Багатокористувацький військовий шутер Wardogs став несподіваним хітом у Steam — два мільйони копій за п’ять днів

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
Earanak
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Багатокористувацький військовий шутер Wardogs став несподіваним хітом у Steam — два мільйони копій за п’ять днів

Помню как их первая игра Battalion 1944 просто сдохла в ужасающих муках, потом ее труп воскресили под Legacy названием и она еще в агонии просуществовала какое то время. Удивительно что из такого пепла боли и страданий они смогли слепить игру которая 'выстрелила' :up:
Скриншот онлайна в Батальёне пару дней назад ))
chrome_wndMDHcYYz.png
В Собак побегал в соло, потом с друганами. Не зашло. Скучно, вяло. Любителям душнины (милсимов) может понравится.
Мне в такое после SPT-AKI/Батлы/Колды - больно играть. Пытка скукой, ну или скучная пытка. Потенциал у игры есть конечно.
Смотрел видосы от разрабов, вроде заряженные чуваки на прогресс. Есть вера в то что игра обрастет мясом.

Если подкачают ганплейн, добавят лут в игру на локациях, добавят TDM/FFA/Hard Point мясные режимы - лично для моих предпочтений игра резко лучше станет.

Разумеется я не сравниваю напрямую SPT-AKI/Батлу/Колду с этой игрой.
А то сейчас душнилы начнут выть про свою Арму/Squad и прочие милсимы...
Востаннє редагувалось 17.09.2026 11:05 користувачем Earanak, всього редагувалось 2 разів.
Nemo4k
Member

Повідомлення

Напомнило мені роки пубг 2017 рік.
MqM
Member

Повідомлення

Earanak: 17.09.2026 10:54 Пропоную обговорити Багатокористувацький військовий шутер Wardogs став несподіваним хітом у Steam — два мільйони копій за п’ять днів

Помню как их первая игра Battalion 1944 просто сдохла в ужасающих муках, потом ее труп воскресили под Legacy названием и она еще в агонии просуществовала какое то время. Удивительно что из такого пепла боли и страданий они смогли слепить игру которая 'выстрелила' :up:
Скриншот онлайна в Батальёне пару дней назад ))
chrome_wndMDHcYYz.png
В Собак побегал в соло, потом с друганами. Не зашло. Скучно, вяло. Любителям душнины (милсимов) может понравится.
Мне в такое после SPT-AKI/Батлы/Колды - больно играть. Пытка скукой, ну или скучная пытка. Потенциал у игры есть конечно.
Смотрел видосы от разрабов, вроде заряженные чуваки на прогресс. Есть вера в то что игра обрастет мясом.

Если подкачают ганплейн, добавят лут в игру на локациях, добавят TDM/FFA/Hard Point мясные режимы - лично для моих предпочтений игра резко лучше станет.

Разумеется я не сравниваю напрямую SPT-AKI/Батлу/Колду с этой игрой.
А то сейчас душнилы начнут выть про свою Арму/Squad и прочие милсимы...
Дивно, що ви побачили там мілсім і взагалі душнімтб арми.
Банально більш реалістична Батла з деякими механіками

Отправлено спустя 1 минуту 56 секунд:
Nemo4k: 17.09.2026 11:00 Напомнило мені роки пубг 2017 рік.
Цікаво чим? Не бачу паралелей
Earanak
Member

Повідомлення

MqM, я если честно и сам не знаю почему я эту игру классифицировал как миллсим.
Лично для меня это все таки больше симулятор скуки ))

Наверное у меня любая, даже небольшая 'глубина' в геймплее автоматом в голове ассоциируется с - симуляторами :think:
Востаннє редагувалось 17.09.2026 11:25 користувачем Earanak, всього редагувалось 1 раз.
yariksom
Member

Повідомлення

два мільйони мух не можуть помилятися :gigi:
Барбарис
Member

Повідомлення

Цікаво, коли вони додадуть в неї дрони, щоб техніку зробити даремною? :laugh:
karokum
Member

Повідомлення

Earanak: 17.09.2026 11:20 я если честно и сам не знаю почему я эту игру классифицировал как миллсим.
Може тому що як і в мілсімі ти тратиш більше часу на підготовку до контакту ніж на сам контакт
На противагу аркадний ж шутер це про кількість подій на одиницю часу, а тут...
Найбільше вибісило мене це площа мапи\площа точки зіткнення. Я просто не розумію для чого робити НАСТІЛЬКИ велику площу на якій не відбувається абсолютно нічого, і тобі доводиться тратити уйму часу на пересування по пустці щоб хоч щось в тебе на екрані відбулося.
Я з мілсімів грав лише Сквад пару вечорів, і навіть при тому що на фоні собак сквад виглядає як засохше лайно мамонта, я би радше грав в старий і "душний" сквад, бо там ти хоч розумієш для чого туди зайшов. В собаках ж я цього не зрозумів. Недостатньо аркадний щоб концентровано давати тобі контент, але і недостатньо строгий щоб змушувати всіх координувати дії з командою. В результаті ти дуже часто безцільно вештаєшся туди сюди в надії знайти для себе хоч якийсь контент. Іноді зіткнення дійсно бувають цікаві, але щоб особисто я в це грав їм потрібно в рази збільшити частоту і градус залучення в якісь ігрові події.
Earanak
Member

Повідомлення

karokum, в одной из игр, недалеко от нашей базы противники построили FOB (мобильную точку для постройки), укрепили его таская на вертолетах ресурсы и потом душили все что рядом проезжало/пролетало )) Но, это было в 1 из ~30 игр, все остальные разы - пока ты едешь/летишь 3км до зоны - ничего подобного не происходило. Это да... Еще кайф везти этот БТР который с антенной, который респавнит тиммейтов. Эта шняга еле еле едет, там будто и 5 минут можно ее везти до зоны :laugh:

Ну а вообще, размер карты... может это задел на Баттлрояль режим :gigi:
Prescott
Member

Повідомлення

Как с оптимизацией?
MqM
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 11:21 два мільйони мух не можуть помилятися :gigi:
Сам хоча би на бета тест залітав?
Щось я думаю по пунктам не розпишеш проблеми гри
yariksom
Member

Повідомлення

MqM: 17.09.2026 13:17Щось я думаю по пунктам не розпишеш проблеми гри
Для мене її основна і сама головна проблема криється за словом "багатокористувацький шутер" і ці мільйони гравців мігрують з одного подібного на другий подібний пачками, такі шутери з'являються і через півроку щезають теж пачками.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

yariksom: 17.09.2026 13:23
MqM: 17.09.2026 13:17Щось я думаю по пунктам не розпишеш проблеми гри
Для мене її основна і сама головна проблема криється за словом "багатокористувацький шутер" і ці мільйони гравців мігрують з одного подібного на другий подібний пачками, такі шутери з'являються і через півроку щезають теж пачками.
да воно таки завжди працює і працюватиме, одиниці проектів більш-менш затримують аудиторію.
гру не купляв, принципово перестав купляти ігри в дочасному доступі. виглядає буквально, як "кох" для арми, вийде в реліз і не стухне, спробую
Відповісти