Кто во что играет?

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Відповісти
Автор
Повідомлення
waryag
Member

Повідомлення

Дочекався патча з виправленнями патча 2.0 сталкера 2, а заодно - і оновлення ФСР4 під РДНА2 (фанатського, звісно) і залип. Через пару днів стало потроху відпускати, в основному через постійний вибір між перегрузом і зайвою біганиною. :laugh:
_Ade
Member

Повідомлення

Геральт: 19.09.2026 15:42 Домучив Onimusha. Але ж вона нудна, капець. Боси ок (хоча й значно слабші за босів в Khazan), але ота біготня лабіринтами :facepalm:
В фіналі розробники взагалі не заморочувались, а просто напхали еліток/босів. Пройди, мовляв, їх ще раз. А ще ж на базі можна повторно їх проходити, заради якихось там плюшок :rotate:
Демку бігав, відразу зрозумів що середня гра буде :)
SERGBILL
Member

Повідомлення

спробував Fahrenheit remastered, перше враження - неграбельна параша. Ну я навіть не зміг кров в туалеті витерти на початку гри з перших спроб, а коли витер, не зміг вийти з кафе. Короче не знаю, по відгукам норм гра, а по факту шось взагалі шляпа.
shnok
Member

Повідомлення

SERGBILL: 20.09.2026 22:06 спробував Fahrenheit remastered, перше враження - неграбельна параша. Ну я навіть не зміг кров в туалеті витерти на початку гри з перших спроб, а коли витер, не зміг вийти з кафе. Короче не знаю, по відгукам норм гра, а по факту шось взагалі шляпа.
В свій час, особливо перша половина гри, дуже сподобалась напругою і атмосферою. Можливо просто вже час пройшов, так само як зараз запустити heavy rain, ігри в свій випередили час.
SERGBILL
Member

Повідомлення

shnok: 20.09.2026 22:35 В свій час, особливо перша половина гри, дуже сподобалась напругою і атмосферою. Можливо просто вже час пройшов, так само як зараз запустити heavy rain, ігри в свій випередили час.
може. спробую доречі хеві рейн. може зайде, всетаки на 5 років новіша, то після спробую ще повернутися до Фаренгейту. Те що гра стара не проблема, перший Деус зайшов на ура. купу ігор 90х теж переграв норм. А от дебільне керування просто вибісило.
Grey_ukr
Member

Повідомлення

SERGBILL: 20.09.2026 23:02
shnok: 20.09.2026 22:35 В свій час, особливо перша половина гри, дуже сподобалась напругою і атмосферою. Можливо просто вже час пройшов, так само як зараз запустити heavy rain, ігри в свій випередили час.
може. спробую доречі хеві рейн. може зайде, всетаки на 5 років новіша, то після спробую ще повернутися до Фаренгейту. Те що гра стара не проблема, перший Деус зайшов на ура. купу ігор 90х теж переграв норм. А от дебільне керування просто вибісило.
Є підозра, що це не твій жанр.
я Хеві рейн пройшов десь роки 2 назад. Плювався дуже сильно. Не за сюжет, а просто сама концепція не сподобалась. У тебе мінімум дій, і ти дивишся фільм, натискаючи кнопки, де треба. А ще часто не зрозуміло, чого не зараховувало натискання, адже все правильно робив.
Тому для себе зробив висновок, що всі подібні ігри я скіпаю.

По темі. Пройшов Метро ексодус.
Проходив на максимальній сладності, де немає сейвів.
як же жахливо розставлені автосейви. Декілька разів мене відкидувало на попередню локацію. Дуже неприємно. Ти вже пройшов стелс місію. Почалася місія з перестрілками. Тебе вбивають і бум, ти десь у другій терині стелс місії.
Також буває і навпаки. Зі стелс місій кидає назад в місію, де є битва.

Я вже мовчу, що можна пройти півлокаціх і не отримати жодного сейва. А потів в одній кімнаті отримати 2, а то й 3.

Далі. Грі 7 років. Досі не пофіксили баг з сейвами при активованому стім клауді (сейви зникають, або стають битими і все, починай гру спочатку).
Також спіймав баг, коли я застряг всередині мутанта. Проблемой це стало, бо попередній сейв був дуже далеко, а з мутантом я не міг пролізти у люк, або на човен.

Ще один баг спіймав в історії Сема. Фільтри протигазу почали зникати за секунди, замість хвилин. Допомогло пробігти цю локацію спідраном, з багом на знімання\одягання протигазу.

Вважаю, що грі не пішли на користь відкриті локації. Рівні, де ти знову у закритих приміщеннях сприймаються набагато краще та атмосферніше.

Але, тим не менше гра сподобалась, як і два длц
думаю, що сподобаються всім, кому подобається серія Метро.

Зараз почав КП 2077. Поки склажається враження, що там де типу є вибір, по факту він змінює тільки репліку, але дії гри все одно йдуть по сценарію. Але я навіть ще вступ не завершив, можливо далі буде краще з цим.

Також, сподіваюсь, що гра якось балансує гроші. Бо у мене вже 100к, і я поки не бачу, куди їх витрачати.
Барбарис
Member

Повідомлення

Grey_ukr, 2077 на останніх патчах сильно пішла в шутер, рукопашна зараз не дуже. Відповідно гроші можна тратити на аугментауії та патрони. Трофейних не дуже випадало, особливо потрібного калібру, тому десь від середини я скуповував патрони чи матеріали для них і крафтив(щось таке).
waryag
Member

Повідомлення

Grey_ukr: 21.09.2026 10:59 Зараз почав КП 2077. Поки склажається враження, що там де типу є вибір, по факту він змінює тільки репліку, але дії гри все одно йдуть по сценарію. Але я навіть ще вступ не завершив, можливо далі буде краще з цим.
Більша частина виборів для галочки (або несе незначні зміни) - гра дуже велика, щоб врахувати і прописати всі взаємодії, і все ускладнюється в геометричній прогресії. Потрібно було б подвоїти бюджет і час розробки, і все одно, воно б страшно багувало (навіть на фоні і так складного релізу).

Але частина виборів реально впливає і може мати наслідки.
divinity
Member

Повідомлення

waryag
коли пограв вперше в 2077 (це було через 2 роки після релізу) - зразу в очі кинуло, що король то голий (с). Місто ніби і велике, а інтерактивних будівель мінімум. Було відчуття, что гра пуста. У Відьмаку 3 навпаки, в будь-яку майже хату можна зайти і там щось знайти, записку прочитати чи лут якийсь.

Сам сюжет гру витягує, але як відкритий світ повний фейл.
Відповісти