Огляд «золотого» кіловатного блоку живлення Lian Li RS1000G з поворотним мережевим роз’ємом та USB-хабом

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
alex_sul
Advanced Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Огляд «золотого» кіловатного блоку живлення Lian Li RS1000G з поворотним мережевим роз’ємом та USB-хабом

Хм.. досить цікаво розкидали роз'єми для кабелів по корпусу БЖ.
Аціо
Member

Повідомлення

Ну конденсатори EPCOS подібного зразка виробляють у Індії та Бразилії.
Хоч і EPCOS придбали Японці якість буде сумнівна, а вартість як за Квіточку?
Чудово - купуйте не мамонти.

спойлер
Саме ця серія (B43641) конденсаторів по партії виробляється у Бразилії - якість не просто сумнівна, а навіть поступається Китаю, не кажучи за непогані з Тайваню, чи гарні з Японії.
Grava
Member

Повідомлення

Аціо: 18.09.2026 14:17якість не просто сумнівна, а навіть поступається Китаю
Саме тому бж отримав гарантію 10 років :rotate:
Аціо
Member

Повідомлення

Grava: 18.09.2026 14:29
Аціо: 18.09.2026 14:17якість не просто сумнівна, а навіть поступається Китаю
Саме тому бж отримав гарантію 10 років :rotate:
Вдачі та успіхів покупцям, беріть все гаразд вам навіть ШІ пояснить що все чудово незважаючи що електроліт більш дешевий, обгортка без очищення та присадки дешеві, не згадуючи навіть за структуровані матеріали але кожен маркет-олух у вас закоханий бо 10 років. :lol:

Grava

З новини -

"Виробник надає гарантію 10 років, але в наших магазинах можна зустріти термін лише 2–5 років."

А наші хлопці щось такі підозрюють, чи таки подивились профільні гілки щож там за чудо Бразильського генія у B43641. :laugh:
MSiAventador
Member

Повідомлення

Аціо: 18.09.2026 14:17

спойлер
Саме ця серія (B43641) конденсаторів по партії виробляється у Бразилії - якість не просто сумнівна, а навіть поступається Китаю, не кажучи за непогані з Тайваню, чи гарні з Японії.
Злидарі з фавел спускаються у підвали і по ночами у кімнатах пропахнутих сечею та соляркою скручують ці конденсатори. :lol:
yariksom
Member

Повідомлення

Ціна не гуманна за таку компонентну базу, думаю перелік гарантійних випадків на 10 років дуже вузький.
Аціо
Member

Повідомлення

MSiAventador: 18.09.2026 15:00
Аціо: 18.09.2026 14:17

спойлер
Злидарі з фавел спускаються у підвали і по ночами у кімнатах пропахнутих сечею та соляркою скручують ці конденсатори. :lol:
А ви я бачу оптиміст пане! :laugh:
bigmonstr666
Member

Повідомлення

Аціо: 18.09.2026 14:17 Ну конденсатори EPCOS подібного зразка виробляють у Індії та Бразилії.
Хоч і EPCOS придбали Японці якість буде сумнівна, а вартість як за Квіточку?
Чудово - купуйте не мамонти.

спойлер
'Міф «бразильські гірші» — це переважно форумна легенда без реальних доказів погіршення параметрів' :D :D
не експерт але цікава відповідь від грока)
Барбарис
Member

Повідомлення

bigmonstr666, згадуючи бразильські тауруси та іншу зброю, що потрапляла до рук цілими партіями, то сильно гірші. Там нові екземпляри не стріляли з коробки через розміри, підгонку. Про надійність, довговічність і казати немає чого - дюймові трубки в прикладі лежь не з фольги зроблені. Все легеньке наче страйкбольне чи іграшкове.
Grava
Member

Повідомлення

Барбарис
Натягуємо цей приклад на всю Бразилію?
Sanьka
Member

Повідомлення

Докинути 2к і взяти 1кв Титаніумний!!! Бікваєт ДаркПавер 14...... Топовий, фулл японський з шикарним вентилем?
Ні, краще за 10ку голдовий ЛіЛі на китайській начинці :gigi:
Аціо
Member

Повідомлення

Sanьka: 18.09.2026 16:28 Докинути 2к і взяти 1кв Титаніумний!!! Бікваєт ДаркПавер 14...... Топовий, фулл японський з шикарним вентилем?
Ні, краще за 10ку голдовий ЛіЛі на китайській начинці :gigi:
:nunu: Бразильській!
:banan: :banan: :banan:

Grava: 18.09.2026 16:16 Барбарис
Натягуємо цей приклад на всю Бразилію?
Так наче розмова не про всю Бразилію, а саме за її рівень якості у виробництві електроніки, і так вивчить питання якщо вам цікаво на профільних гілках, вони не вміють - їм далеко до Тайваню чи Кореї, а до Японців як до місяця пішки (тобто ніколи).
Graveworm
Member

Повідомлення

alex_sul: 18.09.2026 14:06цікаво розкидали роз'єми
Мені цікаво, якщо роз'єм 220 повернути на сторону з 24-пін, то це як і куди взагалі буде підключатись тоді? :insane:
Барбарис
Member

Повідомлення

Grava, їхні збірки авто теж подібні. Тому нічого не натягую, але в більшості з того що стикався враження дійсно ніби спускаються з фавел нарки. Просто закономірна пересторога. :gigi:
VovaII
Member

Повідомлення

Graveworm
А мені цікаво: як використовувати ЮСБ-хаб всередині корпусу? Чекати поки там таргани просунуті заведуться? :(
xIIImaL
Member

Повідомлення

Graveworm: 18.09.2026 17:25 Мені цікаво, якщо роз'єм 220 повернути на сторону з 24-пін, то це як і куди взагалі буде підключатись тоді? :insane:

спойлер
Разрабы Lian li :gigi:
images (1).jpg
Востаннє редагувалось 18.09.2026 18:35 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
Graveworm
Member

Повідомлення

VovaII
Тю, я спочатку подумав то для вентиляторів хаб :puzzle:
Тоді ще більше дивних конструкторських рішень
MAKKACIN
Member

Повідомлення

І знову нікому не потрібні ноухауй за нікому не цікавий цінник! :facepalm:
Зображення
Нагадало, дещо, звернувши увагу на комплектацію. І сумочку тобі і перехіднички і купу ніштячків і стяжки і інструкція - тільки купіть))) :gigi: Якби ще 1тб ссд давали в догрузку то бестбай :laugh:
VovaII
Member

Повідомлення

MAKKACIN
Якби ще 1тб ссд давали в догрузку
— Такий що лише 32 ГБ записує, а далі по колу?
MAKKACIN
Member

Повідомлення

VovaII
Чого, мені не потрібна буржуйська ссд за 8к, верніт мені ссд за 2200 грн)))Я ж помню в корзині скільки вона коштувала :laugh:
Відповісти