що ви намагались сказати наведенням цих двох фактів?dext: ↑ 18.09.2026 21:39Все так, все так
не дивитись сумнівне відео (по вказаних причинах) -- це мій вибір.
не вміти читати -- це ваша нездатність доведена цим та іншими обговореннями, коли навіть після неодноразового повторення якогось арументу, ви продовжуєте спілкування ніби нічого не бачили.
відчуваєте різницю? мабуть, ні, інакше б це наводили ці факти поруч)
так, і, якщо цим зайнятись, то вийде, що кількість випадків статистично мікроскопічна на кількість проданих карт (навіть опускаючи причини і чия провина), а проблеми виникають вкрай рідкоdext: ↑ 18.09.2026 21:39Її можна сформувати на основі випадків з відкритих джерел та опитувань як от від GN.
ні, ви знову перекручуєте)dext: ↑ 18.09.2026 21:39Ваша аргументація "якщо немає офіційного папірця від жупана то і визначити нічого не можна"
як на мене, цілком достатньо і тої інфи, що ми маємо, аби зробити впевнені висновки по ситуації з роз'ємом. які висновки -- я написав неодноразово: багато розігнаного хайпу і хейту на мікроскопічну кількість випадків, більшість з яких трапляється по вині юзера, який не подужав в інструкцію (давайте шарманку про віктімблеймінг, ви можете повторити це хоч тисячу разів, це ніяк не впливає на моє бачення ситуації
невірне твердження, запитайте хоч у ЛЛМки чи правда це, вам навіть тупа модель від гугла скаже, що ніdext: ↑ 18.09.2026 21:39Представник Inno3d, яка має ринкову долю нижче статистичної похибки
достатньо і того що він заявив аби зробити висновки, якщо мати трохи сірої речовини в черепній коробці. втім, це явно не ваш випадок, тому ви продовжите вигадувати свої недолугі пояснення, щоб якось це викрутити і вписати в своє бачення світу. на здоров'я! право ваше)dext: ↑ 18.09.2026 21:39не назвав головного - кількості проданих ВК
щось в новинах такі випадки виключно рідко з'являлись, ба більше, навіть крім цього випадку з рекламою погремушки дербанера і не пригадаю ніякого. і часто потрапляють в інтернети такі, пане фахівець?dext: ↑ 18.09.2026 21:39випадки прогару на стороні БЖ (як от випадок HUB)
дивіться стату по продажах JPR, стату стіма, інфу про долю різних лінійок чипів і тд. рахуйте прикидайте, це не дуже складно, скористайтесь нормальною ЛЛМ (типу чат жпт астра, а не древнім жеміні) якщо не виходить самостійно порахувати.dext: ↑ 18.09.2026 21:39На мільярди, трильйони проданих
скільки разів вам повторити, що ви можете бачити предмет обговорення по своєму а я по своєму?) заспокойтесь вже, будете встановлювати правила в іншому місці, тут ви ніхто, просто анонімний юзер як і я. і можете обговорювати свою "8пін вс 12 пін", а я поруч "хайп проти реальності з 12пін роз'ємом живлення" інколи відповідаючи на якісь ваші тейки щодо "порівняння надійсності" і нічого ви з цим не зробитеdext: ↑ 18.09.2026 21:39Така статистика дозволяє порівняти надійність 8pin vs 12pin - що і є топіком, якщо ви контекст втратили
тобто ви хочете сказати, що у перелічених виробників на стороні БЖ встановлено роз'єми EPS12V там де коннектори для підключеня кабелів живлення відеокарт? пруфанете?dext: ↑ 18.09.2026 21:39Ви зробили відсилку 2x8pin = 600W, це відсилка виключо до EPS12V,
а я написав "PCIE" чи просто "8-пін"? перевірте. кабелів саме позначених як PCIE з боку який підключається до відеокарти немає на 300вт, бо роз'ємів на відеокартах немає на 300вт, я ж написав це вище)dext: ↑ 18.09.2026 21:39ніхто і ніколи офіційно (яки ви написали) не робив кабелей 8pin-PCIE номіналом ("rated" за вашим дописом) 300W
oversteve випередив з робочими. вивчайтеdext: ↑ 18.09.2026 21:39По-перше, посилання вже не робочі (принаймні для мене)
я вам вище написав елементарну логіку. ви її осягнули?dext: ↑ 18.09.2026 21:39По-друге, вона не відображає/виділяє саме відмови 8pin, особисто в моя ВК топі, але це аргумент на користь якості плати/охолодження, а не роз'ємів
- спойлер
- leif: ↑ 18.09.2026 12:14логіку знову: якщо випадків оплавлення роз'єму статистично багато це має відображатись в статистиці, адже інші проблеми з картами теж трапляються. тобто "інші проблеми" + проблеми з роз'ємом у випадку 12-пін карт, або ж лише "інші проблеми" у випадку 9070/хт (якщо 7900XTX вам не подобається) у випадку 8-пін карт. але статистика майндфекторі свідчить, що RMA зверненть по 9070 з православним роз'ємом більше ніж по якихось 12-пін картах, включно з 5090 що це означає по вашому? який висновок ми можемо з цього зробити?
скільки разів вам про цей сапфір пояснювали -- нуль результату. вище пояснили ще раз, але я гарантую, що до вас знову не дійде в чому причина, що вони горять (при досить помірному споживанні) і ви надалі будете тягнути це як аргумент. горбатого могила виправитьdext: ↑ 18.09.2026 21:39По-третє, за останній місяць на pcmr пробігало десь 5 чи біля того випадків проблем саме нітро з 12pin, і ... жодного з 8pin - що є чудовою демонстрацією
не хвилюйтесь, як мінімум, якщо горить 5090 про це, скоріше за все, напишуть в новинах, це на сапфіри складно хейт розганяти, тому про них пару разів запостили і вистачитьdext: ↑ 18.09.2026 21:39тягнути сюди кожний випадок прогару мені не цікаво
Відправлено через 1 годину 20 хвилин 6 секунд:
denizen: ↑ 19.09.2026 10:01можна вже книгу написати про цей роз'єм
закинути в якусь ЛЛМку і дати задачу скомпонувати усе в багатосерійний триллер "КАТАСТРОФІЧНЕ ОПЛАВЛЕННЯ")) нішева література, для справжніх поціновувачів