Опубліковано остаточні системні вимоги Gears of War: E‑Day. Гра пішла на золото

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
vsx
Member

Повідомлення

Опубліковано остаточні системні вимоги Gears of War: E‑Day. Гра пішла на золото

Верим верим, особенно после того как демо показали
1234waltz
Member

Повідомлення

Та ніби у попередніх жироварів не було проблем на релізі, чому б цим системкам не вірити.
powerpizza
Member

Повідомлення

Ага 100%,я бету ставил,i5 12600 долбился в 100%,фпс с кучей мыла на b580 был аж 35,на минималках 70-90 но там что-то разглядеть в таком месиве мыла нереально ,уринаенжин 5.8 повер :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

Ех не те вони золотом називають :laugh:
Kyro
Member

Повідомлення

Звір з книги червоної - оптимізована гра на UE. :gigi:
Kassatka
Member

Повідомлення

yariksom: 18.09.2026 14:59 Ех не те вони золотом називають :laugh:
Тепер гра на диску й насправді поступово стає рідкістю на вагу золота...
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Десь була новина недавно що гру оптимізували і вжали з 100гб до 20+гб(це не точно я не помню як точно але суттєво в рази), так от, я б таку оптимізацію на фоні цін на накопичувачі по дефолту для всіх сучасних ігор зробив би, або 2 варіанта скачування з 4к текстурами і оптимізовану версію :shuffle:
Хотєлки оті.. і фантазії... :laugh:
Rabbitultra
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 18.09.2026 16:02 Десь була новина недавно що гру оптимізували і вжали з 100гб до 20+гб(це не точно я не помню як точно але суттєво в рази), так от, я б таку оптимізацію на фоні цін на накопичувачі по дефолту для всіх сучасних ігор зробив би, або 2 варіанта скачування з 4к текстурами і оптимізовану версію :shuffle:
Хелдайверс оптимізували під ссд, бо на пк вона все ще підтримувала жорсткі диски. В гірс скоріше всього розробляли відразу під ссд. Якщо майки звичайно не дятли
MqM
Member

Повідомлення

Kyro: 18.09.2026 15:23 Звір з книги червоної - оптимізована гра на UE. :gigi:
На бета тесті вона такою не виглядала, хоча і не лагала, але досить прожерливою
MqM
Member

Повідомлення

Rabbitultra: 18.09.2026 16:05
MAKKACIN: 18.09.2026 16:02 Десь була новина недавно що гру оптимізували і вжали з 100гб до 20+гб(це не точно я не помню як точно але суттєво в рази), так от, я б таку оптимізацію на фоні цін на накопичувачі по дефолту для всіх сучасних ігор зробив би, або 2 варіанта скачування з 4к текстурами і оптимізовану версію :shuffle:
Хелдайверс оптимізували під ссд, бо на пк вона все ще підтримувала жорсткі диски. В гірс скоріше всього розробляли відразу під ссд. Якщо майки звичайно не дятли
Гра в принципі на бета тесті відмовлялася адекватно працювати на хардах, маленький рівень могли півгодини підзавантажувати з низько якісних лодів і супермильних текстур. Одразу видно орієнтація лише на ссд від початку була
Проте я не побачив нічого такого вражаючого, що потрібно було тільки ссд - ні супердетального оточення, ні великих рівнів, а ні 8к текстур :D Та й фізика мало в яких обʼєктів була
Voozy
Member

Повідомлення

Ещё гуманно. Ультра 4к я вообще в учёт не беру
VovaII
Member

Повідомлення

Kyro
Звір з книги червоної - оптимізована гра на UE.
— Ви про перший Анріал?
kak_tak
Member

Повідомлення

Уже интересно, будет такой же 8/10 как росомаха, с левой повесткой (подчиняться командирам женщинам?). Купил сухарей, полистать твиХтерр будет уморой ;)
Sutter_Cane
Member

Повідомлення

kak_tak: 18.09.2026 19:49 Уже интересно, будет такой же 8/10 как росомаха, с левой повесткой (подчиняться командирам женщинам?)
Вы не поверите, но из женщин бывают прекрасные командиры и начальники, умеющие в грамотный менеджмент и управление человеческими ресурсами.

Буквально вот: https://www.linkedin.com/in/kate-j-rayner/

и вот: https://www.linkedin.com/in/bonnie-ross-281a52a/

первая техдир The Coalition, вторая основатель 343 Industries
MqM
Member

Повідомлення

kak_tak: 18.09.2026 19:49 Уже интересно, будет такой же 8/10 как росомаха, с левой повесткой (подчиняться командирам женщинам?). Купил сухарей, полистать твиХтерр будет уморой ;)
У полінезійців тоді ліва повістка була ще до відкриття тих островів європейцями :lol:
Які ви смішні зі своєю параноєю
warp37
Member

Повідомлення

Ну лишь бы с DLSS 5 были железные 30х2.
walkman3000
Member

Повідомлення

Sutter_Cane: 18.09.2026 20:13вторая основатель 343 Industries
укрпочта среди игростудий :puke:
warp37
Member

Повідомлення

walkman3000: 18.09.2026 21:49
Sutter_Cane: 18.09.2026 20:13вторая основатель 343 Industries
укрпочта среди игростудий :puke:
Чем плоха УкрПочта?
walkman3000
Member

Повідомлення

warp37: 18.09.2026 22:26Чем плоха УкрПочта?

всем, хотя сейчас выгодно через нее получать. сколько миллиардов еще нужно чтоб нормальный вебкабинет сделать, я немогу отследить статус международки которую отправляю. с нового лого графический инсульт словил, 600к грн :lol:
Відповісти