, сколько в браузере, хромиумными браузерами конечно редко пользуюсь, но ёжиком иногда бывает, но и в нём проблем не было..
На більш ранніх дровах проблеми не було, тому це точно драйвер. Та й є воно тільки на хроніум-бейсед браузерах чи на всіх - це проблеми не вирішує. Не міняти ж браузер кожного разу, коли шіслоуп проблемний драйвер випустив.
yariksom: 23.09.2026 08:06
Що за питання таке, тут же діти форум читають :lol:
:gigi:
proos
Member

Повідомлення

Как раз к обнове ведьмака выйдет хотфикс
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Спробуй відключити MPO в вінді, мені допомогло.
Artem_M
Member

Повідомлення

Я його бачу тільки коли відкриваю веб-телеграм, на інших сайтах не помічав на жодних драйверах...
Nekros
Member

Повідомлення

Rain Man: 23.09.2026 02:45 daesz
А ти включав rebar у біосі? Тому що у мене тільки з включеним ребра флікеріло у хромі, усьому на хроміумі і стім клієнті.
У попередній версії ще пофіксили
Rain Man
Member

Повідомлення

daesz
да я особо и не разменивался теми браузерами, оперой как интернет появился пользовался, потом на мурзилку перепрыгнул, хром потом появился попробовал, но мне что-то не понравилось, вернулся на лису и с тех пор, лет уж 20 если не больше на ней и торчу, ну и ёжик как писал иногда юзается.. пробовал конечно разные любопытства ради и посмотреть как работают, но повторюсь не видел я этого фликеринга вот как-то, даже на чужих компах не бросались подобного рода такие приколы в глаза.. хром активно юзает супруга, но она не жаловалась, да и я не замечал, правда у неё дрова красные на интеграшку..

Nekros
ребар у меня на плате включён по умолчанию, спецом его никогда не отключал.. поэтому да - ребар включён всегда... и в стиме проблем точно тоже нет.
Jay228
Member

Повідомлення

як ми жили раніше коли грали на драйвері з диску який йде з відеокартою в комплекті. зараз якщо не скачаєш новий драйвер можжеш і бсод зловити
Rucha
Member

Повідомлення

Jay228
Так і зараз так живемо, якщо замість "відеокарти" читати щось типу "мережевої карти". А от складність сучасної відеокарти на декілька порядків більша ніж за часів з дискетами.
Відповісти