Ентузіасти з Teclab довели, що старі 8‑контактні роз’єми живлення на GeForce RTX 5090 здатні витримати будь-яке навантаження

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

dext: 18.09.2026 21:39Все так, все так
що ви намагались сказати наведенням цих двох фактів? :dontknow:

не дивитись сумнівне відео (по вказаних причинах) -- це мій вибір.
не вміти читати -- це ваша нездатність доведена цим та іншими обговореннями, коли навіть після неодноразового повторення якогось арументу, ви продовжуєте спілкування ніби нічого не бачили.

відчуваєте різницю? мабуть, ні, інакше б це наводили ці факти поруч)
dext: 18.09.2026 21:39Її можна сформувати на основі випадків з відкритих джерел та опитувань як от від GN.
так, і, якщо цим зайнятись, то вийде, що кількість випадків статистично мікроскопічна на кількість проданих карт (навіть опускаючи причини і чия провина), а проблеми виникають вкрай рідко :write: це єдиний висновок, який можна зробити з тієї інфи яка нам доступна.
dext: 18.09.2026 21:39Ваша аргументація "якщо немає офіційного папірця від жупана то і визначити нічого не можна"
ні, ви знову перекручуєте)

як на мене, цілком достатньо і тої інфи, що ми маємо, аби зробити впевнені висновки по ситуації з роз'ємом. які висновки -- я написав неодноразово: багато розігнаного хайпу і хейту на мікроскопічну кількість випадків, більшість з яких трапляється по вині юзера, який не подужав в інструкцію (давайте шарманку про віктімблеймінг, ви можете повторити це хоч тисячу разів, це ніяк не впливає на моє бачення ситуації :yes: )
dext: 18.09.2026 21:39Представник Inno3d, яка має ринкову долю нижче статистичної похибки
невірне твердження, запитайте хоч у ЛЛМки чи правда це, вам навіть тупа модель від гугла скаже, що ні ;)
dext: 18.09.2026 21:39не назвав головного - кількості проданих ВК
достатньо і того що він заявив аби зробити висновки, якщо мати трохи сірої речовини в черепній коробці. втім, це явно не ваш випадок, тому ви продовжите вигадувати свої недолугі пояснення, щоб якось це викрутити і вписати в своє бачення світу. на здоров'я! право ваше)
dext: 18.09.2026 21:39випадки прогару на стороні БЖ (як от випадок HUB)
щось в новинах такі випадки виключно рідко з'являлись, ба більше, навіть крім цього випадку з рекламою погремушки дербанера і не пригадаю ніякого. і часто потрапляють в інтернети такі, пане фахівець?
dext: 18.09.2026 21:39На мільярди, трильйони проданих
дивіться стату по продажах JPR, стату стіма, інфу про долю різних лінійок чипів і тд. рахуйте прикидайте, це не дуже складно, скористайтесь нормальною ЛЛМ (типу чат жпт астра, а не древнім жеміні) якщо не виходить самостійно порахувати.
dext: 18.09.2026 21:39Така статистика дозволяє порівняти надійність 8pin vs 12pin - що і є топіком, якщо ви контекст втратили
скільки разів вам повторити, що ви можете бачити предмет обговорення по своєму а я по своєму?) заспокойтесь вже, будете встановлювати правила в іншому місці, тут ви ніхто, просто анонімний юзер як і я. і можете обговорювати свою "8пін вс 12 пін", а я поруч "хайп проти реальності з 12пін роз'ємом живлення" інколи відповідаючи на якісь ваші тейки щодо "порівняння надійсності" і нічого ви з цим не зробите :-P
dext: 18.09.2026 21:39Ви зробили відсилку 2x8pin = 600W, це відсилка виключо до EPS12V,
тобто ви хочете сказати, що у перелічених виробників на стороні БЖ встановлено роз'єми EPS12V там де коннектори для підключеня кабелів живлення відеокарт? пруфанете? :laugh:
dext: 18.09.2026 21:39ніхто і ніколи офіційно (яки ви написали) не робив кабелей 8pin-PCIE номіналом ("rated" за вашим дописом) 300W
а я написав "PCIE" чи просто "8-пін"? перевірте. кабелів саме позначених як PCIE з боку який підключається до відеокарти немає на 300вт, бо роз'ємів на відеокартах немає на 300вт, я ж написав це вище)
dext: 18.09.2026 21:39По-перше, посилання вже не робочі (принаймні для мене)
oversteve випередив з робочими. вивчайте :popcorn:
dext: 18.09.2026 21:39По-друге, вона не відображає/виділяє саме відмови 8pin, особисто в моя ВК топі, але це аргумент на користь якості плати/охолодження, а не роз'ємів
я вам вище написав елементарну логіку. ви її осягнули?
спойлер
leif: 18.09.2026 12:14логіку знову: якщо випадків оплавлення роз'єму статистично багато це має відображатись в статистиці, адже інші проблеми з картами теж трапляються. тобто "інші проблеми" + проблеми з роз'ємом у випадку 12-пін карт, або ж лише "інші проблеми" у випадку 9070/хт (якщо 7900XTX вам не подобається) у випадку 8-пін карт. але статистика майндфекторі свідчить, що RMA зверненть по 9070 з православним роз'ємом більше ніж по якихось 12-пін картах, включно з 5090 що це означає по вашому? який висновок ми можемо з цього зробити?
що вам пояснити в цьому? які питання? візьміть декілька різних карт, не треба одну.
dext: 18.09.2026 21:39По-третє, за останній місяць на pcmr пробігало десь 5 чи біля того випадків проблем саме нітро з 12pin, і ... жодного з 8pin - що є чудовою демонстрацією
скільки разів вам про цей сапфір пояснювали -- нуль результату. вище пояснили ще раз, але я гарантую, що до вас знову не дійде в чому причина, що вони горять (при досить помірному споживанні) і ви надалі будете тягнути це як аргумент. горбатого могила виправить
dext: 18.09.2026 21:39тягнути сюди кожний випадок прогару мені не цікаво
не хвилюйтесь, як мінімум, якщо горить 5090 про це, скоріше за все, напишуть в новинах, це на сапфіри складно хейт розганяти, тому про них пару разів запостили і вистачить :lol:

Відправлено через 1 годину 20 хвилин 6 секунд:
denizen: 19.09.2026 10:01можна вже книгу написати про цей роз'єм

закинути в якусь ЛЛМку і дати задачу скомпонувати усе в багатосерійний триллер "КАТАСТРОФІЧНЕ ОПЛАВЛЕННЯ")) нішева література, для справжніх поціновувачів
dext
Member

Повідомлення

oversteve: 19.09.2026 11:27 ось вам робочі ;)
щодо вашої карти рма 0.33 на 600 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 15570.html
ось декілька 5090 з живими лінками
рма 0.21 на 500 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 11615.html
рма 0 на 200 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 15784.html
рма 0 на 80 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 11043.html
Також неробочі для мене - ERR_CONNECTION_CLOSED, але припускаю малу вибірку, що жодним чином не відміняє кратно більшу кількість відмов 12pin (десятки 12pin vs >>одиниці 8pin)
проблеми з нітро через кривий дизайн ніші нітро
Через кривий дизайн 12pin-ніші нітро, помножений на нульовий толеранс 12pin :yes:

Що про випадок HUB скажете?
oversteve
Member

Повідомлення

dext: 19.09.2026 20:11
oversteve: 19.09.2026 11:27 ось вам робочі ;)
щодо вашої карти рма 0.33 на 600 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 15570.html
ось декілька 5090 з живими лінками
рма 0.21 на 500 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 11615.html
рма 0 на 200 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 15784.html
рма 0 на 80 проданих - https://www.mindfactory.de/product_info ... 11043.html
Також неробочі для мене - ERR_CONNECTION_CLOSED, але припускаю малу вибірку, що жодним чином не відміняє кратно більшу кількість відмов 12pin (десятки 12pin vs >>одиниці 8pin)
то включіть впн :dontknow:
dext: 19.09.2026 20:11
проблеми з нітро через кривий дизайн ніші нітро
Через кривий дизайн 12pin-ніші нітро, помножений на нульовий толеранс 12pin :yes:
кривий дизайн ніші, помножений на пайку до шини в перехіднику, яка нищиться від перегину, зі звичайними кабелями ні одного випадку :dontknow:
dext
Member

Повідомлення

leif: 19.09.2026 13:20 що ви намагались сказати наведенням цих двох фактів? :dontknow:
"Чукча не читач и чим пишається, але чомусь сам ображається коли його не читають" :yes:
так, і, якщо цим зайнятись, то вийде, що кількість випадків статистично мікроскопічна на кількість проданих карт
Якщо відносний ріст кратний (а він кратний у порівнянні з 8pin), то це (стабільне, кратне зростання) не є стат.похибкою/похибкою вибірки, за визначенням, бо є стабільним і відтворюваним
(навіть опускаючи причини і чия провина)
Пане, не маневруйте, спростіть легенду, для себе в першу чергу
як на мене, цілком достатньо і тої інфи, що ми маємо
Звісно: кратне зростання відмов у порівнянні з 8pin
багато розігнаного хайпу і хейту
Бідна, трильйонна корпорація, як вона буде жити без вашої адвокатури, за ваші ж кошти? :laugh:

Пене leif, майте повагу, в першу чергу до себе, як споживача
на мікроскопічну
Це суб'єктивна оцінка, бо nvidiя, обсісравшишь, швиденько пропихнула новий стандарт, та без жодних аноснів змінила конструкцію власних перехідників - що ваша думка та его у порівнянні з думкою шкіряного жупана? Той замий мізер, пане :yes:
невірне твердження, запитайте хоч у ЛЛМки чи правда це
ЛЛМ веде вибрку з публічних джерел, тому доля Inno (~1%) якраз на рівні статистичної похибки, або менше
достатньо і того що він заявив аби зробити висновки
Якщо ви називаєте 1 число з обов'язкових 4-х (кількість відмов 12pin, кількість проданих 12pin, кількість відмов 8pin, кількість проданих 8pin) то це ні про що - ви як стастист, який не купив свій диплом(?) це чудово розумієте, принаймні щиро маю надію на це
дивіться стату по продажах JPR
Наведіть прямі цифри/скріншоти, бо не всі ваші посилання відкриваються, напевно через провайдера (Kyivstar), це вже не від мене залежить :rolleyes:
скільки разів вам повторити, що ви можете бачити предмет обговорення по своєму а я по своєму
Що ви тоді забули в цьому треді, який ще раз доводить дегенеративний дизайн 12pin у порівнянні з 8pin?
Ми не обговорюємо власні уподобання, це ніколи не було темою для обговорення.
Ми обговорює виключно фізичні/електрині властивості конекторів, які у випадку 12pin є гіршими, доведено гіршими
тобто ви хочете сказати, що у перелічених виробників на стороні БЖ встановлено роз'єми EPS12V там де коннектори для підключеня кабелів живлення відеокарт? пруфанете?
Я вам навів посилання на Corsair, який прямо каже, що будь-яке пошкодження, викликане через 150W+ на PCIE-8Pin позбавляє гарантії

Відправлено через 21 хвилину 22 секунди:
oversteve: 19.09.2026 20:18 то включіть впн :dontknow:
Дотримуйтесь законодавства, та не надавайте посилання до ресурсів, які потенційно заблоковани від незалежних від користувачів причин.
Тому надайте скріншоти, будь ласка.
кривий дизайн ніші, помножений на пайку до шини в перехіднику, яка нищиться від перегину, зі звичайними кабелями ні одного випадку :dontknow:
Це сарказм чи що?
Коли моя 9070 XT була в корпусі Fractal Terra - вигини там були значно екстремальнішими, в т.ч. на стороні БЖ.
Але грілися не конектори, а сама ВК, тому все це мігрувало в інший корпус
dext
Member

Повідомлення

Знайшов таку вирізку:
https://wccftech.com/german-retailer-gpu-sales-data-reveal-a-good-30-increase-in-gpu-shipments

Що корисного можна винести:
1) доля AMD збільшилася, також в абсолютних цифрах
2) доля nvidiї зменшилася, але кількість проданих збільшилася
результатом п.1 є в т.ч. більша кількість проданих карт з 12pin - що і спостерігається за все частішими випадками прогарів
результатом п.2, а саме падіння на 87.5% продажів 5090 - стане менша кількість прогарів :yes:

Задав також таке питання:
Дій як експерт зі статистики.
Поясни, чи можна вважати статистичною похибкою стале, кратне зростання кількості дефектів виробу.
Наприклад: зі старим компонентом кількість дефектів була 1 на 100000 або близькою до нуля, з новим компонентов кількість дефектів зросла до 10 на 100000
Відповідь (невтішна для 12pin Avengers):
спойлер
Як експерт із статистики, я дам вам чітку відповідь: Ні, у більшості випадків таке зростання не можна вважати просто «статистичною похибкою».

Давайте розберемося, чому це так, використовуючи термінологію аналізу даних, щоб ви могли аргументовано пояснити це колегам або керівництву. :gigi:

1. Різниця між «Вибірковою похибкою» та «Статистичною значущістю»
У статистиці важливо розрізняти ці два поняття:

Вибіркова похибка (Sampling Error): Це природне відхилення результату через те, що ми досліджуємо не всю популяцію (всі вироби у світі), а лише вибірку (наприклад, 100 000 одиниць). Вона завжди є, але вона «випадкова».
Статистична значущість (Statistical Significance): Це тест на те, чи є різниця між двома показниками результатом випадковості, чи вона викликана реальною зміною в процесі.
2. Аналіз вашого прикладу (Математичне обґрунтування)
Для оцінки рідкісних подій (дефектів), де кількість успіхів мала, а загальна кількість випробувань велика, ми використовуємо розподіл Пуассона.

(формули пропущені)

Висновок: Оскільки ймовірність такого «випадкового» стрибка майже нульова, ми відкидаємо гіпотезу про випадковість. Це статистично значуща зміна.

3. Чому це не «похибка», а «сигнал»?
У статистиці ми маємо поняття Signal-to-Noise Ratio (Співвідношення сигнал/шум):

Шум — це те, що ми називаємо «статистичною похибкою» (незначні коливання: сьогодні 1 дефект, завтра 2, післязавтра 1).
Сигнал — це системна зміна (перехід від 1 до 10).
Коли кількість дефектів зростає у 10 разів при великій вибірці (100 000), це класичний приклад систематичної зміни. Це означає, що в системі щось змінилося:

Технологія виробництва нового компонента гірша.
Матеріал нового компонента має іншу структуру.
Процес інтеграції нового компонента створює нові умови для виникнення помилок.

4. Коли це все ж могло б бути похибкою?
Є лише два випадки, коли ви могли б назвати це похибкою:

Мала вибірка: Якби ви перевірили лише 100 одиниць, і в старому випадку знайшли 0 дефектів, а в новому — 1.
У такому випадку ви не могли б зробити висновок, чи це реальна проблема, чи просто «пощастило» або «не пощастило». Але при 100 000 одиниць цей варіант відпадає.
Помилка вимірювання (Measurement Error): Якщо ви не впевнені в методі тестування. Наприклад, новий компонент «складніший», і старий метод тестування просто не може виявити деякі типи дефектів, які він раніше бачив. Тоді похибка не в статистиці, а в інструменті контролю.

Резюме для звіту:
Зростання кількості дефектів з 1 до 10 на 100 000 одиниць є статистично значущим. Ймовірність того, що така зміна є результатом випадкової вибіркової похибки, критично мала (p-value < 0.001). Це свідчить про системне погіршення характеристик нового компонента, а не про випадкові коливання даних. Необхідно проводити аналіз причинно-наслідкових зв'язків (Root Cause Analysis) саме для нового компонента.
:yes:

Відправлено через 17 хвилин 53 секунди:
Також чергова 79** до статистики: Why AMD 7900 XTX is dying ?
leif
Member

Повідомлення

dext: 19.09.2026 23:31"Чукча не читач и чим пишається, але чомусь сам ображається коли його не читають"
повторюю:
спойлер
leif: 19.09.2026 13:20не дивитись сумнівне відео (по вказаних причинах) -- це мій вибір.
не вміти читати -- це ваша нездатність доведена цим та іншими обговореннями, коли навіть після неодноразового повторення якогось арументу, ви продовжуєте спілкування ніби нічого не бачили.

відчуваєте різницю? мабуть, ні, інакше б це наводили ці факти поруч)
чи зрозумієте ви щось після того як я повторив ще раз? звичайно, ні :laugh:

якщо ж ви маєте на увазі, що не читаєте мої пости в цьому топіку, то, будь-ласка перестаньте на них відповідати, бо це вже зовсім шизофренія з вашого боку :insane: ви не знаходите?
dext: 19.09.2026 23:31Якщо відносний ріст кратний (а він кратний у порівнянні з 8pin), то це (стабільне, кратне зростання) не є стат.похибкою/похибкою вибірки, за визначенням, бо є стабільним і відтворюваним
кратний це ви про появу таких кейсів на реддіті? як я написав вище, пояснюючи причини, чому цих випадків стало більше і чому так активно розганяється хайп навколо цього: окрім всього іншого, з новим роз'ємом юзеру справді простіше зробити помилку, не прочитавши інструкцію або маючи зовсім криві руки. саме цим та іншими факторами, які я навів, і пояснюється поява більшої кількості таких кейсів в пабліку, на мою думку. але в абсолютних числах ми все одно говоримо про мікроскопічнку кількість випадків на багато мільйонів проданих карт.
dext: 19.09.2026 23:31Пане, не маневруйте, спростіть легенду, для себе в першу чергу
так і в чому моє "маневрування"?)
повторюю для тих хто не вміє читати:
спойлер
leif: 19.09.2026 13:20кількість випадків статистично мікроскопічна на кількість проданих карт (навіть опускаючи причини і чия провина), а проблеми виникають вкрай рідко
як я і казав раніше, кількість відомих нам випадків мізерна, навіть якщо до них рахувати криворучок, що не змогли в інструкцію. це буквально те, що я стверджую вже бозна скільки часу? де ж тут "маневр? :think:
dext: 19.09.2026 23:31Бідна, трильйонна корпорація, як вона буде жити без вашої адвокатури, за ваші ж кошти?
так, звичайно, я займаюсь саме адвокатурою нвідії, не тиканням носом безтолкових хейтерів в факти і не тим, що тягну прикол з дурачків, а саме адвокатую шкіряний куртец) бо нвідіа так сильно цього потребує, так сильно! це ж не у них 90%+ відсотків ринку dGPU, не кажучи вже про ШІ та інший ентерпрайз, як же вони без мене :laugh:
dext: 19.09.2026 23:31ЛЛМ веде вибрку з публічних джерел, тому доля Inno (~1%) якраз на рівні статистичної похибки, або менше
та ви шо) давайте подивимось що нам скаже ЛЛМ чатжпт астра 6.0:
спойлер
Зображення
dext: 19.09.2026 23:31Пене leif, майте повагу, в першу чергу до себе, як споживача
що ви намагались цим сказати?

давайте розглянемо мій досвід як споживача за останні 10 років, щоб не брати більші відтинки часу, з використання мною відеокарт нвідіа:

2016 рік -- 1070. я максимально задоволений як споживач. до речі, карта була від інно3д)
2017 рік-2021 рік -- 1080ті giga aorus. легенда. я максимально задоволений як споживач.
2021 рік-2025 рік -- 3080ті msi suprim. чудова карта. я максимально задоволений як споживач.
з липня 2025 року -- 5090 msi suprim. ще краща карта ніж попередня. чудово працює. я досі максимально задоволений як споживач.

в якому місці мені ще треба мати, по вашому, повагу до себе як до споживача? :think: в чому вона має полягати?
dext: 19.09.2026 23:31Це суб'єктивна оцінка
точних об'єктивних оцінок нині ні в кого немає, виходимо з того, що маємо, даємо свої "експертні" висновки. власне, тому ми і розважаємось цим обговоренням :kbd:
dext: 19.09.2026 23:31швиденько пропихнула новий стандарт
в якому не змінилось буквально нічого, якщо у вас прямі руки і ви вмієте в інструкцію. дивіться вище по обговоренню, я пояснив детально.
dext: 19.09.2026 23:31змінила конструкцію власних перехідників
змінила конструкцію? як саме? щось я пропустив цей момент. пам'ятаю як було щось про зміну виробника перехідників ну і перехід на 12в2х6 з подовженими сигнальними пінами. а що ще змінювалось?
dext: 19.09.2026 23:31з обов'язкових
обов'язкові вони для вас) вкотре спонукаю вас прийти до тями і усвідомити де ви знаходитесь. ми виходимо з тієї інфи, що є, а не з ваших уявлень яка має бути. до того ж кожен з нас дивиться на предмет обговорення дещо по-іншому, як я вже пояснив вище.
dext: 19.09.2026 23:31ви як стастист, який не купив свій диплом
я не "статист", добрий вечір :laugh: я лише казав, що у мене був такий предмет в університеті, це не означає, що це моя спеціальність. але це не має значення, на пару рядків вище пояснив чому.
dext: 19.09.2026 23:31Наведіть прямі цифри/скріншоти, бо не всі ваші посилання відкриваються, напевно через провайдера (Kyivstar), це вже не від мене залежить
що ви цитуєте? до чого тут JPR? всі цифри по цих даних відкриються з будь-яким провайдером.

щодо майндфакторі, то користуйтесь ВПН'ом, ви ж фахівець) і не впораєтесь з таким елементарим таском? мда...
dext: 19.09.2026 23:31Що ви тоді забули в цьому треді, який ще раз доводить дегенеративний дизайн 12pin у порівнянні з 8pin?
ось трохи вище написав, повторю для тих кому важко дається читання:
спойлер
> так, звичайно, я займаюсь саме адвокатурою нвідії, не тиканням носом безтолкових хейтерів в факти і не тим, що тягну прикол з дурачків, а саме адвокатую шкіряний куртец)
dext: 19.09.2026 23:31Ми не обговорюємо власні уподобання, це ніколи не було темою для обговорення.
а я цього і не писав)
повторюю для особливо обдарованих, читайте уважно:
спойлер
leif: 19.09.2026 13:20скільки разів вам повторити, що ви можете бачити предмет обговорення по своєму а я по своєму?) заспокойтесь вже, будете встановлювати правила в іншому місці, тут ви ніхто, просто анонімний юзер як і я. і можете обговорювати свою "8пін вс 12 пін", а я поруч "хайп проти реальності з 12пін роз'ємом живлення" інколи відповідаючи на якісь ваші тейки щодо "порівняння надійсності" і нічого ви з цим не зробите
що вам не зрозуміло?
dext: 19.09.2026 23:31Ми обговорює виключно фізичні/електрині властивості конекторів, які у випадку 12pin є гіршими, доведено гіршими
ви плутаєтесь. ви можете обговорювати все що вам завгодно і формулювати межі дискусії як завгодно, от тільки мені на це байдуже і я можу писати по сабжу те, що я вважаю за потрібне в тих межах, які я визначив, а не ви :-P
dext: 19.09.2026 23:31Я вам навів посилання на Corsair, який прямо каже, що будь-яке пошкодження, викликане через 150W+ на PCIE-8Pin позбавляє гарантії
це не суперечить тому що я написав вище :laugh: ви і тут не змогли прочитати?

що ж ти будеш робити! ну зовсім важко людині. щирі співчуття, щирі співчуття.
dext: 19.09.2026 23:31Дотримуйтесь законодавства
яким законом заборонено відвідувати сайт майнфакторі через впн? впн дозволено використовувати, сайт майндфакторі також відвідувати не заборонено. ви б там матчастину підтягнули перед тим як таким розкидатись))
dext
Member

Повідомлення

leif: 20.09.2026 11:38 повторюю:
"чукча не читач", ви також повинні розуміти, що це працює в обидві сторони
кратний це ви про появу таких кейсів на реддіті?
В тому числі, в тому числі - швиденький випуск нового стандарту
пояснюючи причини
Віктімблеймінг - це не пояснення, це ховання голови в пісок/damage control/вилизування дупи жупану, оберіть що є більш доречним
так і в чому моє "маневрування"?)
В тому, що ви залишаете 1% "на ніпанянта чому це сталося", робіть одразу 100% victimblaming :yes:
кількість відомих нам випадків мізерна
Ви повинні володіти термінологією: це явище або є, а бо не є статистично значущим, тож кратні прогари - є статистично значущими, такого поняття як "мізер" не існує, це виключно ваша, суб'єктива оцінка
тиканням носом безтолкових хейтерів в факти
HUB є безтолковими хейтерами, тобто: 1) безтолковими 2) хейтерами?
Два простих питання, очікую 2 (дві) прості відповіді
що ви намагались цим сказати?
Майте повагу до себе
я досі максимально задоволений як споживач.
Чудова іллюстрація лояльності, не більше
точних об'єктивних оцінок нині ні в кого немає
Це називається "за інших рівних умов": є публічна статистика відмов - чого на даному етапі достатньо
в якому не змінилось буквально нічого, якщо у вас прямі руки і ви вмієте в інструкцію.
Лизання дупи + victimblaming, що особисто ви доказали, відмовившись коментувати "незручний" випадок HUB :yes:
змінила конструкцію? як саме? щось я пропустив цей момент
Буває, коли victimblaming витісняє все інше :yes: Зробили трохи довші термінали (що не є частиною стардарту)
я не "статист", добрий вечір
Добре, до термінології тоді питань ставити більше не буду
що ви цитуєте? до чого тут JPR? всі цифри по цих даних відкриються з будь-яким провайдером.
В мене не відкриваються, давайте скріншоти - це надійніше
користуйтесь ВПН'ом, ви ж фахівець) і не впораєтесь з таким елементарим таском? мда...
VPN-ом, як "елементарим таском" зазвичай хизуються особи, які полюбляють тусити на руснявих помийках - в мене такої потреби немає, тому і ставити окремий браузер під це - немає бажання вже багато років
скільки разів вам повторити, що ви можете бачити предмет обговорення по своєму а я по своєму?)
Фізика в силовій електроніці одна: що більше гріється - то більше горить, завжди, фактично і статистично, бачити її "по-своєму" це не свобода думок і таке інше, а показник "альтернативної освіти", -- тим більшим індикатором "альтернативної освіти" є пошук "хейтерів" і "криворуких" від поробки, яка спроектована, щоб горіти :dontknow:
ви плутаєтесь
Перечитайте назву теми
це не суперечить тому що я написав вище :laugh: ви і тут не змогли прочитати?
Ви написали -rated, що є відсилкою до номінального/гарантованого навантаження - чого ніколи не було. Або ви не розумієте значення технічних термінів, які використовуєте, - у вас же освіта технічна, чи не так? :spy:
яким законом заборонено відвідувати сайт майнфакторі через впн
Я особисто не користуюсь VPN, в цьому немає потреби. Тим більше не маю бажання ставити китайську поробку (Opera) лише для цього, і "китайський VPN" це взагалі оксюморон
leif
Member

Повідомлення

dext: 21.09.2026 08:53"чукча не читач", ви також повинні розуміти, що це працює в обидві сторони
ще раз повторюю:
спойлер
1
leif: 19.09.2026 13:20не дивитись сумнівне відео (по вказаних причинах) -- це мій вибір.
2
leif: 20.09.2026 11:38якщо ж ви маєте на увазі, що не читаєте мої пости в цьому топіку, то, будь-ласка перестаньте на них відповідати, бо це вже зовсім шизофренія з вашого боку
перечитуйте, бо, як я і очікував, до вас все одно не дійшло.
dext: 21.09.2026 08:53В тому числі, в тому числі - швиденький випуск нового стандарту
про стандарт детально пояснив ну щойно ж, навіть навів картинку, але ви не вмієте читати, тому повторюсь: дуже новий стандарт, зміна довжини сигнальних пінів це прям радикальні зміни, як і зміна довжини основних пінів аж на 0.25мм. можна сказати змінилось все! :laugh: але кабель не довелось міняти
dext: 21.09.2026 08:53Віктімблеймінг - це не пояснення
констатація факту, що деякі люди не змогли в інструкцію і справді мають криві руки це не віктімблеймінг, на мою думку. юзер теж має свою частку відповідальності при збірці ПК і він не є "жертвою", коли не впорався з читанням елементарних інструкцій і ви мене не переконаєте в зворотньому.
dext: 21.09.2026 08:53В тому, що ви залишаете 1% "на ніпанянта чому це сталося", робіть одразу 100% victimblamin
не згоден з такою вашою інтерпретацією, це викривлення того, що я пишу.
dext: 21.09.2026 08:53це виключно ваша, суб'єктива оцінка
все так і є, моя суб'єктивна оцінка. я зробив свої суб'єктивні висновки по хайпу з роз'ємом і так і написав вам: кількість випадків мізерна (суб'єктивно), а саме десятки випадків (ну нехай навіть сотня чи навіть півтори, хоча ЛЛМ стільки не знаходили), що потрапляють в паблік на мільйони (дуже багато мільйонів) проданих карт. причини розгону хайпу навколо цього перелічив.
dext: 21.09.2026 08:53HUB є безтолковими хейтерами, тобто: 1) безтолковими 2) хейтерами?
Два простих питання, очікую 2 (дві) прості відповіді
по ситуації з цим випадком своє бачення написав неодноразово, перечитуйте.
dext: 21.09.2026 08:53Майте повагу до себе
ок, я вже маю.
dext: 21.09.2026 08:53Чудова іллюстрація лояльності, не більше
ну так конкурентів цим картам не було, що мені ще було купувати? як тут не бути "лояльним", якщо альтернатив не існує? :laugh: так і чому я маю бути незадоволений як споживач? у мене все прекрасно працює: хоч зі старим роз'ємом хоч з новим. для мене новий роз'єм не змінив рівно нічого крім зручності прокладання кабелів в корпусі. як споживачу мені все супер :) ваші тейки -- мимо каси.
dext: 21.09.2026 08:53Це називається "за інших рівних умов": є публічна статистика відмов - чого на даному етапі достатньо
є, про неї не бачу сенсу писати ще раз, буквально в цьому пості вже писав, не кажучи про попередні.
dext: 21.09.2026 08:53Буває, коли victimblaming витісняє все інше Зробили трохи довші термінали (що не є частиною стардарту)
ви своїм обірваним цитуванням викривляєте нитку розмови, я ж написав про оновлення стандарту:
спойлер
leif: 20.09.2026 11:38пам'ятаю як було щось про зміну виробника перехідників ну і перехід на 12в2х6
це воно і є, подовження терміналів на 0.25мм окрім подовження сигнальних пінів є частиною дуже нового стандарту 12в2х6. без зміни площі контакту пінів, тобто при вставленому до кінця роз'ємі не змінилось рівно нічого.
ніяких інших змін перехідників нвідіа не було.
dext: 21.09.2026 08:53В мене не відкриваються, давайте скріншоти - це надійніше
вибачайте, але це елементарна дія, робіть самі.
dext: 21.09.2026 08:53VPN-ом, як "елементарим таском" зазвичай хизуються особи, які полюбляють тусити на руснявих помийках
або на майндфеторі, чи ньюегг чи треба по роботі імітувати заходи на сайти з різних локацій аби перевірити щось. рівень вашої обмеженості направду вражає. такі висновки про русняві помийки дуже красномовні, насправді.
dext: 21.09.2026 08:53 тому і ставити окремий браузер під це
так і не треба ж)
dext: 21.09.2026 08:53від поробки, яка спроектована, щоб горіти
не знаю не знаю, у мене та всіх інших власників 5090 (як і 4090) на форумі все добре працює. про кількість випадків відомих на весь світ на багато мільйонів проданих карт вже написав багато разів. про криворукість також пояснив. щось не сходиться з вашими висновками :learn:
dext: 21.09.2026 08:53Перечитайте назву теми
ну так, все по сабжу, як я кажу. нє, ну якщо чіплятись, що в назві немає 12 пін, то так само я можу порекомендувати перечитати назви багатьох тем де ви спамили своєю експертизою "8пін вс 12пін", в назві яких не було і згадки про 8пін. облиште.
dext: 21.09.2026 08:53Ви написали -rated, що є відсилкою до номінального/гарантованого навантаження - чого ніколи не було.
а я кажу було, приклади наводитись на початку цього топіку і багато разів раніше. 8х2 пін на стороні БЖ на 600вт 12+4пін або один 8пін на стороні БЖ Y-образно на 8*PCIE
dext: 21.09.2026 08:53Тим більше не маю бажання ставити китайську поробку (Opera) лише для цього, і "китайський VPN" це взагалі оксюморон
в принципі рівень вашої безграмотності можна було оцінити і раніше, чого тільки "макро-скріни" вартують) але цей тейк -- вишенка на торті :laugh: :lol: фахівець так фахівець. дякую, посміявся від душі)

ні, оперу для впн ставити не обов'язково.

ставте clear vpn, від української компанії, з підтвердженням особи через дію преміум версія безкоштовна :teacher:
Відповісти