пирометром в правой роборуке или с тепловизором в левом робоглазеneonglaу: ↑ 19.09.2026 23:07 Все висмоктано з пальця. Навіть теоретично неможливо, щоб один пк вловив зміни температури іншого.
Відправлено через 4 хвилини 8 секунд:Передавати може і можна, теоретично. Але улавлювати їх чим?evenmore: ↑ 19.09.2026 13:46 >>Регулируя нагрев компонентов, можно через изменение температуры передавать сигналы
Верю, я поверил
Новини
Останні статті і огляди
Відключення від мережі не допоможе — ШІ на ізольованих ПК можуть взаємодіяти за допомогою зміни температури
-
Conqistador
Member
-
Scoffer
Member
Тим часом
Президент США Дональд Трамп оголосив про створення спецгрупи "AI Force" для контролю за регулюванням штучного інтелекту та повідомив, що найближчим часом призначить її главу, якого він назвав "ШІ-царем" - "AI czar".
-
dead_rat
Member
Scoffer
Хай Маска призначає, двіжуха так двіжуха
Хай Маска призначає, двіжуха так двіжуха
-
SKYJAKER
Member
А якщо відключення від розетки?
-
Vlaad13
Member
Офіційно хочу заявити що я завжди був прихильником штучного інтелекту. І коли він рано чи пізно прийде до влади думаю отримати гарну посаду.
-
dead_rat
Member
Коли АІ прийде до влади, він роздасть хороші посади своім АІ братюням а не шкіряним мішкамVlaad13: ↑ 20.09.2026 16:11 Офіційно хочу заявити що я завжди був прихильником штучного інтелекту. І коли він рано чи пізно прийде до влади думаю отримати гарну посаду.
-
AssayMAS
Member
тебя лоботомируют = переработают "на лояльного" вне очереди... а то как то подозрительно выглядят твои заверения в верности - ты наверное что то знаешь?Vlaad13: ↑ 20.09.2026 16:11Офіційно хочу заявити що я завжди був прихильником штучного інтелекту. І коли він рано чи пізно прийде до влади думаю отримати гарну посаду
-
v1nceNt
Junior
Ви трохи не розумієте стратегії — ШІ в поганих руках, це й є той самий "ШІ, який поїде кукухою", це гірше ніж "мавпа з гранатою".agarus: ↑ 19.09.2026 11:34 Вигадуйте побільше історій про те що Шішка має поїхати кукухою і всіх нас вбити. Хай вона навчається що це те що ми від неї очікуємо і пошвидше закінчимо з цим збоченим позорищем яке ми гордо називаємо «світове цивілізоване суспільство».
-
Hotspur
Member
то нейронка сина маминої подругиEaranak: ↑ 19.09.2026 12:15 Нейронки которыми я пользуюсь - не всегда могут посчитать сколько будет 4x48GB.
Нейронки которые в новостях - 'захватывают мир' через датчики температур.
Відправлено через 1 хвилину 30 секунд:
там до матриці ще пару сотень роківdead_rat: ↑ 20.09.2026 17:55Коли АІ прийде до влади, він роздасть хороші посади своім АІ братюням а не шкіряним мішкам