NVIDIA вирішила не поспішати з випуском ігрових GPU Rubin. Вони очікуються лише у 2028 році

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Filabatya
Member

Повідомлення

warp37
Виключіть фг, поставте кваліті-перформанс і вам вистачить пам'яті. На 60гц панелі включати фг :weep:
Тим більше, натив 4к длсс5 вона не тяне, поки це бета, просто подивіться, як кріспі налаштовує графоній в ютубі, більше не буду це писати, якщо втомив, соррі :shuffle:
Востаннє редагувалось 21.09.2026 13:16 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
warp37
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.09.2026 13:08 warp37
Виключіть фг, поставте кваліті-перформанс і вам вистачить пам'яті. На 60гц панелі включати фг :weep:
Так у мене ж телевізор. І ще DLSS 5 вийшов, а він взагалі поки піднативний.
Востаннє редагувалось 21.09.2026 13:12 користувачем warp37, всього редагувалось 1 раз.
Dilfin
Member

Повідомлення

Кожан не часто таке робить. 1650-1660 випускались 5 років, до 2024. 3060 досі штампують. Випускати залізяки на застарілому техпроцесі дуже вигідно в сучасних умовах. Вірогідність що 5000 серія буде вироблятись менше 5 років доволі низька.

40 серію випускали тільки 2 роки і 4 місяці і це при тому, що не було ші істерії...
FirstTDM
Member

Повідомлення

firestarter256: 21.09.2026 13:04Хехе я месяц копил, что бы купить 1 мегабайт на S3 Trio
Ага... было такое во времена динозавров... сам так делал - в "кроватку" втыкал дополнительный модуль видеопамяти и игры оживали в 640x480/800x600 :beer:
dead_rat: 21.09.2026 12:57В нас нема варіантів, незалежно подобається нам слоп чи ні,
Dilfin: 21.09.2026 13:04Так, звичайно, що в нас немає вибору,
:up:
МОНАХ
Member

Повідомлення

► Зрозуміло і логічно - було б дуже дивним, коли б поривалися щось в 2027-му випустити, особливо, враховуючи, що на даний момент дохід від відеокарт в загальній структурі доходів відносно невеликий, щоб заради "паперового релізу" (майже гарантовано в умовах теперішньої тряски ринку оперативної пам'яті і середньострокової невизначеності) рвати собі "п'яті точки".

► Я тільки дуже скромно "Ай вонт ту белів...", як сказав би Фокс Малдер, що в зв'язку з цим 5000-ну серію до 2028-го року програмно ще більш покращать і до-оснастять різними "приблудами" (бажано корисними).
warp37
Member

Повідомлення

Filabatya: 21.09.2026 13:08 warp37
Тим більше, натив 4к длсс5 вона не тяне, поки це бета, просто подивіться, як кріспі налаштовує графоній в ютубі, більше не буду це писати, якщо втомив, соррі :shuffle:
Так з DLSS 5 ігри чудово виглядають зараз, повертатися назад немає жодного бажання.

Оптимізують - добре, ні - з важкою генерацією GeForce 50 добре справляється.

А ось якщо у грі немає апаратної DLSS-генерації, карта лягла, і треба вмикати програмну - ото вже більш цікаво.

Я Smooth Motion спробував у першій The Last of Us. Дуже сумнівний експирієнс після MFG.:gigi:
xIIImaL
Member

Повідомлення

2026-09-21 13.28.13.jpg

:laugh: Соболезную вангам на скрине . Вы это " проходное поколение " до пенсии ждать будете , пока оно пройдет :gigi:
RoMiLiUs
Member

Повідомлення

leif: 21.09.2026 11:50може десь в кінці року релізнуть)
дожити б :rotate:
warp37
Member

Повідомлення

xIIImaL: 21.09.2026 13:32 2026-09-21 13.28.13.jpg

:laugh: Соболезную вангам на скрине . Вы это " проходное поколение " до пенсии ждать будете , пока оно пройдет :gigi:
Ну тут зависит от точки зрения. Оно действительно проходное с точки зрения сороковий серии, но вот если "ждун" с GeForce 30 - то да, тут только соболезнования.

Хотя, там генераторы для тридцатой серии вроде тоже портировали, но насколько они хуже работают относительно GeForce 40/50 - непонятно.

Но вот с памятью никакой генератор не поможет, а тридцатая серия ею очень сильно обделена.
vsx
Member

Повідомлення

xIIImaL: 21.09.2026 13:32 :laugh: Соболезную вангам на скрине . Вы это " проходное поколение " до пенсии ждать будете , пока оно пройдет :gigi:
Для владельцев RTX 4000 оно действительно проходное. Для владельцев старых карт оно не имеет смысл т.к. есть RX 9000. Будет полезное разве что для тех кому нужна топовая карта для работы, скажем с нейросетями и т.д.
МОНАХ
Member

Повідомлення

xIIImaL, це не той самий Володя сплив у переліку, що взяв собі "прохідне покоління" і "зробив ручкою" вже скоро буде як майже рік? Чи я з кимось плутаю?.. :shuffle:
dead_rat
Member

Повідомлення

xIIImaL
Всі покоління прохідні, окрім останнього на якому компанія закривається.
erkins007
Member

Повідомлення

vsx: 21.09.2026 14:05Для владельцев RTX 4000 оно действительно проходное. Для владельцев старых карт оно не имеет смысл т.к. есть RX 9000
Ну что за бред про rx9000. Вот у меня была 3080ти до этого. Какой мне смысл был менять ее на 9070xt и получать прирост мизерный с потерей технологий?
Задвиг про rx9000 имел бы хоть какой-то смысл если бы у АМД был конкурент 5090. А пока она конкурирует с 70тыми картами, то выбора просто нет.
vsx
Member

Повідомлення

erkins007: 21.09.2026 18:25 Ну что за бред про rx9000. Вот у меня была 3080ти до этого. Какой мне смысл был менять ее на 9070xt и получать прирост мизерный с потерей технологий?
Задвиг про rx9000 имел бы хоть какой-то смысл если бы у АМД был конкурент 5090. А пока она конкурирует с 70тыми картами, то выбора просто нет.
Бред это покупать 5060Ti за тысячу долларов. 5070 тоже.
erkins007
Member

Повідомлення

vsx: 21.09.2026 18:28Бред это покупать 5060Ti за тысячу долларов.
Абсолютнейший. Как и покупка 5090 за 7к$.
Именно поэтому все кто хотел купили их по адекватным ценам в 25 году. Тогда и 9070хт кстати стоила на 50к, а 30.
Ждуноы которые ждали суперов или снижения цен ниже мсрп не особо жалко.
yariksom
Member

Повідомлення

erkins007: 21.09.2026 18:42
vsx: 21.09.2026 18:28Бред это покупать 5060Ti за тысячу долларов.
Абсолютнейший. Как и покупка 5090 за 7к$.
Именно поэтому все кто хотел купили их по адекватным ценам в 25 году. Тогда и 9070хт кстати стоила на 50к, а 30.
Ждуноы которые ждали суперов или снижения цен ниже мсрп не особо жалко.
Добре коли завжди гроші є, я б купив 9070хт прямо на виході, але не було грошей, тепер штуку я за неї просто не віддам, хоч вона і є.
А так зверхньо судити всіх зі своєї дзвіниці це мягко кажучи лютий снобізм.
Це якби маск дорікав тобі за те, що ти не зміг спейсшатл купити минулого року, а тепер сам собі дурень бо вони здорожчали.
erkins007
Member

Повідомлення

yariksom
Когда у меня не было денег я играл на встройке древнего ноута и не ныл что мир несправедлив.
Есть куча финансовых инструментов вроде оплаты частями, если даже с ними карта для вас непосильная ноша, значит эта продукция не для вас и нужно смотреть на карты уровнем ниже. Я когда в 16 году собирал комп, то тоже собирал его не на 1080ти сразу, а на 1060 и i5 7500.
xIIImaL
Member

Повідомлення

dead_rat: 21.09.2026 15:24 xIIImaL
Всі покоління прохідні, окрім останнього на якому компанія закривається.

Думаю , когда эта компания закроется , нас с вами уже давно не будет живых :rip: , а хуанговская куртка будет где нибудь в музее антиквариата , в качестве воспоминания для потомков о лучших временах компании :rotate:
Востаннє редагувалось 21.09.2026 19:47 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
Lucik
Junior

Повідомлення

Владельцам 3000 серии хочу напомнить, что добрые люди в лице моддеров, дали нам возможность разблокировать DLSS фреймген.
https://www.reddit.com/r/nvidia/s/XamUowto7q
Так что, не расстраивается, накатываем, и играем как белые люди :gigi:
Востаннє редагувалось 21.09.2026 19:56 користувачем Lucik, всього редагувалось 1 раз.
Rabbitultra
Member

Повідомлення

Щоб гра в сілксонг і хейдіс, а також дивитися аніме 5090 не потрібна. Тому все буде окей (але напевно не в нас)
Відповісти